Flaire Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Na Białoruś nie trzeba żadnych badań na przeciw ciala. Masz rację - potrzebne są jedynie, żeby wrócić do Polski. :wink: Oczywiście czy akurat Tobie sprawdzą to na granicy, czy nie - to inna sprawa. Mój pies wielokrotnie przekraczał rozmaite granice (nie Białorusi) niezauważony przez nikogo w swojej klatce. Ale właścicielka szczeniaka ode mnie mieszka w Polsce, ale pochodzi z Białorusi i jeździ tam w odwiedziny do rodziców. Ostatnio pytała się na granicy, co musi mieć, żeby przywieźdź ze sobą psa. No i powiedziano jej - żeby przywieźdź - nie musi mieć nic (poza psem :wink: ), gorzej z wywiezieniem. Ogólnie rzecz biorąc, odradzali jej przyjazd z psem. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 My wróciliśmy w niedziele w Klubowej w Brześciu. Nie miałam nic oprócz paszportów i bez problemu wjechaliśmy i wyjechaliśmy ;) Do Mińska się niestety nie wybierzemy, pojedziemy sobie tego dnia do Gdyni ;) Quote
Recommended Posts