Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']trening czyny mistrza;) jeszcze troche i bedziemy was ogladac na konkursach;)

do zawodów to jeszcze nam daleeeeeeko, ale trenujemy :)
z ostatniego treningu dzieki uprzejmości Kingi od Salmy :loveu:

tak wyglada torek dla początkujących

a tak się po nim śmiga

cdn...

Posted

niunka04 napisał(a):
super zdjątka;) aż miło oglądać

dzięki

ewka i haker napisał(a):
ah super zdjęcia mi to chyba z moim obiektywem nigdy takie nie wyjdą...

to chyba pierwszy fotograf, który nie narzekał na czarnego, szybkiego psa... tylko pstrykał :)
i efektem tego jest dużo latającego potworka :D

Posted

[quote name='Kokosek']do zawodów to jeszcze nam daleeeeeeko, ale trenujemy :) Uwazam, ze jestes zbyt skromna :lol:.
[quote name='Kokosek']tak wyglada torek dla początkujących
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs475.ash1/26035_1153170889322_1829160320_294375_816666_n.jpg
Wyglada niezle, gorzej go pokonac:evil_lol:
[quote name='Kokosek']a tak się po nim śmiga http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs475.snc3/26035_1153172489362_1829160320_294401_923649_n.jpg
Taaaaaaa:crazyeye:- zdaje sie, ze pierwsza musialabym go pokonac aby moje szczescie chcialo to zrobic:evil_lol:.
No ale w koncu jakos trzeba by bylo zaczac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img18.imageshack.us/img18/7652/dsc46882935.jpg widać ekipa była super

http://img522.imageshack.us/img522/4570/dsc72494849.jpg latający pies bombowy ;)

dziękujemy za odwiedziny :)

[quote name='kaho']Uwazam, ze jestes zbyt skromna :lol:.

ja skromna ... nigdy :P

[quote name='kaho']Wyglada niezle, gorzej go pokonac:evil_lol:

Taaaaaaa:crazyeye:- zdaje sie, ze pierwsza musialabym go pokonac aby moje szczescie chcialo to zrobic:evil_lol:.
No ale w koncu jakos trzeba by bylo zaczac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

chwiałabym zobaczyć jak się czołgasz przez tunel :P

Posted

[quote name='Kokosek']chwiałabym zobaczyć jak się czołgasz przez tunel :P[/QUOTE]
Ja tez;).
Ale z drugiej strony:cool3:, jesli bym sie nie zakleszczyla to pewnie bym i przelazla :evil_lol: - (raczej powinnam napisac: ... pewnie bym i pokonala przeszkode) - szkoda tylko, ze ja a nie pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='kaho']Ja tez;).
Ale z drugiej strony:cool3:, jesli bym sie nie zakleszczyla to pewnie bym i przelazla :evil_lol: - (raczej powinnam napisac: ... pewnie bym i pokonala przeszkode) - szkoda tylko, ze ja a nie pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE]
jest duża róznica między pokonywaniem przeszkody a przełażeniem :evil_lol:
ale ubaw byłby niezły :) może kiedyś będzie dane mi to zobaczyć :diabloti:

Posted

[quote name='niunka04']:roflt:o kurcze wyobraziłam sobie to:cunao:

:evil_lol:

A o to i jak mały czarny spędza święta....

Wielkanocny leń... życzy wszystkim Wesołych !!

Posted

Dlugo nie musialyscie czekac .... :megagrin: - wczoraj przeskakiwalam przez hustawke aby mala poszla moim sladem. I wiecie co...... dala rade:sweetCyb: (a synek mial ubaw po pachy:roflt:) - zaluje, ze nie wzielam aparatu bo bylo co uwieczniac;) .

Posted

[quote name='kaho']Dlugo nie musialyscie czekac .... :megagrin: - wczoraj przeskakiwalam przez hustawke aby mala poszla moim sladem. I wiecie co...... dala rade:sweetCyb: (a synek mial ubaw po pachy:roflt:) - zaluje, ze nie wzielam aparatu bo bylo co uwieczniac;) .[/QUOTE]

Szkoda że tego nie uwieczniłaś... no cóż będziesz musiała to powtórzyć :diabloti: kombinacje huśtawki + czołganie się :eviltong:

Posted

[quote name='kaho']Dlugo nie musialyscie czekac .... :megagrin: - wczoraj przeskakiwalam przez hustawke aby mala poszla moim sladem. I wiecie co...... dala rade:sweetCyb: (a synek mial ubaw po pachy:roflt:) - zaluje, ze nie wzielam aparatu bo bylo co uwieczniac;) .[/QUOTE]
Ti Ty Kasiu nawet nie wiesz, że Holly skacze:lol: Zapomniałam Ci powiedzieć;-)

Witamy u KOKOSA poświątecznie;-)

Posted

[quote name='Doginka']Ti Ty Kasiu nawet nie wiesz, że Holly skacze:lol: Zapomniałam Ci powiedzieć;-)

Witamy u KOKOSA poświątecznie;-)[/QUOTE]
Witamy po leniwych Świętach
Nie ma jak odkrywanie nowych zdolności u psa, o Pańci nie wspomnę :evil_lol:

Posted

:multi:[quote name='Kokosek']Nie ma jak odkrywanie nowych zdolności u psa, o Pańci nie wspomnę :evil_lol:[/QUOTE]
Rzeczywiscie wielka frajda :multi::loveu:(pomine siebie:evil_lol:).
Doginko, jesli chodzi o skakanie w miejscu to znalam jej mozliwosci, ale przeskakiwanie przez przeszkody - bylo dla mnie objawieniem:crazyeye:. Wczesniej przeskakiwala tylko wtedy, gdy cos stalo jej na drodze i nie mozna bylo tego ominac:evil_lol: - a teraz taka niespodzianka:lol:.