Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kokosek napisał(a):
wiem coś o blokowaniu stron w pracy :/
zdjęć ażurowego psa nie ma i może i lepiej, bo w gustownym, ochronnym wdzianku prezętuje się co najmniej dziwnie. Za 10 dni zdejmiemy szwy i będzie dobrze :) A póki co lenimy się na kanapie.

Co sie stalo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Napisz koniecznie:shake: jak, co i dlaczego a przede wszystkim wymiziaj Kokoska od nas:loveu:. Trzymamay kciukasy za szybki powrot do zdrowia - bedzie dobrze:thumbs:.

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaho napisał(a):
Co sie stalo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Napisz koniecznie:shake: jak, co i dlaczego a przede wszystkim wymiziaj Kokoska od nas:loveu:. Trzymamay kciukasy za szybki powrot do zdrowia - bedzie dobrze:thumbs:.

wczoraj mieliśmy małe starcie z ciocią Locą, efektem tego są trzy dziury i parę szwów. Ale Kokos jest dzielny i zrobił suce dziurę w nosie... Będzie dobrze, ale poki co będziemy się troszkę oszczędzać.
dziękujemy za życzenia zdrowia :)

Posted

kaho napisał(a):
Jak juz wyleczycie sie calkowicie to licze na nowe zdjecia z Waszych szalenstw:cool3::loveu:.

to jeszcze z tydzień, zanim wrócimy do treningów:placz:
Ale z ostatniego niedzielnego a zarazem nieszczęsnego inauguracyjnego sezon z frisbee spaceru mamy jedno foto latającego psa :loveu: wstawię jak wrócę do domu

Posted

[quote name='kaho']Niezly jest:cool3::loveu: - chyba pojde w Wasze slady :razz:(choc jeszcze czekam na wiosne).[/QUOTE]

:cool3: Powodzenia, samolot - to najlepszy rodzaj psa- nie musisz się schylać żeby wziąć go na ręce :eviltong:

Posted

[quote name='Kokosek'].. samolot - to najlepszy rodzaj psa- nie musisz się schylać żeby wziąć go na ręce :eviltong:[/QUOTE]
Dobre:thumbs:- w takim razie zaczynam rozgladac sie za szkoleniami od zaraz :cool3:.

Posted

[quote name='ewka i haker']szkolenia w jakim kierunku?[/QUOTE]
Przede wszystkim aby mogla sie 'wyszalec' w grupie bawiac sie i uczac jednoczesnie :cool3:- spacery z pilkami i freesbe nie daja takich rezultatow.
[quote name='ewka i haker']takie rzeczy możesz zacząć robić sama[/QUOTE]
I owszem, ale nie mam az tak duzo inwencji tworczej aby cos nowego wymyslac - samo rzucanie i lapanie szybko nuzy:roll:.

Posted

[quote name='kaho']Dobre:thumbs:- w takim razie zaczynam rozgladac sie za szkoleniami od zaraz :cool3:.[/QUOTE]
niestety nie ma kursów na pilotów "samolotów" ale serowalnosc jest ławta na smaczki, piłeczki i dyski :evil_lol:
Powodzenia

Posted

Właśnie obejrzałam wszyściutkie foteczki w Waszej galerii;-) Są śliczne:loveu:

Większą oglądalnoś miałaby Wasza Kokoskowa galeria jakbyś wstawiła do Was link w podpisie(sygnatura);-)

Jeśli nie masz nic przeciwko, to będę Was stale podglądać:lol:

Posted

kaho napisał(a):
A szkoda, bo ma do tego predyspozycje:cool3::evil_lol:.

:) pozostaje ćwiczyć na własną "łapę"

Doginka napisał(a):
Właśnie obejrzałam wszyściutkie foteczki w Waszej galerii;-) Są śliczne:loveu:

Większą oglądalnoś miałaby Wasza Kokoskowa galeria jakbyś wstawiła do Was link w podpisie(sygnatura);-)

Jeśli nie masz nic przeciwko, to będę Was stale podglądać:lol:

Dziękujemy i zapraszamy ponownie :D
Wiem że sygnatura by pomogła ale jakoś nie mam czasu ani umiejętności żeby zrobić i wstawić :/

Posted

ewka i haker napisał(a):
Dagmara jest dużo osób co robi
poproś JIM:)

wiem, ale jakoś się zmobilizować nie mogę

Doginka napisał(a):
A na początek skopiój tylko link do swojej galerii i wstaw go w podpisie bez banerka;-)
Dzieńdobry:lol:

dobry :)
popracuje na nad tym

• 2 weeks later...
Posted

i wróciliśmy do agility :) oto fotki z wczoraszego treningu dzięki uprzejmości Kingi od Salmy :)

najpierw była nudaaaaa i trzeba było czekać...

potem trzeba było słuchać...

i nareszcie można było.... latać :diabloti:

no i była też "butelka nie- zwrotna"

cnd

Posted

no i był też żółty tunel :)

1....

2....

3....

a potem znowu trzeba siedzieć i patrzeć na inne biegające psy :P

Tak wyglądał pierwszy wiosenny terening!!

Posted

[quote name='kaho']Matkooooo:crazyeye::evil_lol:- co narozrabial, ze przywiazalas Kokoska do drzewa :evil_lol:http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs476.snc3/26105_1147705392688_1829160320_284577_2615644_n.jpg. Foty bomba, takie kolorowe, wiosenne. Widac, ze juz wyszkolona bestia:cool3: :loveu:.

miał grzecznie czekać na swoją kolej przy drzewie, ale że jest kreatywny to kombinował jakby się tu uwolnić :evil_lol:
do wyszkolonego to mu jeszcze dużo brakuje, ale na ostatnim treningu zaskoczył mnie bardzo pozytywnie :loveu: