kaho Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kokosek napisał(a):wiem coś o blokowaniu stron w pracy :/ zdjęć ażurowego psa nie ma i może i lepiej, bo w gustownym, ochronnym wdzianku prezętuje się co najmniej dziwnie. Za 10 dni zdejmiemy szwy i będzie dobrze :) A póki co lenimy się na kanapie. Co sie stalo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Napisz koniecznie:shake: jak, co i dlaczego a przede wszystkim wymiziaj Kokoska od nas:loveu:. Trzymamay kciukasy za szybki powrot do zdrowia - bedzie dobrze:thumbs:. Quote
Kokosek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kaho napisał(a):Co sie stalo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Napisz koniecznie:shake: jak, co i dlaczego a przede wszystkim wymiziaj Kokoska od nas:loveu:. Trzymamay kciukasy za szybki powrot do zdrowia - bedzie dobrze:thumbs:. wczoraj mieliśmy małe starcie z ciocią Locą, efektem tego są trzy dziury i parę szwów. Ale Kokos jest dzielny i zrobił suce dziurę w nosie... Będzie dobrze, ale poki co będziemy się troszkę oszczędzać. dziękujemy za życzenia zdrowia :) Quote
Kokosek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 kaho napisał(a):Charakterny chlopak :loveu:, trzymajcie sie ;). dziękujemy, już lepiej - rany się goją, energia wraca :) Quote
kaho Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jak juz wyleczycie sie calkowicie to licze na nowe zdjecia z Waszych szalenstw:cool3::loveu:. Quote
Kokosek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 kaho napisał(a):Jak juz wyleczycie sie calkowicie to licze na nowe zdjecia z Waszych szalenstw:cool3::loveu:. to jeszcze z tydzień, zanim wrócimy do treningów:placz: Ale z ostatniego niedzielnego a zarazem nieszczęsnego inauguracyjnego sezon z frisbee spaceru mamy jedno foto latającego psa :loveu: wstawię jak wrócę do domu Quote
Kokosek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 tak jak obiecałam - fotki :) latający pies statyczny :) oczywiście dzięki uprzejmości Foto-Vip :) dziękujemy Quote
Kokosek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='niunka04']jak wysoko skacze!!!:0[/QUOT] :cool3: a co to? to pies? niee to samolot :evil_lol: ... to wszystko dzięki uszom :P Quote
kaho Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niezly jest:cool3::loveu: - chyba pojde w Wasze slady :razz:(choc jeszcze czekam na wiosne). Quote
Kokosek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='kaho']Niezly jest:cool3::loveu: - chyba pojde w Wasze slady :razz:(choc jeszcze czekam na wiosne).[/QUOTE] :cool3: Powodzenia, samolot - to najlepszy rodzaj psa- nie musisz się schylać żeby wziąć go na ręce :eviltong: Quote
kaho Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Kokosek'].. samolot - to najlepszy rodzaj psa- nie musisz się schylać żeby wziąć go na ręce :eviltong:[/QUOTE] Dobre:thumbs:- w takim razie zaczynam rozgladac sie za szkoleniami od zaraz :cool3:. Quote
ewka i haker Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='kaho']Dobre:thumbs:- w takim razie zaczynam rozgladac sie za szkoleniami od zaraz :cool3:.[/QUOTE] szkolenia w jakim kierunku? takie rzeczy możesz zacząć robić sama Quote
kaho Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ewka i haker']szkolenia w jakim kierunku?[/QUOTE] Przede wszystkim aby mogla sie 'wyszalec' w grupie bawiac sie i uczac jednoczesnie :cool3:- spacery z pilkami i freesbe nie daja takich rezultatow. [quote name='ewka i haker']takie rzeczy możesz zacząć robić sama[/QUOTE] I owszem, ale nie mam az tak duzo inwencji tworczej aby cos nowego wymyslac - samo rzucanie i lapanie szybko nuzy:roll:. Quote
Kokosek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='kaho']Dobre:thumbs:- w takim razie zaczynam rozgladac sie za szkoleniami od zaraz :cool3:.[/QUOTE] niestety nie ma kursów na pilotów "samolotów" ale serowalnosc jest ławta na smaczki, piłeczki i dyski :evil_lol: Powodzenia Quote
kaho Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kokosek napisał(a):niestety nie ma kursów na pilotów "samolotów" A szkoda, bo ma do tego predyspozycje:cool3::evil_lol:. Quote
Doginka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Właśnie obejrzałam wszyściutkie foteczki w Waszej galerii;-) Są śliczne:loveu: Większą oglądalnoś miałaby Wasza Kokoskowa galeria jakbyś wstawiła do Was link w podpisie(sygnatura);-) Jeśli nie masz nic przeciwko, to będę Was stale podglądać:lol: Quote
Kokosek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 kaho napisał(a):A szkoda, bo ma do tego predyspozycje:cool3::evil_lol:. :) pozostaje ćwiczyć na własną "łapę" Doginka napisał(a):Właśnie obejrzałam wszyściutkie foteczki w Waszej galerii;-) Są śliczne:loveu: Większą oglądalnoś miałaby Wasza Kokoskowa galeria jakbyś wstawiła do Was link w podpisie(sygnatura);-) Jeśli nie masz nic przeciwko, to będę Was stale podglądać:lol: Dziękujemy i zapraszamy ponownie :D Wiem że sygnatura by pomogła ale jakoś nie mam czasu ani umiejętności żeby zrobić i wstawić :/ Quote
ewka i haker Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dagmara jest dużo osób co robi poproś JIM:) Quote
Doginka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A na początek skopiój tylko link do swojej galerii i wstaw go w podpisie bez banerka;-) Dzieńdobry:lol: Quote
Kokosek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ewka i haker napisał(a):Dagmara jest dużo osób co robi poproś JIM:) wiem, ale jakoś się zmobilizować nie mogę Doginka napisał(a):A na początek skopiój tylko link do swojej galerii i wstaw go w podpisie bez banerka;-) Dzieńdobry:lol: dobry :) popracuje na nad tym Quote
Kokosek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 i wróciliśmy do agility :) oto fotki z wczoraszego treningu dzięki uprzejmości Kingi od Salmy :) najpierw była nudaaaaa i trzeba było czekać... potem trzeba było słuchać... i nareszcie można było.... latać :diabloti: no i była też "butelka nie- zwrotna" cnd Quote
Kokosek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 no i był też żółty tunel :) 1.... 2.... 3.... a potem znowu trzeba siedzieć i patrzeć na inne biegające psy :P Tak wyglądał pierwszy wiosenny terening!! Quote
kaho Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Matkooooo:crazyeye::evil_lol:- co narozrabial, ze przywiazalas Kokoska do drzewa :evil_lol:http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs476.snc3/26105_1147705392688_1829160320_284577_2615644_n.jpg. Foty bomba, takie kolorowe, wiosenne. Widac, ze juz wyszkolona bestia:cool3: :loveu:. Quote
Kokosek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='kaho']Matkooooo:crazyeye::evil_lol:- co narozrabial, ze przywiazalas Kokoska do drzewa :evil_lol:http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs476.snc3/26105_1147705392688_1829160320_284577_2615644_n.jpg. Foty bomba, takie kolorowe, wiosenne. Widac, ze juz wyszkolona bestia:cool3: :loveu:. miał grzecznie czekać na swoją kolej przy drzewie, ale że jest kreatywny to kombinował jakby się tu uwolnić :evil_lol: do wyszkolonego to mu jeszcze dużo brakuje, ale na ostatnim treningu zaskoczył mnie bardzo pozytywnie :loveu: Quote
Recommended Posts