Kokosek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Fides79 napisał(a):no to jak tak szalejecie na tym torze, to może się wybieracie do Łodzi w maju? Nie wiem czy będziemy w Łodzi, planujemy Bydgoszcz (2-3 maja) na nasz debiut, zobaczymy jak nam pójdzie. Quote
Kokosek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 z zeszłego- bez-śniegowego treningu by Sonia a dzisiaj hopanie w wersji snow-light :) Quote
Kokosek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Fides79']Latający Koki :loveu::loveu::loveu: i więcej latającego potwora- tym razem w wersji śnieżnej by Morena i dwa najbardziej karne psy na treningu- Sznaucery :P Quote
Fides79 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 śliczny Koki, i jaki ośnieżony :loveu: a łapiatka mu nie marzną? Quote
Kokosek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Fides79 napisał(a):śliczny Koki, i jaki ośnieżony :loveu: a łapiatka mu nie marzną? na łapka się tworzą kulki śnieżne, które niestety utrudniają bieganie :shake: ale dajemy radę :cool3: w końcu jesteśmy zimooooodparni Quote
Kokosek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 u nas nie ma już "prawie" śniegu więc tak sobie hopamy by Ewka Quote
Patik Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witam! Przejrzałam całą galerię Kokoska i jest on po prostu boski! Kocham sznaucerki, są to cudowne psiaki! Mam na dzieję ,że w lecie właśnie taki u mnie zagości ewentualnie jego większy kuzyn, średniaczek! Quote
Kokosek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Patik']Witam! Przejrzałam całą galerię Kokoska i jest on po prostu boski! Kocham sznaucerki, są to cudowne psiaki! Mam na dzieję ,że w lecie właśnie taki u mnie zagości ewentualnie jego większy kuzyn, średniaczek! witamy i dziękujemy za odwiedziny :) sznaucery to kochane a zarazem charakterne psiaki. z ostatniego treningu by netheter lot boczny i czarny na tle czarnego (Haker & Kokos) Quote
Fides79 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 hi hi hi Haker ma cosik z mojego Felka :cool3::lol: i teraz widać że Koki wcale nie jest taki maleńki, jak mi sie zdawał ;) a jak pięknie lata :loveu: Quote
Doginka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Haker jak ładnie na wiosenkę ostrzyżony:lol::klacz: Quote
Kokosek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Patik']Piękne ,a te uszka jak u nietoperka :p[/QUOTE] no Haker ma takie sterczące uszyska :) [quote name='Fides79']hi hi hi Haker ma cosik z mojego Felka :cool3::lol: i teraz widać że Koki wcale nie jest taki maleńki, jak mi sie zdawał ;) a jak pięknie lata :loveu:[/QUOTE] no mówiłam, że to mały klocek jest, a nie maleństwo (szczególnie jak jest zafutrzony to ma jeszcze dodatkowe kilogramy) [quote name='Doginka']Haker jak ładnie na wiosenkę ostrzyżony:lol::klacz:[/QUOTE] ... czy wy koleżanko pijecie do mojego "zapuszczonego" futrzaka?? ;) Quote
Doginka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Kokosek']... czy wy koleżanko pijecie do mojego "zapuszczonego" futrzaka?? ;)[/QUOTE] :lol: A może znowu pomyliłam haka z Kokim:hmmmm::roflt: Quote
Kokosek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Doginka']:lol: A może znowu pomyliłam haka z Kokim:hmmmm::roflt:[/QUOTE] raczej nie mój mały jest jeszcze w wersji zimowej, a Hak jest obcięty już na wiosnę :eviltong: Quote
Patik Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ale futrzak jest cudowny, podobają mi się te loczki:P Quote
kaho Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Hello, wreszcie wrocilam i oczywiscie medluje sie u Was :lol:. Koki jest booooski, nawet w zimowej odslonie http://i854.photobucket.com/albums/ab107/Turbolit/agility/DSC00568a.jpg :loveu:. Pozdrawiamy Was serdecznie :hand:. Quote
Kokosek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Patik']Ale futrzak jest cudowny, podobają mi się te loczki:P dzięki, loczki idą na śmierć dzisiaj :) [quote name='kaho']Hello, wreszcie wrocilam i oczywiscie medluje sie u Was :lol:. Koki jest booooski, nawet w zimowej odslonie http://i854.photobucket.com/albums/ab107/Turbolit/agility/DSC00568a.jpg :loveu:. Pozdrawiamy Was serdecznie :hand:. witamy wiosennie, teraz będziemy się pojawiac w wiosennych odsłonach (czyt. bez futra) pozdrawiamy różwnież [quote name='K&Ex']a teraz prosimy zdjęcia obciętego Kokoska :p najpierw trzeba go obciąć :P ale dzisiaj nadszedł ten dzień... futrzak zamieni się w łysolka :) [quote name='Mani2000']śliczny kokosik! dziękujemy za miłe słowo :) Quote
zmora0 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 i już nie będziesz narzekać, że na treningach zawsze zarośniety :P zrobi my się ogolone fotki, żeby to udokumentować :D Quote
Doginka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 I co, zmienił upierzenie?:hmmmm: Prosimy o foty poglądowe:lol:;-) Quote
Kokosek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 netheter napisał(a):i już nie będziesz narzekać, że na treningach zawsze zarośniety :P zrobi my się ogolone fotki, żeby to udokumentować :D to czekam z niecierpliwością na trening i dokumentację fotograficzną łysolka :) Doginka napisał(a):I co, zmienił upierzenie?:hmmmm: Prosimy o foty poglądowe:lol:;-) tak ,tak jest ogololony, ale jak wyżej na fotki musimy poczeka, aż się jakiś fotograf pojawi w pobliżu. Quote
Recommended Posts