Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
Kokoski wróciły :multi::multi: to się chyba wychorowały i teraz mają co nadrabiać w innych galeryjkach, może i do nas zajrzą, zapraszamy bardzo serdecznie :lol:

kurcze a co Ci było, że Cie nie było i że szpital musiałaś odwiedzać??
zapytowuję po raz kolejny, ale poprzednie moje posty gdzies zaginęły czyli zniknęly w niewyjaśnionych okolicznościach :angryy:

Dzięki za tak entuzjastyczne przywitanie :) mam nadzieję że już koniec chorowania i będę funkcjonować normalnie. Co mi było kamica pęcherzyka żółciowego- czego efektem są 4 dziury w brzuchu ;/
Zaległości w galeryjach mam "roczne" :evil_lol: więc będę powoli nadrabiać

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokosek napisał(a):
... mam nadzieję że już koniec chorowania i będę funkcjonować normalnie. Co mi było kamica pęcherzyka żółciowego- czego efektem są 4 dziury w brzuchu ;/...

Wow nie wiedziałam, ale cieszę się, że już wszystko dobrze:buzi:
No i powrót na Dogo w wielkim stylu z pięknymi fotami:loveu::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Wow nie wiedziałam, ale cieszę się, że już wszystko dobrze:buzi:
No i powrót na Dogo w wielkim stylu z pięknymi fotami:loveu::multi:

Powrót do zdrowia, do sił i na treningi :multi: nareszcie!! A fotki to tak dla potwierdzenia że żyjemy

Fides79 napisał(a):
jaki piekne zdjęcia, szczególnie te latające:p
a Kokosek ma bardzo ładne szeleczki, super kontrastują z czarną sierścią :loveu:

Latający Kokos bez łap - wymiata :razz: a szeleczki maja dodatkowy odblask, żeby go w ciemności było widać.

netheter napisał(a):
A ja moge poprosić o kokosowe rodowodowe imię i przydomek? Będzie elegancko podpisany jak go gdzieś będę wstawiać xD

IVAN KOKOS Mały Diament - jeszcze raz dzięki za foto

Posted

Tylko ja nie wiem czy dojadę.. szykuje się wyjście z dziadkiem na MTP, bo dziadek zakochany w gołębiach i za to, że wydał na mnie kuuupe kasy [aparat + komp] to chcę z nim tam iść. ;)

Posted

netheter napisał(a):
Tylko ja nie wiem czy dojadę.. szykuje się wyjście z dziadkiem na MTP, bo dziadek zakochany w gołębiach i za to, że wydał na mnie kuuupe kasy [aparat + komp] to chcę z nim tam iść. ;)

będzie jeszcze wiele okazji do robienia fotek, a Ty możesz poćwiczyć pstrykanie na gołębiach :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Fides79 napisał(a):
jak to nikt nie zagląda, zaglądają zaglądają, tylko nie ma zdjęc to siedzą cicho :roll:

a foteczki super
Kokosek sprawia wrażenie dosyć drobnego pieska :loveu:

skoro cicho siedzą to ja nie wiem, że zaglądają... (teraz juz będę wiedzieć ;))
:roll: oj drobny to on nie jest... jest raczej dobrze zbudowany klocek:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja zaglądam, tylko ostatnio miałam same choróbska w domku, więc się lekko opóźniłam;-)
Fotki jak zwykle śliczne:loveu:

Cieszymy się, że do nas wpadliście :multi:

A teraz z serii "Nadwarciańskie przygody"" ... odchodząc w siną dal

Posted

jejku to zdjęcie jest fantastyczne :p:p

a czy moglabyś wrzucić w neta w oryginalnym rozmiarze i dać linka bo ja bym je chętnie "ukradła" jako tapetę na pulpit :modla::modla:

Posted

Fides79 napisał(a):
jejku to zdjęcie jest fantastyczne :p:p

a czy moglabyś wrzucić w neta w oryginalnym rozmiarze i dać linka bo ja bym je chętnie "ukradła" jako tapetę na pulpit :modla::modla:

dziękuję za uznanie dla radosnej twórczości :loveu:
a to dla Ciebie fotka ;)

dzisiaj odbył się trening, na którym Koki został okrzyknięty mistrzem!!!! :-o

Posted

Fides79 napisał(a):
dziękować :Rose:

no to brawo, gratuluję Tobie i Korkowskiemu :multi::klacz::B-fly:

dziękujemy! A zaraz opowiem jak to było...

W woli wyjaśnień Koki został okrzyknięty mistrzem, bo pędził jak torpeda, pięknie się prowadził na kombinacji (jak zwykle wszystkie błędy wynikały z mojego kompletnego zagubienia i mylenia prawa i lewa...) ciasno zakręcał i szalała za piłką :) Tym oto sposobem po pokonaniu kombinacji usłyszałam od Pani Trener kto jest mistrzem? i bez wahania odpowiedziałam MY- a że nikt nikt nie zbojkotował mojego stwierdzenia to się przyjęło... Dodam tylko że jest mistrzem wśród czarnych psów!

Doginka napisał(a):
Gratulacje:klacz:

Udała Ci się ta fota:crazyeye::loveu:
http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/Koki_WARTA.jpg

No cóż fotka się udała, bo nasza Warta jest urokliwa, szczególnie jej rozlewiska w pełnym słońcu, a że małe czarne postanowiło sprawdzić czy woda w rzecze w lutym jest ciepła to nie mogłam przepuścić takiej okazji.

Na Walentynki obdarowałam mojego psiaka dwoma nowymi zabawkami: skórzanym gryzakiem Gappay (totalne szaleństwo) i nową czerwoną piłką na sznurku. Jest SZAŁŁŁ