Kokosek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='K&Ex']hahaha ciekawe co Koki powiedziałby o tym :diabloti: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien2%202010/43.jpg ojtam ojtam!! To jest mina motywująca psa do działania... "STREFFFF" (wiem idiotycznie wyglądam:eviltong:) Quote
kaho Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Boszzzze, wreszcie sie doczekalam fot :lol:- fantastico:multi:. Koki jest superasny:loveu:. :hmmmm: jedno minie tylko zastanawia....... pisalas (nie tak dawno), ze idziecie do groomera, a tu http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/pazdziernik2010/24.jpg Koki jest puchaczem:loveu: - czy on tak szybko odrasta:evil_lol: czy z wizyty u 'golibrody' byly nici :cool3:. Cholercia, musze konczyc bo Holly zrobi mi z nog tatara :splat:.... strasznie przestrzega godzin karmienia i nie dopuszcza do opoznien:evil_lol:. Quote
Kokosek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='kaho']Boszzzze, wreszcie sie doczekalam fot :lol:- fantastico:multi:. Koki jest superasny:loveu:. :hmmmm: jedno minie tylko zastanawia....... pisalas (nie tak dawno), ze idziecie do groomera, a tu http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/pazdziernik2010/24.jpg Koki jest puchaczem:loveu: - czy on tak szybko odrasta:evil_lol: czy z wizyty u 'golibrody' byly nici :cool3:. Cholercia, musze konczyc bo Holly zrobi mi z nog tatara :splat:.... strasznie przestrzega godzin karmienia i nie dopuszcza do opoznien:evil_lol:. Co do puchacza to wyjaśniam iż jutro nastanie dzień golenia i będzię znowu sznaucerem :multi: oczywiście obiecuję uwiecznić przemianę To Hollcia ma określone pory karmienia??? Quote
Kokosek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 PRZED - pan i władca jesieni PO- łysolek Quote
kaho Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Kokosek']Co do puchacza to wyjaśniam iż jutro nastanie dzień golenia i będzię znowu sznaucerem :multi: oczywiście obiecuję uwiecznić przemianę Dobrze, ze odgruzowalas Kokiego :klacz: http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/DSCN1219-1.jpg - jest wspanialy :loveu: [quote name='Kokosek']To Hollcia ma określone pory karmienia??? Tak :evil_lol:, je dwa razy dziennie - rano, daje jej przed wyjsciem do pracy a pozniej o 16 i bardzo tych godzin przestrzega:mad:. Jeden posilek powodowalby to, ze wyjadalaby wszystko co znajdzie na osiedlowym podworku a tak jest troche bardziej 'wybredna':evil_lol:. Quote
Doginka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 To jest super:lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/pazdziernik2010/22.jpg Quote
Kokosek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Doginka']To jest super:lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/pazdziernik2010/22.jpg Dzięki :) [quote name='kaho']Dobrze, ze odgruzowalas Kokiego :klacz: http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/DSCN1219-1.jpg - jest wspanialy :loveu: Tak :evil_lol:, je dwa razy dziennie - rano, daje jej przed wyjsciem do pracy a pozniej o 16 i bardzo tych godzin przestrzega:mad:. Jeden posilek powodowalby to, ze wyjadalaby wszystko co znajdzie na osiedlowym podworku a tak jest troche bardziej 'wybredna':evil_lol:. Odgruzowany pies wygląda jak pies!! i Zachowuje się jak ostatni osioł!!!:mad: Kaho coś wspominałaś o wyjadaniu "pyszności" z podwórka... No to Kokos zafundował sobie takiego smakołyka (pojęcia nie mam co to było), a dobę pożniej miał już krwawą biegunkę, dzisiaj spędził przemiłe 1,5h pod kroplówką i kilka zastrzyków w dupsko :shake:. Mam nadzieję że mu przejdzie... Quote
K&Ex Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 o kurcze :/ Ja taką akcje z Exem miałam jakieś 2 lata temu, najprawdopodobniej ktoś wysypał wziewną truciznę. Jak szłam to mi pies zaczął nagle wymiotować, położył sie na chodniku i patrze a tu fioletowy jęzoro i odjazd. No to do samochodu i całodobowa lecznica żeby psa ratować bo by się przekręcił... Później miał rozwaloną wątrobe, po miesiącu wszystko wróciło do normy na szczęście. Tez były kroplówki, ekg, usg i kontrole co tydzień..:shake: Ale 14-letni collie kolegi który mieszka niedaleko mnie miał to samo, tyle, że nie przeżył:placz: No to zdrówka dla Kokosa ;) Quote
Kokosek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 K&Ex napisał(a):o kurcze :/ Ja taką akcje z Exem miałam jakieś 2 lata temu, najprawdopodobniej ktoś wysypał wziewną truciznę. Jak szłam to mi pies zaczął nagle wymiotować, położył sie na chodniku i patrze a tu fioletowy jęzoro i odjazd. No to do samochodu i całodobowa lecznica żeby psa ratować bo by się przekręcił... Później miał rozwaloną wątrobe, po miesiącu wszystko wróciło do normy na szczęście. Tez były kroplówki, ekg, usg i kontrole co tydzień..:shake: Ale 14-letni collie kolegi który mieszka niedaleko mnie miał to samo, tyle, że nie przeżył:placz: No to zdrówka dla Kokosa ;) Dzięki, z Kokim jest już lepiej :multi: ożywiony i strasznie głodny! Chodzi szturcha nosem żeby mu dać coś do jedzenia :cool3: więc będzie dobrze! Quote
kaho Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: moj biedny ulubieniec :shake:. Boszzzzze jak sie ciesze, ze juz lepiej :sweetCyb:. Ja Ci powiem, ze nie wiem czy u Holly to byl 'smakolyk' czy raczej wirusowka (ona tez sie tak objawia z tym, ze mala jeszcze wymiotowala krwia) - tak czy inaczej teraz bardziej (o ile to mozliwe) na nia uwazam na spacerach - istny cerber ze mnie :evil_lol:. A tych popapranych ludzi, ktorzy wyrzucaja trutki lub zarcie (ktore pozniej robi sie toksyczne) to bym ubila :angryy: - u mnie na osiedlu jeden kolak tez nie dal rady :-(. Daj znac co u Was, pozdrawiamy cieplutko i wymiziaj porzadnie od nas Kokiego :loveu:. Quote
Kokosek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kaho napisał(a):: Daj znac co u Was, pozdrawiamy cieplutko i wymiziaj porzadnie od nas Kokiego :loveu:. Dawno nas nie było, ale to dlatego że wróciłam do pracy i jakoś czasu mi brakuje na wszystko :/ A dzisiaj byliśmy sobie poskakać :) Quote
Doginka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A możemy liczyć na foteczki z tego skakania:hmmmm::lol: Quote
kaho Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Doginka napisał(a):A możemy liczyć na foteczki z tego skakania:hmmmm::lol: Pozostalo mi sie tylko przylaczyc do liczenia:cool3::evil_lol:. Quote
Kokosek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Doginka']A możemy liczyć na foteczki z tego skakania:hmmmm::lol: niestety zabrakła fotografów :/ [quote name='kaho']Pozostalo mi sie tylko przylaczyc do liczenia:cool3::evil_lol:. ale ale mam pierwsze śnieżne foto :) z dzisiejszego spaceru wiem, że ostatnio rzadko tu bywam ale tak mi się jakoś wszystko pokomplikowało trochę. Przepraszam, że nie odwiedzam waszych galerii :( Quote
Doginka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kokosek napisał(a):... wiem, że ostatnio rzadko tu bywam ale tak mi się jakoś wszystko pokomplikowało trochę. Przepraszam, że nie odwiedzam waszych galerii :( Wybaczam brak odwiedzin i trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało;-):lol: Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Doginka napisał(a):Wybaczam brak odwiedzin i trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało;-):lol: właśnie i żeby więcej fotów było ;) Quote
kaho Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja tez wspanialomyslnie :evil_lol: odpuszczam i zycze aby wszystko wrocilo do normy:lol:;). Pozdrawiam Was b. cieplutko :lol:. Quote
Kokosek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Doginka napisał(a):Wybaczam brak odwiedzin i trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało;-):lol: Dziękujemy za wyrozumiałość i kciuki, powoli powoli się układa. Fides79 napisał(a):właśnie i żeby więcej fotów było ;) już się robi ;) nie są to co prawda fotki treningowe tylko zimowe, ale mam nadzieję że się spodobają. kaho napisał(a):Ja tez wspanialomyslnie :evil_lol: odpuszczam i zycze aby wszystko wrocilo do normy:lol:;). Pozdrawiam Was b. cieplutko :lol:. Wspaniałamoślność Twoja jest nieoceniona :) z wyrazami wdzięcznośći kłaniam się nisko :P A tu z dzisiejszego zimowego spacerowania; takkk ta mała czarna kropka to pędzący Koki Quote
kaho Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Focie fajne, ale ja (w koncu musze byc konsekwentna:evil_lol:) jak zwykle mam malo;):lol:. Quote
Doginka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tylko dwie fotki?:mad: Ładne, ale mało:mad::lol: Quote
Kokosek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 kaho napisał(a):Focie fajne, ale ja (w koncu musze byc konsekwentna:evil_lol:) jak zwykle mam malo;):lol:. Doginka napisał(a):Tylko dwie fotki?:mad: Ładne, ale mało:mad::lol: A wam ciągle mało i mało... Niestety chwilowo fotek nie ma i nie będzie bo przez ostatni tydzień siedziałam w szpitalu więc byłam całkowicie wyłączona z życia. Już wróciłam do domu, ale muszę na siebie uważać (co by mi szwy nie popękały :/) a do pełni sił jeszcze mi brakuje więc poki co spacery są krótkie, a do tego treningi są zawieszone więc razem z Kokim lenimy się nieprzyzwoicie. No chyba że chcecie oglądać zarośniętego potwora w pieleszach to może cosik popstrykam :P Quote
kaho Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kokosek napisał(a):A wam ciągle mało i mało... Niestety chwilowo fotek nie ma i nie będzie bo przez ostatni tydzień siedziałam w szpitalu więc byłam całkowicie wyłączona z życia. Już wróciłam do domu, ale muszę na siebie uważać (co by mi szwy nie popękały :/) a do pełni sił jeszcze mi brakuje więc poki co spacery są krótkie, a do tego treningi są zawieszone więc razem z Kokim lenimy się nieprzyzwoicie. No chyba że chcecie oglądać zarośniętego potwora w pieleszach to może cosik popstrykam :P :crazyeye:O Boszzzzzzzzze, :shake: mam nadzieje ze pomalu dochodzisz do siebie - trzymaj sie a my trzymamy kciuki za szybkie Twoje dojscie do 'normalnosci' :kciuki::lol:. Pozdrawiamy cieplutko a Ty dbaj o siebie ;). Quote
Kokosek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='kaho']:crazyeye:O Boszzzzzzzzze, :shake: mam nadzieje ze pomalu dochodzisz do siebie - trzymaj sie a my trzymamy kciuki za szybkie Twoje dojscie do 'normalnosci' :kciuki::lol:. Pozdrawiamy cieplutko a Ty dbaj o siebie ;). Melduję pełną gotowość bojową do wszelkich aktywności z psem związanych, a na potwierdzenie mam ;) to: z dzisiejszego, pierwszego w tym roku treningu, fotki autorstw JiMów Quote
Fides79 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kokoski wróciły :multi::multi: to się chyba wychorowały i teraz mają co nadrabiać w innych galeryjkach, może i do nas zajrzą, zapraszamy bardzo serdecznie :lol: kurcze a co Ci było, że Cie nie było i że szpital musiałaś odwiedzać?? zapytowuję po raz kolejny, ale poprzednie moje posty gdzies zaginęły czyli zniknęly w niewyjaśnionych okolicznościach :angryy: Quote
Recommended Posts