Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaho']Ja wiem, ja wiem, ja powiem ......:eviltong: :multi:KOKOS:loveu:.
Jak tam chorasy... mam nadzieje, ze juz ok:cool3:.[/QUOTE]

ja nie wiem jak Ty go poznałas :eviltong:
no niestety nadal z nami, a raczej ze mną nie najlepiej. Więc głównie w domku sobie leżymy...

[quote name='Doginka']No popatrz, a Kokos to niby nie ma uszu:hmmmm::roflt:;-)[/QUOTE]

:crazyeye::grin::megagrin::crazyeye:

Posted

[quote name='Kokosek']ja nie wiem jak Ty go poznałas :eviltong:[/QUOTE]
Cholercia, tez sie dziwie :evil_lol::lol:
[quote name='Kokosek']no niestety nadal z nami, a raczej ze mną nie najlepiej. Więc głównie w domku sobie leżymy...[/QUOTE]

Z jednej strony szczesciara;), ale z drugiej nie za fajnie :shake:..... Trzymajcie sie cieplutko a Ty wracaj do zdrowia :thumbs:.

Posted

[quote name='kaho']

Z jednej strony szczesciara;), ale z drugiej nie za fajnie :shake:..... Trzymajcie sie cieplutko a Ty wracaj do zdrowia :thumbs:.[/QUOTE]

Jak się za długo w domu siedzi to się na łeb dostaje- szczególnie mały, czarny który baaaaardzo chciałby pobiegać :razz: a skoro nie może to bawi się w kreatywnego psa.... mordując wszystko co mu się w łapy dostanie :diabloti:

Posted

[quote name='Kokosek']Jak się za długo w domu siedzi to się na łeb dostaje [/QUOTE]
To sie nazywa :stupid: - :evil_lol:.
[quote name='Kokosek'].... szczególnie mały, czarny który baaaaardzo chciałby pobiegać :razz: a skoro nie może to bawi się w kreatywnego psa.... mordując wszystko co mu się w łapy dostanie :diabloti:[/QUOTE]
I to jest kolejny powod aby szybciutenko wracac do zdrowia :lol: - trzymamy kciuki :kciuki: abyscie oboje (:cool3:), doszli do siebie:lol:.

Posted

[quote name='kaho']To sie nazywa :stupid: - :evil_lol:.

I to jest kolejny powod aby szybciutenko wracac do zdrowia :lol: - trzymamy kciuki :kciuki: abyscie oboje (:cool3:), doszli do siebie:lol:.

No cóż póki co angina wygrywa 1:0 a w związku z tym mój znudzony pies wygląda tak...

Posted

hi hi mój Felek też czasem ma taką minę, szczególnie jak nie ma chęci na sesję foto :evil_lol:
a widzę, że Kokosek nie tylko znudzony ale też już troszkę zarośnięty ;)

Posted

[quote name='Fides79']hi hi mój Felek też czasem ma taką minę, szczególnie jak nie ma chęci na sesję foto :evil_lol:
a widzę, że Kokosek nie tylko znudzony ale też już troszkę zarośnięty ;)[/QUOTE]

Zaroślak z niego okropny, ale dopóki Pańcia jest powalona przez choróbsko to niestety nie ma szans na strzyżenie :shake:
Ale jak tylko wydobrzeje to: po pierwsze długi i radosny spacer; po drugie strzyżenie!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Kokosek']...... Ale jak tylko wydobrzeje to: po pierwsze długi i radosny spacer; po drugie strzyżenie!!:evil_lol:[/QUOTE]
Spacerek swietna sprawa :cool3:, ale strzyzenie aby nie za krotkie ;) - zeby Kokosowi:loveu: duuupencja nie zmarzla:evil_lol:.
Z anginka to rzeczywiscie nia ma co zadzierac :shake: .... tylko wylezec, wygrzac i niech to cholerstwo idzie precz :mad:.
Zdjecia zaroslaka niestety znowu nie widze :placz:, ale juz mam plan ....... :cool3: - wieczorkiem mu sie poprzygladam :multi:.

Posted

[quote name='kaho']Spacerek swietna sprawa :cool3:, ale strzyzenie aby nie za krotkie ;) - zeby Kokosowi:loveu: duuupencja nie zmarzla:evil_lol:.
Z anginka to rzeczywiscie nia ma co zadzierac :shake: .... tylko wylezec, wygrzac i niech to cholerstwo idzie precz :mad:.
Zdjecia zaroslaka niestety znowu nie widze :placz:, ale juz mam plan ....... :cool3: - wieczorkiem mu sie poprzygladam :multi:.

a własnie ze dupencja mu zmarznie :evil_lol: taka jestem Pańcia!
dziękuję za życzenia zdrowia...

[quote name='Doginka']No i co mi świecisz po oczach, nie widzisz, że próbuję zasnąć:hmmmm::mad::lol:
http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/DSCN1214-1.jpg

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wiem, co czujesz, bo sama mam anginę ropną:-(

no tak świecenie lampą po oczach to nic przyjemnego... jak ja się mogę tak znęcać nad burkiem ;)
Tobie również dużo zdrowia

Posted

Kokosek napisał(a):
a własnie ze dupencja mu zmarznie :evil_lol: taka jestem Pańcia!

Kokosek napisał(a):
no tak świecenie lampą po oczach to nic przyjemnego... jak ja się mogę tak znęcać nad burkiem ;)

Cholercia, ale z Ciebie ananas jest .....:evil_lol:, czy Ty aby w dochodzeniowce nie pracujesz:hmmmm:- bo metody to masz iscie z filmow o takiej wlasnie tematyce:eviltong: - biedny Koki ;):lol:.
Pozdrawiam cieplutko :hand:.

Posted

kaho napisał(a):
Cholercia, ale z Ciebie ananas jest .....:evil_lol:, czy Ty aby w dochodzeniowce nie pracujesz:hmmmm:- bo metody to masz iscie z filmow o takiej wlasnie tematyce:eviltong: - biedny Koki ;):lol:.
Pozdrawiam cieplutko :hand:.

Nieee z dochodzeniówki mnie wyrzucili bo podobno byłam zbyt łagodna :eviltong:
A w stosunku do psa to stosuje tylko i wyłącznie pozytywne metody szkolenia; pracy itp. - wszystko po dobroci.... albo po innej dobroci :diabloti:

Posted

Kokosek napisał(a):
A w stosunku do psa to stosuje tylko i wyłącznie pozytywne metody szkolenia; pracy itp. - wszystko po dobroci.... albo po innej dobroci :diabloti:

hi hi hi "inna dobroć" - ciekawe pojęcie,a czym się rożni od "dobroci"??:p

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi hi "inna dobroć" - ciekawe pojęcie,a czym się rożni od "dobroci"??:p

są 3 podstawowe dobroci:
1. dobroć= uśmiech, spokój i opanowanie
2. inna dobroć= powoli puszczajace nerwy, mówienie przez zacisniete zęby "dobry piesek"
3. niedobroć= :lmaa::talker::stop::-x (mniej wiecej....)

Posted

no to jeszcze z wczorajszego hopania :) By JIM'y skołowanego Kokosa część druga

i zeby nie było czasami przemawiam do psa po dobroci i nawet na jakieś mizianko się załapie :P