Kokosek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ewka i haker']przecież Haker ma uszy!!!! :P[/QUOTE] STERCZĄCE uszy ma :evil_lol: Quote
kaho Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kokosek']już nam lepiej więc dzisiaj wybrałam się z pewnym sznaucerem na spacer.... (specjalnie dla Doginki :diabloti: pytanie "co to za pies?? ")http://img837.imageshack.us/img837/2626/zdjcie0082uc.jpg Ja wiem, ja wiem, ja powiem ......:eviltong: :multi:KOKOS:loveu:. Jak tam chorasy... mam nadzieje, ze juz ok:cool3:. Quote
Doginka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ewka i haker']przecież Haker ma uszy!!!! :P[/QUOTE] No popatrz, a Kokos to niby nie ma uszu:hmmmm::roflt:;-) Quote
Kokosek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='kaho']Ja wiem, ja wiem, ja powiem ......:eviltong: :multi:KOKOS:loveu:. Jak tam chorasy... mam nadzieje, ze juz ok:cool3:.[/QUOTE] ja nie wiem jak Ty go poznałas :eviltong: no niestety nadal z nami, a raczej ze mną nie najlepiej. Więc głównie w domku sobie leżymy... [quote name='Doginka']No popatrz, a Kokos to niby nie ma uszu:hmmmm::roflt:;-)[/QUOTE] :crazyeye::grin::megagrin::crazyeye: Quote
kaho Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Kokosek']ja nie wiem jak Ty go poznałas :eviltong:[/QUOTE] Cholercia, tez sie dziwie :evil_lol::lol: [quote name='Kokosek']no niestety nadal z nami, a raczej ze mną nie najlepiej. Więc głównie w domku sobie leżymy...[/QUOTE] Z jednej strony szczesciara;), ale z drugiej nie za fajnie :shake:..... Trzymajcie sie cieplutko a Ty wracaj do zdrowia :thumbs:. Quote
Kokosek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='kaho'] Z jednej strony szczesciara;), ale z drugiej nie za fajnie :shake:..... Trzymajcie sie cieplutko a Ty wracaj do zdrowia :thumbs:.[/QUOTE] Jak się za długo w domu siedzi to się na łeb dostaje- szczególnie mały, czarny który baaaaardzo chciałby pobiegać :razz: a skoro nie może to bawi się w kreatywnego psa.... mordując wszystko co mu się w łapy dostanie :diabloti: Quote
kaho Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Kokosek']Jak się za długo w domu siedzi to się na łeb dostaje [/QUOTE] To sie nazywa :stupid: - :evil_lol:. [quote name='Kokosek'].... szczególnie mały, czarny który baaaaardzo chciałby pobiegać :razz: a skoro nie może to bawi się w kreatywnego psa.... mordując wszystko co mu się w łapy dostanie :diabloti:[/QUOTE] I to jest kolejny powod aby szybciutenko wracac do zdrowia :lol: - trzymamy kciuki :kciuki: abyscie oboje (:cool3:), doszli do siebie:lol:. Quote
Kokosek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kaho']To sie nazywa :stupid: - :evil_lol:. I to jest kolejny powod aby szybciutenko wracac do zdrowia :lol: - trzymamy kciuki :kciuki: abyscie oboje (:cool3:), doszli do siebie:lol:. No cóż póki co angina wygrywa 1:0 a w związku z tym mój znudzony pies wygląda tak... Quote
Fides79 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 hi hi mój Felek też czasem ma taką minę, szczególnie jak nie ma chęci na sesję foto :evil_lol: a widzę, że Kokosek nie tylko znudzony ale też już troszkę zarośnięty ;) Quote
Kokosek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Fides79']hi hi mój Felek też czasem ma taką minę, szczególnie jak nie ma chęci na sesję foto :evil_lol: a widzę, że Kokosek nie tylko znudzony ale też już troszkę zarośnięty ;)[/QUOTE] Zaroślak z niego okropny, ale dopóki Pańcia jest powalona przez choróbsko to niestety nie ma szans na strzyżenie :shake: Ale jak tylko wydobrzeje to: po pierwsze długi i radosny spacer; po drugie strzyżenie!!:evil_lol: Quote
kaho Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Kokosek']...... Ale jak tylko wydobrzeje to: po pierwsze długi i radosny spacer; po drugie strzyżenie!!:evil_lol:[/QUOTE] Spacerek swietna sprawa :cool3:, ale strzyzenie aby nie za krotkie ;) - zeby Kokosowi:loveu: duuupencja nie zmarzla:evil_lol:. Z anginka to rzeczywiscie nia ma co zadzierac :shake: .... tylko wylezec, wygrzac i niech to cholerstwo idzie precz :mad:. Zdjecia zaroslaka niestety znowu nie widze :placz:, ale juz mam plan ....... :cool3: - wieczorkiem mu sie poprzygladam :multi:. Quote
Doginka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No i co mi świecisz po oczach, nie widzisz, że próbuję zasnąć:hmmmm::mad::lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/DSCN1214-1.jpg Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wiem, co czujesz, bo sama mam anginę ropną:-( Quote
Kokosek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='kaho']Spacerek swietna sprawa :cool3:, ale strzyzenie aby nie za krotkie ;) - zeby Kokosowi:loveu: duuupencja nie zmarzla:evil_lol:. Z anginka to rzeczywiscie nia ma co zadzierac :shake: .... tylko wylezec, wygrzac i niech to cholerstwo idzie precz :mad:. Zdjecia zaroslaka niestety znowu nie widze :placz:, ale juz mam plan ....... :cool3: - wieczorkiem mu sie poprzygladam :multi:. a własnie ze dupencja mu zmarznie :evil_lol: taka jestem Pańcia! dziękuję za życzenia zdrowia... [quote name='Doginka']No i co mi świecisz po oczach, nie widzisz, że próbuję zasnąć:hmmmm::mad::lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy314/kokosek/DSCN1214-1.jpg Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wiem, co czujesz, bo sama mam anginę ropną:-( no tak świecenie lampą po oczach to nic przyjemnego... jak ja się mogę tak znęcać nad burkiem ;) Tobie również dużo zdrowia Quote
kaho Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kokosek napisał(a):a własnie ze dupencja mu zmarznie :evil_lol: taka jestem Pańcia! Kokosek napisał(a):no tak świecenie lampą po oczach to nic przyjemnego... jak ja się mogę tak znęcać nad burkiem ;) Cholercia, ale z Ciebie ananas jest .....:evil_lol:, czy Ty aby w dochodzeniowce nie pracujesz:hmmmm:- bo metody to masz iscie z filmow o takiej wlasnie tematyce:eviltong: - biedny Koki ;):lol:. Pozdrawiam cieplutko :hand:. Quote
Kokosek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 kaho napisał(a):Cholercia, ale z Ciebie ananas jest .....:evil_lol:, czy Ty aby w dochodzeniowce nie pracujesz:hmmmm:- bo metody to masz iscie z filmow o takiej wlasnie tematyce:eviltong: - biedny Koki ;):lol:. Pozdrawiam cieplutko :hand:. Nieee z dochodzeniówki mnie wyrzucili bo podobno byłam zbyt łagodna :eviltong: A w stosunku do psa to stosuje tylko i wyłącznie pozytywne metody szkolenia; pracy itp. - wszystko po dobroci.... albo po innej dobroci :diabloti: Quote
Fides79 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kokosek napisał(a):A w stosunku do psa to stosuje tylko i wyłącznie pozytywne metody szkolenia; pracy itp. - wszystko po dobroci.... albo po innej dobroci :diabloti: hi hi hi "inna dobroć" - ciekawe pojęcie,a czym się rożni od "dobroci"??:p Quote
Kokosek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Fides79 napisał(a):hi hi hi "inna dobroć" - ciekawe pojęcie,a czym się rożni od "dobroci"??:p są 3 podstawowe dobroci: 1. dobroć= uśmiech, spokój i opanowanie 2. inna dobroć= powoli puszczajace nerwy, mówienie przez zacisniete zęby "dobry piesek" 3. niedobroć= :lmaa::talker::stop::-x (mniej wiecej....) Quote
Fides79 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 "dobroć, inna dobroć i niedobroć" :turn-l::roflt: Quote
Kokosek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Fides79']"dobroć, inna dobroć i niedobroć" :turn-l::roflt: :diabloti: a to z dzisiejszego treningu "skołowany" Kokos Quote
Doginka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Skołowany Kokos - rewelacyjny tytuł zdjęcia:lol: http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/Trening%20agility%20-%20pazdziernik%202010/_P5H1710.jpg I sama fotka rewelacyjna:loveu: Quote
Kokosek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Doginka']Skołowany Kokos - rewelacyjny tytuł zdjęcia:lol: http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/Trening%20agility%20-%20pazdziernik%202010/_P5H1710.jpg I sama fotka rewelacyjna:loveu: dzięki :cool3: a to z dzisiejszego treningu :lol: fotki by K&Ex (nie ma jak inteligentny wyraz pyska :razz:) Quote
Kokosek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 no to jeszcze z wczorajszego hopania :) By JIM'y skołowanego Kokosa część druga i zeby nie było czasami przemawiam do psa po dobroci i nawet na jakieś mizianko się załapie :P Quote
Doginka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Bardzo lubię patrzeć na sznupki w ruchu:loveu: Quote
Kokosek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Doginka']Bardzo lubię patrzeć na sznupki w ruchu:loveu: To specjalnie dla Ciebie więcej "ruchomego" sznaucera z wczorajszego treningu by JIM'y Quote
K&Ex Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Kokosek']dzięki :cool3: http://img27.imageshack.us/img27/2268/007abi.jpg (nie ma jak inteligentny wyraz pyska :razz:) hahaha ciekawe co Koki powiedziałby o tym :diabloti: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien2%202010/43.jpg Quote
Recommended Posts