Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaho napisał(a):
Wierze, bo musze :evil_lol::lol:;).

ojtam ojtam

bartek z. napisał(a):
I ja się przywitam :) super fotki, a psiaczek jeszcze lepszy :loveu:

witamy serdecznie i dziękujemy za miłe słowa

Posted

kaho napisał(a):
:hmmmm:A kiedy trenujecie - tylko w weekendy czy wieczorkami tez:cool3:.
Pozdrawiamy i milego dnia :hand:.

trenujemy kiedy możemy :) głównie w weekendy, ale zdarza się też w tygodniu (czasami robimy sobie trenig w wersji demo na schdach- ćwicząc strefy, na pastuchu- ćwiczac slalom, a raczej ucząc się go)

Doginka napisał(a):
Nie wiesz co dobre kochana:lol:

Super jest ta fota - bez kija nie podchodź:roflt::loveu:
http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg

Co do szpinaku- To też UWIELBIAM ( tak jak Koki strefy :P)

A fotka jest dość wymowna :)

Posted

zdjęcia oczywsci super :lol:
obcinasz go jeszcze w tym roku? ja się zastanawiam czy jeszcze Exa nie ostrzyc ale ta pogoda to nie wiadomo... raz zimno, raz ciepło :roll:

Posted

Doginka napisał(a):
Super hopkowe foty:lol::loveu:

dzięki dzięki

K&Ex napisał(a):
zdjęcia oczywsci super :lol:
obcinasz go jeszcze w tym roku? ja się zastanawiam czy jeszcze Exa nie ostrzyc ale ta pogoda to nie wiadomo... raz zimno, raz ciepło :roll:

jasne że go będę obcinać i to pewnie nie długo - jakoś w połowie października- bo inaczej to będę miała samo futro zamiast psa. A zimno czy ciepło mi specjalnie nie ma wpływu na decyzje o strzyżeniu no chyba że mówimy o temp -20C to wtedy stanowczo wersja futrzak :)

Posted

ewka i haker napisał(a):
palisada itwoja mina wymiata:D

dlatego lepiej robić foty psom a nie przewodnikom :mad:

ja hakera jescze w listopadzie będę golić,mojemu psu na dworze zimno nie jest bo biega

na dworze biega, a w domu pod kołdrą siedzi :evil_lol:

Posted

[quote name='kaho']Fotki super :multi:, a takim lubie go najbardziej http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien2%202010/6.jpg:loveu:.
Tu z kolei http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien2%202010/44.jpg albo tak skupiony albo ostrozny:cool3:;).

Dziękujemy za miłe słowa :)
latającty pies to najlepszy pies. A wczoraj na treningu Kokos uświadomił mi, że po pierwsze na 4 hopkach po prostej to on ma speeda :crazyeye: po drugie, że ja nie mam kondycji :painting: :oops:, po trzecie, że po ciemku to on lepiej widzi ode mnie :cool3:
echhhh...

Posted

Doginka napisał(a):
Oj tam, oj tam...:roflt:

nie oj tam oj tam tylko tak!! Będziesz wyliczać róznice między Kokom a Hakerem :P

a my póki co wyłączeni z życia społecznego... leżymy w wyrku i chorujemy ;/

Posted

[quote name='Doginka']To zdrówka życzę;-)

już nam lepiej więc dzisiaj wybrałam się z pewnym sznaucerem na spacer.... (specjalnie dla Doginki :diabloti: pytanie "co to za pies?? ")

Posted

[quote name='Kokosek']Dziękujemy za miłe słowa :)
latającty pies to najlepszy pies. A wczoraj na treningu Kokos uświadomił mi, że po pierwsze na 4 hopkach po prostej to on ma speeda :crazyeye: po drugie, że ja nie mam kondycji :painting: :oops:, po trzecie, że po ciemku to on lepiej widzi ode mnie :cool3:
echhhh...[/QUOTE]
szkoda że tego nie widziałam hahah

[quote name='Doginka']A ja ciągle mylę Kokosa z Hakerem:roflt:[/QUOTE]
nie wiem jak to możliwe hahaha

Posted

[quote name='Kokosek']już nam lepiej więc dzisiaj wybrałam się z pewnym sznaucerem na spacer.... (specjalnie dla Doginki :diabloti: pytanie "co to za pies?? ")

To jest KOKOS:lol:, a może Haker:hmmmm: :roflt:

Posted

[quote name='ewka i haker']szkoda że tego nie widziałam hahah

nie wiem jak to możliwe hahaha[/QUOTE]

pewnie jeszcze nie raz będzesz miała okazję "podziwiać" mój brak kondycji :evil_lol:

ja też nie wiem jak można pomylić nasze psy???:hmmmm:

[quote name='Doginka']To jest KOKOS:lol:, a może Haker:hmmmm: :roflt:[/QUOTE]
:thumbs: gratulacje zgadłaś :multi: