Kokosek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Doginka napisał(a):Plus pijany fotograf, bo mu się horyzont bujnął:roflt: Ale foteczki śliczne:loveu: ojtam ojtam.... z górki było :eviltong: po za tym ciezko jest zatrzymać psa i robic fotki, nawet bez alkoholu :p Quote
kaho Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Kokosek napisał(a):ojtam ojtam.... z górki było :eviltong: po za tym ciezko jest zatrzymać psa i robic fotki, nawet bez alkoholu :p :evil_lol:, a wariacje fotograficzne mile widziane ;). Quote
Kokosek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 kaho napisał(a)::evil_lol:, a wariacje fotograficzne mile widziane ;). ktoś docenił moją "radosną twórczość" :multi: Quote
Fides79 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 tak się chwaliliśmy,że Feluś jest zgrabiaczek a się okazuje, że do Kokosa brakuje mu 1 cm wzrostowo i obecnie 0,5 kg wagi :oops::cool3: Quote
Kokosek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fides79 napisał(a):tak się chwaliliśmy,że Feluś jest zgrabiaczek a się okazuje, że do Kokosa brakuje mu 1 cm wzrostowo i obecnie 0,5 kg wagi :oops::cool3: mój "rośnie" w siłę - staram się nad tym panować, ale moi współmieszkańcy skarmiają mi burka Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kokosek napisał(a):mój "rośnie" w siłę - staram się nad tym panować, ale moi współmieszkańcy skarmiają mi burka Nie pozwalac dokarmiac, bo bedzie taki serdel jak kiedys Luska:evil_lol: a zdjec jak nie bylo tak nie ma:mad:;). Quote
Fides79 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kokosek napisał(a):mój "rośnie" w siłę - staram się nad tym panować, ale moi współmieszkańcy skarmiają mi burka a mój tylko na suchej jest cały czas, rzadko dostaje gotowane mięsko, a taki zgrabniaczek to z niego był w kwietniu po 2 tyg pobytu nad morzem i dłuuuuugiiiich spacerach:lol: Quote
Kokosek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kaho napisał(a):Nie pozwalac dokarmiac, bo bedzie taki serdel jak kiedys Luska:evil_lol: a zdjec jak nie bylo tak nie ma:mad:;). nie da się nad tym zapanować bo dokarmianie odbywa się podczas mojej nieobecności :/ a fotki tooooo kiedyś będą ;) Fides79 napisał(a):a mój tylko na suchej jest cały czas, rzadko dostaje gotowane mięsko, a taki zgrabniaczek to z niego był w kwietniu po 2 tyg pobytu nad morzem i dłuuuuugiiiich spacerach:lol: Koki też na suchej- tylko ilość dodatków, smaczków, i innych pyszności jest przerażajaca. a wczoraj wybiegałam burka fundując mu dwa długie spacery i trening agilitowy :D Quote
kaho Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Hollcia tez tylko na suchej i przynajmniej wiem, ze dostaje wszystko co powinna:lol:. Jak jej przybylo tu i tam to zmienilam karme (za rada Doginki) na Obesity i ma: energie, zdrowie, ladna siersc a przede wszystkim wytracila te zbedne kilogramy;). Quote
Kokosek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kaho napisał(a):Hollcia tez tylko na suchej i przynajmniej wiem, ze dostaje wszystko co powinna:lol:. Jak jej przybylo tu i tam to zmienilam karme (za rada Doginki) na Obesity i ma: energie, zdrowie, ladna siersc a przede wszystkim wytracila te zbedne kilogramy;). kokos dostaje więcej niż powinien :( ale wziełam się za niego ostro i tak oto właśnie dzisja burek był na treningu i pierwszy raz zrobił poprawnie całą kładkę i wogóle jestem z niego bardzo domna :) (nawet fotki jakieś z tego będą- jak klubowi fotografowie coś wrzucą ) Quote
kaho Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Kokosek napisał(a):kokos dostaje więcej niż powinien :( ale wziełam się za niego ostro i tak oto właśnie dzisja burek był na treningu i pierwszy raz zrobił poprawnie całą kładkę i wogóle jestem z niego bardzo domna :) (nawet fotki jakieś z tego będą- jak klubowi fotografowie coś wrzucą ) Domna nie domna:evil_lol: ale jesli dostaje wiecej niz powinien,:hmmmm: to moze powinnas 'troche' ograniczyc ilosc karmy :cool3:. A jesli chodzi o Kokiego i kladki, to wielkie gratulejszyn :lol: - wyglada na takiego co sobie ze wszystkim poradzi:multi: i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na foty z treningow;). Quote
Kokosek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kaho napisał(a):Domna nie domna:evil_lol: ale jesli dostaje wiecej niz powinien,:hmmmm: to moze powinnas 'troche' ograniczyc ilosc karmy :cool3:. A jesli chodzi o Kokiego i kladki, to wielkie gratulejszyn :lol: - wyglada na takiego co sobie ze wszystkim poradzi:multi: i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na foty z treningow;). Karmę mu ograniczam (obecnie hmmm o połowę mniej dostaje :evil_lol:) a ponieważ mamy fajny fotografów (wielkie dzięki JIM) to i fotki są w ekspresowym tępie to jakpierw moja duma :) W roli głównej KŁADKA ale żeby nie było były też hopki (i latające uszy) po za tym piesek sobie siedział... Quote
Kokosek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 skakał po Pańci... a nawet.... skomentujcie sami :) Quote
K&Ex Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 chcieliśmy się przywitać z nowym szaucerowym kumplem z agility :D zdjęcia są super, na tym ostatnim to jak potwór:evil_lol: Quote
Kokosek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 K&Ex napisał(a):chcieliśmy się przywitać z nowym szaucerowym kumplem z agility :D zdjęcia są super, na tym ostatnim to jak potwór:evil_lol: Witamy serdecznie i cieszymy się bardzo, że kolejny sznucer jest w klubie :multi: to nie potwór - to jego prawdziwa natura :diabloti: Quote
Fides79 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 :loveu::loveu: latający Kokosek jest rewelacyjny :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg a na tym zdjęciu to pewnie chciał Ci powiedzieć, żebyś mu z nosa zdjęła tą trawkę co się poprzyczepiała :cool3: Quote
Kokosek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Fides79 napisał(a)::loveu::loveu: latający Kokosek jest rewelacyjny :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg a na tym zdjęciu to pewnie chciał Ci powiedzieć, żebyś mu z nosa zdjęła tą trawkę co się poprzyczepiała :cool3: trawkę powiadasz... bardzo "mocna" sugestia :evil_lol: to jeszcze jedno lanserskie-kładkowe foto by K&Ex Quote
Fides79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kokosek napisał(a):trawkę powiadasz... bardzo "mocna" sugestia :evil_lol: ha ha, doprowadziłaś pieska do granic wytrzymałości to masz, zamiast mu "obrać" bródkę i nos z trawki to karzesz mu łazić po kładkach albo go miziasz za uszkiem ;) Quote
Kokosek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Fides79 napisał(a):ha ha, doprowadziłaś pieska do granic wytrzymałości to masz, zamiast mu "obrać" bródkę i nos z trawki to karzesz mu łazić po kładkach albo go miziasz za uszkiem ;) Ja ta niedobra Pancia!!! a wczoraj jeszcze mu slalon kazałam ćwiczycz... że też mnie nie pożarł w całości :eviltong: Quote
Fides79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 kładki, slalomy i nie wiadomo co jeszcze z trawą na nosie i brodzie, nie dziw się, że piesek potem jest niezadowolony, jak Tobie by ktoś kaazł biegać z czymś przeszkadzającym na twarzy też byś nie była zachwycona :nono::turn-l::turn-l: Quote
kaho Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Doczekalam sie:multi:. Macie wspaniala relacje :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/5.jpg, no moze poza tym momentem http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg:evil_lol: - wyglada cosik .... groznie:cool3: - chyba nie lubi tych kladek:evil_lol: - Pancia beeeee:evil_lol:;). Jest piekny http://img228.imageshack.us/img228/3918/043iy.jpg:loveu: i wspaniale trzyma ogon:happy1:. Quote
Kokosek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Fides79 napisał(a):kładki, slalomy i nie wiadomo co jeszcze z trawą na nosie i brodzie, nie dziw się, że piesek potem jest niezadowolony, jak Tobie by ktoś kaazł biegać z czymś przeszkadzającym na twarzy też byś nie była zachwycona :nono::turn-l::turn-l: łaczę się z nim w bólu i biegam z rozwianymi włosami :D kaho napisał(a):Doczekalam sie:multi:. Macie wspaniala relacje :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/5.jpg, no moze poza tym momentem http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg:evil_lol: - wyglada cosik .... groznie:cool3: - chyba nie lubi tych kladek:evil_lol: - Pancia beeeee:evil_lol:;). Jest piekny http://img228.imageshack.us/img228/3918/043iy.jpg:loveu: i wspaniale trzyma ogon:happy1:. widzisz opłacało się czekać i dziękujemy za mile słowa a co do kładki... musi ją polubić :evil_lol: Quote
kaho Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kokosek napisał(a):a co do kładki... musi ją polubić :evil_lol: No nie wiem:niedowia:, mnie kazali polubic szpinak, ale jakos nie moge sie do niego przekonac:evil_lol:. Quote
Kokosek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 kaho napisał(a):No nie wiem:niedowia:, mnie kazali polubic szpinak, ale jakos nie moge sie do niego przekonac:evil_lol:. hmmmm.... przekonujący, szpinakowy argument, ale .... kładka nie jest taka zła ;) Quote
kaho Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kokosek napisał(a):hmmmm.... przekonujący, szpinakowy argument, ale .... kładka nie jest taka zła ;) Wierze, bo musze :evil_lol::lol:;). Quote
Recommended Posts