Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Plus pijany fotograf, bo mu się horyzont bujnął:roflt:

Ale foteczki śliczne:loveu:

ojtam ojtam.... z górki było :eviltong: po za tym ciezko jest zatrzymać psa i robic fotki, nawet bez alkoholu :p

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokosek napisał(a):
ojtam ojtam.... z górki było :eviltong: po za tym ciezko jest zatrzymać psa i robic fotki, nawet bez alkoholu :p

:evil_lol:, a wariacje fotograficzne mile widziane ;).

Posted

Fides79 napisał(a):
tak się chwaliliśmy,że Feluś jest zgrabiaczek a się okazuje, że do Kokosa brakuje mu 1 cm wzrostowo i obecnie 0,5 kg wagi :oops::cool3:

mój "rośnie" w siłę - staram się nad tym panować, ale moi współmieszkańcy skarmiają mi burka

Posted

Kokosek napisał(a):
mój "rośnie" w siłę - staram się nad tym panować, ale moi współmieszkańcy skarmiają mi burka

Nie pozwalac dokarmiac, bo bedzie taki serdel jak kiedys Luska:evil_lol: a zdjec jak nie bylo tak nie ma:mad:;).

Posted

Kokosek napisał(a):

a mój tylko na suchej jest cały czas, rzadko dostaje gotowane mięsko,
a taki zgrabniaczek to z niego był w kwietniu po 2 tyg pobytu nad morzem i dłuuuuugiiiich spacerach:lol:

Posted

kaho napisał(a):
Nie pozwalac dokarmiac, bo bedzie taki serdel jak kiedys Luska:evil_lol: a zdjec jak nie bylo tak nie ma:mad:;).

nie da się nad tym zapanować bo dokarmianie odbywa się podczas mojej nieobecności :/ a fotki tooooo kiedyś będą ;)

Fides79 napisał(a):
a mój tylko na suchej jest cały czas, rzadko dostaje gotowane mięsko,
a taki zgrabniaczek to z niego był w kwietniu po 2 tyg pobytu nad morzem i dłuuuuugiiiich spacerach:lol:

Koki też na suchej- tylko ilość dodatków, smaczków, i innych pyszności jest przerażajaca.
a wczoraj wybiegałam burka fundując mu dwa długie spacery i trening agilitowy :D

Posted

Hollcia tez tylko na suchej i przynajmniej wiem, ze dostaje wszystko co powinna:lol:.
Jak jej przybylo tu i tam to zmienilam karme (za rada Doginki) na Obesity i ma: energie, zdrowie, ladna siersc a przede wszystkim wytracila te zbedne kilogramy;).

Posted

kaho napisał(a):
Hollcia tez tylko na suchej i przynajmniej wiem, ze dostaje wszystko co powinna:lol:.
Jak jej przybylo tu i tam to zmienilam karme (za rada Doginki) na Obesity i ma: energie, zdrowie, ladna siersc a przede wszystkim wytracila te zbedne kilogramy;).

kokos dostaje więcej niż powinien :( ale wziełam się za niego ostro i tak oto właśnie dzisja burek był na treningu i pierwszy raz zrobił poprawnie całą kładkę i wogóle jestem z niego bardzo domna :)
(nawet fotki jakieś z tego będą- jak klubowi fotografowie coś wrzucą )

Posted

Kokosek napisał(a):
kokos dostaje więcej niż powinien :( ale wziełam się za niego ostro i tak oto właśnie dzisja burek był na treningu i pierwszy raz zrobił poprawnie całą kładkę i wogóle jestem z niego bardzo domna :)
(nawet fotki jakieś z tego będą- jak klubowi fotografowie coś wrzucą )

Domna nie domna:evil_lol: ale jesli dostaje wiecej niz powinien,:hmmmm: to moze powinnas 'troche' ograniczyc ilosc karmy :cool3:. A jesli chodzi o Kokiego i kladki, to wielkie gratulejszyn :lol: - wyglada na takiego co sobie ze wszystkim poradzi:multi: i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na foty z treningow;).

Posted

kaho napisał(a):
Domna nie domna:evil_lol: ale jesli dostaje wiecej niz powinien,:hmmmm: to moze powinnas 'troche' ograniczyc ilosc karmy :cool3:. A jesli chodzi o Kokiego i kladki, to wielkie gratulejszyn :lol: - wyglada na takiego co sobie ze wszystkim poradzi:multi: i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na foty z treningow;).

Karmę mu ograniczam (obecnie hmmm o połowę mniej dostaje :evil_lol:)
a ponieważ mamy fajny fotografów (wielkie dzięki JIM) to i fotki są w ekspresowym tępie
to jakpierw moja duma :)
W roli głównej KŁADKA

ale żeby nie było były też hopki (i latające uszy)

po za tym piesek sobie siedział...

Posted

K&Ex napisał(a):
chcieliśmy się przywitać z nowym szaucerowym kumplem z agility :D
zdjęcia są super, na tym ostatnim to jak potwór:evil_lol:

Witamy serdecznie i cieszymy się bardzo, że kolejny sznucer jest w klubie :multi:
to nie potwór - to jego prawdziwa natura :diabloti:

Posted

Kokosek napisał(a):
trawkę powiadasz... bardzo "mocna" sugestia :evil_lol:

ha ha, doprowadziłaś pieska do granic wytrzymałości to masz, zamiast mu "obrać" bródkę i nos z trawki to karzesz mu łazić po kładkach albo go miziasz za uszkiem ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
ha ha, doprowadziłaś pieska do granic wytrzymałości to masz, zamiast mu "obrać" bródkę i nos z trawki to karzesz mu łazić po kładkach albo go miziasz za uszkiem ;)

Ja ta niedobra Pancia!!!
a wczoraj jeszcze mu slalon kazałam ćwiczycz... że też mnie nie pożarł w całości :eviltong:

Posted

kładki, slalomy i nie wiadomo co jeszcze z trawą na nosie i brodzie, nie dziw się, że piesek potem jest niezadowolony, jak Tobie by ktoś kaazł biegać z czymś przeszkadzającym na twarzy też byś nie była zachwycona :nono::turn-l::turn-l:

Posted

Doczekalam sie:multi:.
Macie wspaniala relacje :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/5.jpg, no moze poza tym momentem http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg:evil_lol: - wyglada cosik .... groznie:cool3: - chyba nie lubi tych kladek:evil_lol: - Pancia beeeee:evil_lol:;).
Jest piekny http://img228.imageshack.us/img228/3918/043iy.jpg:loveu: i wspaniale trzyma ogon:happy1:.

Posted

Fides79 napisał(a):
kładki, slalomy i nie wiadomo co jeszcze z trawą na nosie i brodzie, nie dziw się, że piesek potem jest niezadowolony, jak Tobie by ktoś kaazł biegać z czymś przeszkadzającym na twarzy też byś nie była zachwycona :nono::turn-l::turn-l:

łaczę się z nim w bólu i biegam z rozwianymi włosami :D

kaho napisał(a):
Doczekalam sie:multi:.
Macie wspaniala relacje :lol: http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/5.jpg, no moze poza tym momentem http://i641.photobucket.com/albums/uu134/JIM_BC/artefakt%20treningi/wrzesien%20%202010/6.jpg:evil_lol: - wyglada cosik .... groznie:cool3: - chyba nie lubi tych kladek:evil_lol: - Pancia beeeee:evil_lol:;).
Jest piekny http://img228.imageshack.us/img228/3918/043iy.jpg:loveu: i wspaniale trzyma ogon:happy1:.

widzisz opłacało się czekać i dziękujemy za mile słowa
a co do kładki... musi ją polubić :evil_lol:

Posted

Kokosek napisał(a):
a co do kładki... musi ją polubić :evil_lol:

No nie wiem:niedowia:, mnie kazali polubic szpinak, ale jakos nie moge sie do niego przekonac:evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
No nie wiem:niedowia:, mnie kazali polubic szpinak, ale jakos nie moge sie do niego przekonac:evil_lol:.

hmmmm.... przekonujący, szpinakowy argument, ale .... kładka nie jest taka zła ;)