Kokosek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 kaho napisał(a):Hmmmm ....... chyba powiadasz.......:evil_lol::cool3: Cos mi sie zdaje, ze Ktos tu ma albo zaniki pamieci albo ...... dobry wyjazd byl;):evil_lol: :evil_lol: wyjazd był krótki, acz intensywny, a do tego dawno temu ;):eviltong: Quote
Kokosek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Z dzisiejszego spaceru parę ujęć "siad.... zostań...." Quote
kaho Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Fota bombowa http://a.imageshack.us/img208/9642/zdjcie0042a.jpg - a Kokos wspanialy:loveu:. Pozdrawiamy z deszczowych Łazów :hand:. Quote
Fides79 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 witam przejrzałam pobieżnie galerię Kokosa (do dokładnego zapoznania się trochę chwilowo brakuje czasu), masz super psiaka, szczęśliwy, radosny i jaki wysportowany ;) ehhh żeby mój chciał być chociaż w połowie taki grzeczny :roll: będziemy do Was zaglądać z moim Felkiem pozdrawiamy :) Quote
kaho Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Kokoski gdzie jestescie:thinkerg: - czyzbyscie sie wakacjowali :cool3:. Czekam na wiesci i fotorelacje:evil_lol:. Quote
Fides79 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 zaglądam zgodnie z deklaracją a tu cisza :shake: Quote
Kokosek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Fides79 napisał(a):witam przejrzałam pobieżnie galerię Kokosa (do dokładnego zapoznania się trochę chwilowo brakuje czasu), masz super psiaka, szczęśliwy, radosny i jaki wysportowany ;) ehhh żeby mój chciał być chociaż w połowie taki grzeczny :roll: będziemy do Was zaglądać z moim Felkiem pozdrawiamy :) witamy serdecznie i dziekujemy za dobre słowo :) kaho napisał(a):Kokoski gdzie jestescie:thinkerg: - czyzbyscie sie wakacjowali :cool3:. Czekam na wiesci i fotorelacje:evil_lol:. kaho jaka z Ciebie optymistka, jakie wakacje??? Praca praca praca.... dla dobra narodu itp.... Generalnie to od dwóch tygodni widuję się z moim burkiem w przelocie, nie mam czasu dla niego ani dla siebie - stąd ta cisza na dogo... pewnie sporo czasu mi zajmie nadrobienie zaległości w odwiedzinach u wszystkich za co z góry przepraszam, niestety obawiam się ze do konca sierpnia będę tonąc ... w papierach :/ Quote
kaho Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Kokosek napisał(a): kaho jaka z Ciebie optymistka, jakie wakacje??? Praca praca praca.... dla dobra narodu itp.... :splat: Kokosek napisał(a):Generalnie to od dwóch tygodni widuję się z moim burkiem w przelocie, nie mam czasu dla niego ani dla siebie - stąd ta cisza na dogo... pewnie sporo czasu mi zajmie nadrobienie zaległości w odwiedzinach u wszystkich za co z góry przepraszam, niestety obawiam się ze do konca sierpnia będę tonąc ... w papierach :/ Ale zawsze trzeba zachowac rozsadek :cool3: i zeby tak w calosci poswiecic sie pracy:stop:. No co Ty, pracoholik jestes:cool3::evil_lol:, a biedny Kokos coooo - opuszczony:mad: i my zreszta tez:mad::evil_lol:. Quote
ewka i haker Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 coś się pani obija z zdjęciami :P Quote
Kokosek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 kaho napisał(a)::splat: Ale zawsze trzeba zachowac rozsadek :cool3: i zeby tak w calosci poswiecic sie pracy:stop:. No co Ty, pracoholik jestes:cool3::evil_lol:, a biedny Kokos coooo - opuszczony:mad: i my zreszta tez:mad::evil_lol:. no cóż zdrowy rozsadek powrócił do łask a tym samym ja do normalności- więc MELDUJĘ sie posłusznie :P i obiecuje nadrobienie zaległości we wszystkich fotogaleryjach :) ewka i haker napisał(a):coś się pani obija z zdjęciami :P oj nie tylko z fotkami :/ Quote
Fides79 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ale jakieś nowe zdjęcia to bym chętnie zobaczyła :fadein: Quote
kaho Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No nareszcie :), w takim razie czekam na nowe foty ;) Quote
Kokosek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='kaho']No nareszcie :), w takim razie czekam na nowe foty ;) wróciliśmy do żywych, nawet na treningu byliśmy i w błotku się taplaliśmy :) a to jedno z leniwych, popołudniowych fotek dywanowych i ten wzrok mówiący... może byśmy coś porobili??:mad: Quote
Fides79 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 witam, widzę,że jest nowe zdjęcie :) super :fadein: Quote
Kokosek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Doginka']Fajna dywanowa fota:loveu:[/QUOTE] dzięki- ten dywan to ulubione miejsce Kokiego :loveu: a tymczasem ja uciekam na weekend nad morze... Quote
kaho Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Fota wspaniala, a Koki cuuuudo:loveu:. Co tak oszczedzasz sie z fotami :cool3::evil_lol: i jak bylo na wypadzie:razz:. Quote
Kokosek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kaho napisał(a):Fota wspaniala, a Koki cuuuudo:loveu:. Co tak oszczedzasz sie z fotami :cool3::evil_lol: i jak bylo na wypadzie:razz:. dzięki :) nie ma wiecej fot, bo paskudna pańcia pojechała sobie na weekend do Łeby i zostawiła psa w domu. A nad morzem - słonecznie i przepięknie :loveu: Quote
kaho Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kokosek napisał(a):dzięki :) nie ma wiecej fot, bo paskudna pańcia pojechała sobie na weekend do Łeby i zostawiła psa w domu. A nad morzem - słonecznie i przepięknie :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Racja - okropna Pancia, korzystac ze slonca i zachwycac sie wschodami i zachodami bez psa:mad::evil_lol:. W takim razie musisz teraz odpokutowac...... fotki ze zblizajacego sie weekendu poprosze (moga byc robione telefonem - oby tylko byly);) Quote
Kokosek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 kaho napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Racja - okropna Pancia, korzystac ze slonca i zachwycac sie wschodami i zachodami bez psa:mad::evil_lol:. W takim razie musisz teraz odpokutowac...... fotki ze zblizajacego sie weekendu poprosze (moga byc robione telefonem - oby tylko byly);) no to nie mam wyboru muszę zabrać psa i aparat na spacer :diabloti: zobaczymy co z tego wyniknie :eviltong: Quote
Kokosek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 to najpierw trochę RAJU na ziemi :p a teraz zgodnie z obietnicą pies+ spacer+aparat Quote
kaho Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kokosek napisał(a):to najpierw trochę RAJU na ziemi :p a teraz zgodnie z obietnicą pies+ spacer+aparat http://a.imageshack.us/img836/2905/zdjcie0072s.jpg http://a.imageshack.us/img827/9301/zdjcie0079z.jpg :multi::multi::multi: Nareszcie :lol:;). Ale Koki juz odrosl a siersc wyglada na mieciutka :cool3: - jest wspanialy :loveu:. Tylko tego RAJU to poprosze wiecej - wiesz, ze na zdjecia Kokiego to ja pazerna jestem :evil_lol:. Quote
Fides79 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 http://a.imageshack.us/img836/2905/zdjcie0072s.jpg piękny portrecik :loveu::loveu: a na co się Kokosek tak zapatrzył?? Quote
Kokosek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kaho napisał(a)::multi::multi::multi: Nareszcie :lol:;). Ale Koki juz odrosl a siersc wyglada na mieciutka :cool3: - jest wspanialy :loveu:. Tylko tego RAJU to poprosze wiecej - wiesz, ze na zdjecia Kokiego to ja pazerna jestem :evil_lol:. właśnie zauważyłam ze fotki z RAJU nie ma (jak tylko wrócę do domu to wrzucę jeszcze raz) odrasta bardzo szybko mały sierściuch, i jest milusiiii :) Fides79 napisał(a):http://a.imageshack.us/img836/2905/zdjcie0072s.jpg piękny portrecik :loveu::loveu: a na co się Kokosek tak zapatrzył?? dzięki, zapatrzony na... bladego pojęcia nie mam na co ;) Quote
Doginka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Kokosek']... a teraz zgodnie z obietnicą pies+ spacer+aparat Plus pijany fotograf, bo mu się horyzont bujnął:roflt: Ale foteczki śliczne:loveu: Quote
Recommended Posts