Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaho napisał(a):
Hmmmm ....... chyba powiadasz.......:evil_lol::cool3:
Cos mi sie zdaje, ze Ktos tu ma albo zaniki pamieci albo ...... dobry wyjazd byl;):evil_lol: :evil_lol:

wyjazd był krótki, acz intensywny, a do tego dawno temu ;):eviltong:

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

witam
przejrzałam pobieżnie galerię Kokosa (do dokładnego zapoznania się trochę chwilowo brakuje czasu), masz super psiaka, szczęśliwy, radosny i jaki wysportowany ;)
ehhh żeby mój chciał być chociaż w połowie taki grzeczny :roll:
będziemy do Was zaglądać z moim Felkiem
pozdrawiamy :)

Posted

Fides79 napisał(a):
witam
przejrzałam pobieżnie galerię Kokosa (do dokładnego zapoznania się trochę chwilowo brakuje czasu), masz super psiaka, szczęśliwy, radosny i jaki wysportowany ;)
ehhh żeby mój chciał być chociaż w połowie taki grzeczny :roll:
będziemy do Was zaglądać z moim Felkiem
pozdrawiamy :)

witamy serdecznie i dziekujemy za dobre słowo :)

kaho napisał(a):
Kokoski gdzie jestescie:thinkerg: - czyzbyscie sie wakacjowali :cool3:.
Czekam na wiesci i fotorelacje:evil_lol:.

kaho jaka z Ciebie optymistka, jakie wakacje??? Praca praca praca.... dla dobra narodu itp....
Generalnie to od dwóch tygodni widuję się z moim burkiem w przelocie, nie mam czasu dla niego ani dla siebie - stąd ta cisza na dogo... pewnie sporo czasu mi zajmie nadrobienie zaległości w odwiedzinach u wszystkich za co z góry przepraszam, niestety obawiam się ze do konca sierpnia będę tonąc ... w papierach :/

Posted

Kokosek napisał(a):

kaho jaka z Ciebie optymistka, jakie wakacje??? Praca praca praca.... dla dobra narodu itp....

:splat:
Kokosek napisał(a):
Generalnie to od dwóch tygodni widuję się z moim burkiem w przelocie, nie mam czasu dla niego ani dla siebie - stąd ta cisza na dogo... pewnie sporo czasu mi zajmie nadrobienie zaległości w odwiedzinach u wszystkich za co z góry przepraszam, niestety obawiam się ze do konca sierpnia będę tonąc ... w papierach :/

Ale zawsze trzeba zachowac rozsadek :cool3: i zeby tak w calosci poswiecic sie pracy:stop:. No co Ty, pracoholik jestes:cool3::evil_lol:, a biedny Kokos coooo - opuszczony:mad: i my zreszta tez:mad::evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
:splat:

Ale zawsze trzeba zachowac rozsadek :cool3: i zeby tak w calosci poswiecic sie pracy:stop:. No co Ty, pracoholik jestes:cool3::evil_lol:, a biedny Kokos coooo - opuszczony:mad: i my zreszta tez:mad::evil_lol:.

no cóż zdrowy rozsadek powrócił do łask a tym samym ja do normalności- więc MELDUJĘ sie posłusznie :P i obiecuje nadrobienie zaległości we wszystkich fotogaleryjach :)

ewka i haker napisał(a):
coś się pani obija z zdjęciami :P

oj nie tylko z fotkami :/

Posted

[quote name='kaho']No nareszcie :), w takim razie czekam na nowe foty ;)

wróciliśmy do żywych, nawet na treningu byliśmy i w błotku się taplaliśmy :)

a to jedno z leniwych, popołudniowych fotek dywanowych

i ten wzrok mówiący... może byśmy coś porobili??:mad:

Posted

kaho napisał(a):
Fota wspaniala, a Koki cuuuudo:loveu:.
Co tak oszczedzasz sie z fotami :cool3::evil_lol: i jak bylo na wypadzie:razz:.

dzięki :) nie ma wiecej fot, bo paskudna pańcia pojechała sobie na weekend do Łeby i zostawiła psa w domu. A nad morzem - słonecznie i przepięknie :loveu:

Posted

Kokosek napisał(a):
dzięki :) nie ma wiecej fot, bo paskudna pańcia pojechała sobie na weekend do Łeby i zostawiła psa w domu. A nad morzem - słonecznie i przepięknie :loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Racja - okropna Pancia, korzystac ze slonca i zachwycac sie wschodami i zachodami bez psa:mad::evil_lol:.
W takim razie musisz teraz odpokutowac...... fotki ze zblizajacego sie weekendu poprosze (moga byc robione telefonem - oby tylko byly);)

Posted

kaho napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Racja - okropna Pancia, korzystac ze slonca i zachwycac sie wschodami i zachodami bez psa:mad::evil_lol:.
W takim razie musisz teraz odpokutowac...... fotki ze zblizajacego sie weekendu poprosze (moga byc robione telefonem - oby tylko byly);)

no to nie mam wyboru muszę zabrać psa i aparat na spacer :diabloti: zobaczymy co z tego wyniknie :eviltong:

Posted

Kokosek napisał(a):
to najpierw trochę RAJU na ziemi :p
a teraz zgodnie z obietnicą pies+ spacer+aparat
http://a.imageshack.us/img836/2905/zdjcie0072s.jpg
http://a.imageshack.us/img827/9301/zdjcie0079z.jpg

:multi::multi::multi: Nareszcie :lol:;).
Ale Koki juz odrosl a siersc wyglada na mieciutka :cool3: - jest wspanialy :loveu:.
Tylko tego RAJU to poprosze wiecej - wiesz, ze na zdjecia Kokiego to ja pazerna jestem :evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
:multi::multi::multi: Nareszcie :lol:;).
Ale Koki juz odrosl a siersc wyglada na mieciutka :cool3: - jest wspanialy :loveu:.
Tylko tego RAJU to poprosze wiecej - wiesz, ze na zdjecia Kokiego to ja pazerna jestem :evil_lol:.

właśnie zauważyłam ze fotki z RAJU nie ma (jak tylko wrócę do domu to wrzucę jeszcze raz)
odrasta bardzo szybko mały sierściuch, i jest milusiiii :)

Fides79 napisał(a):
http://a.imageshack.us/img836/2905/zdjcie0072s.jpg
piękny portrecik :loveu::loveu:
a na co się Kokosek tak zapatrzył??

dzięki, zapatrzony na... bladego pojęcia nie mam na co ;)