Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokosek napisał(a):

uprzejmie donoszę, iż fotki będą jak je przemiły pan fotograf obrobi i udostępni
a DCDC Poznań było super szczególnie pokaz Shoen Hirai z Shack- to było wow!!!

super:klacz:, ale jestem coraz bardziej pazerna - moze filmik jakis :cool3: i oczywiscie napisz cos wiecej :mad:(bo strasznie oszczedna jestes :evil_lol:).

Posted

kaho napisał(a):
super:klacz:, ale jestem coraz bardziej pazerna - moze filmik jakis :cool3: i oczywiscie napisz cos wiecej :mad:(bo strasznie oszczedna jestes :evil_lol:).

hmmm na filmik jakiś się czaję ale to juz jest bardziej skomplikowany zabieg, bo potrzebny jest operator, duża ilość filmu żeby coś zmontować...ale się postaram (może na urodziny Kokosa.... o shit... to już za 2 dni :shake:)

a o DCDC nie ma co mówić trzeba było to zobaczyć!! Zresztą obszerna relacja z tego show pewnie się pojawi na formu i nie tylko

Posted

[quote name='Kokosek']hmmm na filmik jakiś się czaję ale to juz jest bardziej skomplikowany zabieg, bo potrzebny jest operator, duża ilość filmu żeby coś zmontować...ale się postaram (może na urodziny Kokosa.... o shit... to już za 2 dni :shake:)[/QUOTE]
Hi, hi, hi :megagrin: ukrecilas sobie 'sznur' :evil_lol: w takim razie za dwa dni:cool3::mad:.
[quote name='Kokosek']a o DCDC nie ma co mówić trzeba było to zobaczyć!! Zresztą obszerna relacja z tego show pewnie się pojawi na formu i nie tylko[/QUOTE]
W takim razie poprosze o info jak juz cosik sie pojawi ;).

Posted

[quote name='kaho'], :nono:jakas kara musi byc:cool3: - dwa razy wiecej fot Kokosa:mad::evil_lol:. [/QUOTE]

ojjjj - wiem zasłużyłam...

[quote name='kaho']Foty rzeczywiscie niesamowite (o psach nie wspominajac ;)) - nie sadzilam, ze nawet yorki moga 'latac':lol:.[/QUOTE]
pamiętaj latać każdy może :cool3:

Jakby nie było małe, czarne kończy dzisiaj 2 lata :new-bday: dla mojego KOKOSKA

Posted

Spoznione ale szczere:
Kokosku - 100 lat i wiecej skokow, lotów i szaleństwa
:laola::BIG::laola:

Do zobaczenia za dwa tygodnie:bye:.

• 2 weeks later...
Posted

Wpadlam sie przywitac po powrocie :hand:i podziwiac nowe zdjecia a tu co :crazyeye:......... puchy jakies:mad:.
Dawac mi tu zaraz nowe info i fotki :motz::evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Wpadlam sie przywitac po powrocie :hand:i podziwiac nowe zdjecia a tu co :crazyeye:......... puchy jakies:mad:.
Dawac mi tu zaraz nowe info i fotki :motz::evil_lol:.

Witamy po powrocie :)
Fotków brak, bo nie potrafię jednocześnie pływać z psem i pstrykać :P a to ostatnio nasza główna rozrywka!! Za gorąco na długie spacery, treningi itp, wiec pozostaje tylko pławienie się w wodzie

Posted

Zazdroszcze tego plywania:cool3:, ale mam nadzieje ze i ja jeszcze poplawie sie w wodzie (teraz odliczam do 24.07;)) - w taka pogode to jedyne ukojenie:lol:.
W takim razie cierpliwie czekam na wiesci od Was i oczywiscie zdjecie mojego ulubienca:cool3:.

Posted

[quote name='kaho']Zazdroszcze tego plywania:cool3:, ale mam nadzieje ze i ja jeszcze poplawie sie w wodzie (teraz odliczam do 24.07;)) - w taka pogode to jedyne ukojenie:lol:.
W takim razie cierpliwie czekam na wiesci od Was i oczywiscie zdjecie mojego ulubienca:cool3:.

zazdroszczę urlopu... my jeszcze do września musimy poczekać

hmmm.... chwilę nas nie było ale to przez mój stan zdrowia
Ale wróciliśmi i podpinam jedno skromne fotk z dzisiejszego wypadu nad Maltę, kąpieli w zielonym strumyczku i....

udało się Kokiego zatrzymać na chwilę :eviltong:

Posted

[quote name='Kokosek'].... chwilę nas nie było ale to przez mój stan zdrowia [/QUOTE]
Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku:question:?

[quote name='Kokosek'].... Ale wróciliśmi i podpinam jedno skromne fotk z dzisiejszego wypadu nad Maltę, kąpieli w zielonym strumyczku i.... http://img10.imageshack.us/img10/9100/zdjcie0035w.jpg
:loveu: , teraz powinien nosic przezwisko Kędzior :evil_lol: i oczywiscie (chyba juz standardowo) czekam na wiecej fot;).

Posted

kaho napisał(a):

Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku:question:?

:loveu: , teraz powinien nosic przezwisko Kędzior :evil_lol: i oczywiscie (chyba juz standardowo) czekam na wiecej fot;).

Wszytko w porządku ;)

Tak, Kędzior, albo Szczurek bo jak wychodzi z wody to wygląda pokracznie :evil_lol: a fotek póki co brak :eviltong:

Posted

Kokosek napisał(a):
Wszytko w porządku ;)

To super :multi:
Kokosek napisał(a):
Tak, Kędzior, albo Szczurek bo jak wychodzi z wody to wygląda pokracznie :evil_lol: a fotek póki co brak :eviltong:

Rzeczywiscie, trzeba przyznac ze jak mini sznupy wychodza z wody wygladaja dosyc dziwnie :evil_lol: - male serdele na chudych nozkach :roflt:.
Co do zdjec to, drogi Kokosku, leniuch jestes:evil_lol:;) - popraw sie troszeczke:cool3:, bo chcialabym poogladac mojego ulubienca:lol:.

Posted

[quote name='kaho']To super :multi:

Rzeczywiscie, trzeba przyznac ze jak mini sznupy wychodza z wody wygladaja dosyc dziwnie :evil_lol: - male serdele na chudych nozkach :roflt:.
Co do zdjec to, drogi Kokosku, leniuch jestes:evil_lol:;) - popraw sie troszeczke:cool3:, bo chcialabym poogladac mojego ulubienca:lol:.

to specjalnie dla Ciebie :cool3: jakies kudłate nad jeziorem.... pewnie z początku czerwca tego roku

i jesze inne ujęcie :eviltong:

Posted

Kokosek napisał(a):
Byliśmy chyba... w Sypniewie odwiedzić psy tropiące
A teraz leniuchujemy :evil_lol:

Hmmmm ....... chyba powiadasz.......:evil_lol::cool3:
Cos mi sie zdaje, ze Ktos tu ma albo zaniki pamieci albo ...... dobry wyjazd byl;):evil_lol: :evil_lol: