kaho Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Superowo:thumbs:- beda znowu fajne fotki :multi: . Tylko sie nie przetrenujcie :cool3::evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 http://img293.imageshack.us/img293/1980/dscn1043.jpg jaki panicz :p Quote
Kokosek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Izabela124. napisał(a):http://img293.imageshack.us/img293/1980/dscn1043.jpg jaki panicz :p no ba kanapowiec, dzięki za odwiedziny kaho napisał(a):Superowo:thumbs:- beda znowu fajne fotki :multi: . Tylko sie nie przetrenujcie :cool3::evil_lol:. uprzejmie donoszę, iż fotki będą jak je przemiły pan fotograf obrobi i udostępni a DCDC Poznań było super szczególnie pokaz Shoen Hirai z Shack- to było wow!!! Quote
kaho Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kokosek napisał(a): uprzejmie donoszę, iż fotki będą jak je przemiły pan fotograf obrobi i udostępni a DCDC Poznań było super szczególnie pokaz Shoen Hirai z Shack- to było wow!!! super:klacz:, ale jestem coraz bardziej pazerna - moze filmik jakis :cool3: i oczywiscie napisz cos wiecej :mad:(bo strasznie oszczedna jestes :evil_lol:). Quote
Kokosek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 kaho napisał(a):super:klacz:, ale jestem coraz bardziej pazerna - moze filmik jakis :cool3: i oczywiscie napisz cos wiecej :mad:(bo strasznie oszczedna jestes :evil_lol:). hmmm na filmik jakiś się czaję ale to juz jest bardziej skomplikowany zabieg, bo potrzebny jest operator, duża ilość filmu żeby coś zmontować...ale się postaram (może na urodziny Kokosa.... o shit... to już za 2 dni :shake:) a o DCDC nie ma co mówić trzeba było to zobaczyć!! Zresztą obszerna relacja z tego show pewnie się pojawi na formu i nie tylko Quote
kaho Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Kokosek']hmmm na filmik jakiś się czaję ale to juz jest bardziej skomplikowany zabieg, bo potrzebny jest operator, duża ilość filmu żeby coś zmontować...ale się postaram (może na urodziny Kokosa.... o shit... to już za 2 dni :shake:)[/QUOTE] Hi, hi, hi :megagrin: ukrecilas sobie 'sznur' :evil_lol: w takim razie za dwa dni:cool3::mad:. [quote name='Kokosek']a o DCDC nie ma co mówić trzeba było to zobaczyć!! Zresztą obszerna relacja z tego show pewnie się pojawi na formu i nie tylko[/QUOTE] W takim razie poprosze o info jak juz cosik sie pojawi ;). Quote
Kokosek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kaho']Hi, hi, hi :megagrin: ukrecilas sobie 'sznur' :evil_lol: w takim razie za dwa dni:cool3::mad:. upssss... obawiam się że to będzie nie realne :shake: [quote name='kaho']W takim razie poprosze o info jak juz cosik sie pojawi ;). są już fotki z DCDC Poznań http://www.dogomania.pl/threads/185405-DCDC-Lataj%C4%85c*****!-Pozna%C5%84-19-20-czerwca-2010/page10 Quote
kaho Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Kokosek']upssss... obawiam się że to będzie nie realne :shake: :hmmmm:, :nono:jakas kara musi byc:cool3: - dwa razy wiecej fot Kokosa:mad::evil_lol:. [quote name='Kokosek']są już fotki z DCDC Poznań http://www.dogomania.pl/threads/185405-DCDC-Lataj%C4%85c*****!-Pozna%C5%84-19-20-czerwca-2010/page10 Foty rzeczywiscie niesamowite (o psach nie wspominajac ;)) - nie sadzilam, ze nawet yorki moga 'latac':lol:. Quote
Kokosek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='kaho'], :nono:jakas kara musi byc:cool3: - dwa razy wiecej fot Kokosa:mad::evil_lol:. [/QUOTE] ojjjj - wiem zasłużyłam... [quote name='kaho']Foty rzeczywiscie niesamowite (o psach nie wspominajac ;)) - nie sadzilam, ze nawet yorki moga 'latac':lol:.[/QUOTE] pamiętaj latać każdy może :cool3: Jakby nie było małe, czarne kończy dzisiaj 2 lata :new-bday: dla mojego KOKOSKA Quote
Izabela124. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Również życzę wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Quote
kaho Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Spoznione ale szczere: Kokosku - 100 lat i wiecej skokow, lotów i szaleństwa :laola::BIG::laola: Do zobaczenia za dwa tygodnie:bye:. Quote
kaho Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Wpadlam sie przywitac po powrocie :hand:i podziwiac nowe zdjecia a tu co :crazyeye:......... puchy jakies:mad:. Dawac mi tu zaraz nowe info i fotki :motz::evil_lol:. Quote
Kokosek Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 kaho napisał(a):Wpadlam sie przywitac po powrocie :hand:i podziwiac nowe zdjecia a tu co :crazyeye:......... puchy jakies:mad:. Dawac mi tu zaraz nowe info i fotki :motz::evil_lol:. Witamy po powrocie :) Fotków brak, bo nie potrafię jednocześnie pływać z psem i pstrykać :P a to ostatnio nasza główna rozrywka!! Za gorąco na długie spacery, treningi itp, wiec pozostaje tylko pławienie się w wodzie Quote
kaho Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Zazdroszcze tego plywania:cool3:, ale mam nadzieje ze i ja jeszcze poplawie sie w wodzie (teraz odliczam do 24.07;)) - w taka pogode to jedyne ukojenie:lol:. W takim razie cierpliwie czekam na wiesci od Was i oczywiscie zdjecie mojego ulubienca:cool3:. Quote
Kokosek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='kaho']Zazdroszcze tego plywania:cool3:, ale mam nadzieje ze i ja jeszcze poplawie sie w wodzie (teraz odliczam do 24.07;)) - w taka pogode to jedyne ukojenie:lol:. W takim razie cierpliwie czekam na wiesci od Was i oczywiscie zdjecie mojego ulubienca:cool3:. zazdroszczę urlopu... my jeszcze do września musimy poczekać hmmm.... chwilę nas nie było ale to przez mój stan zdrowia Ale wróciliśmi i podpinam jedno skromne fotk z dzisiejszego wypadu nad Maltę, kąpieli w zielonym strumyczku i.... udało się Kokiego zatrzymać na chwilę :eviltong: Quote
kaho Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Kokosek'].... chwilę nas nie było ale to przez mój stan zdrowia [/QUOTE] Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku:question:? [quote name='Kokosek'].... Ale wróciliśmi i podpinam jedno skromne fotk z dzisiejszego wypadu nad Maltę, kąpieli w zielonym strumyczku i.... http://img10.imageshack.us/img10/9100/zdjcie0035w.jpg :loveu: , teraz powinien nosic przezwisko Kędzior :evil_lol: i oczywiscie (chyba juz standardowo) czekam na wiecej fot;). Quote
Kokosek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 kaho napisał(a): Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku:question:? :loveu: , teraz powinien nosic przezwisko Kędzior :evil_lol: i oczywiscie (chyba juz standardowo) czekam na wiecej fot;). Wszytko w porządku ;) Tak, Kędzior, albo Szczurek bo jak wychodzi z wody to wygląda pokracznie :evil_lol: a fotek póki co brak :eviltong: Quote
kaho Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kokosek napisał(a):Wszytko w porządku ;) To super :multi: Kokosek napisał(a):Tak, Kędzior, albo Szczurek bo jak wychodzi z wody to wygląda pokracznie :evil_lol: a fotek póki co brak :eviltong: Rzeczywiscie, trzeba przyznac ze jak mini sznupy wychodza z wody wygladaja dosyc dziwnie :evil_lol: - male serdele na chudych nozkach :roflt:. Co do zdjec to, drogi Kokosku, leniuch jestes:evil_lol:;) - popraw sie troszeczke:cool3:, bo chcialabym poogladac mojego ulubienca:lol:. Quote
Kokosek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kaho']To super :multi: Rzeczywiscie, trzeba przyznac ze jak mini sznupy wychodza z wody wygladaja dosyc dziwnie :evil_lol: - male serdele na chudych nozkach :roflt:. Co do zdjec to, drogi Kokosku, leniuch jestes:evil_lol:;) - popraw sie troszeczke:cool3:, bo chcialabym poogladac mojego ulubienca:lol:. to specjalnie dla Ciebie :cool3: jakies kudłate nad jeziorem.... pewnie z początku czerwca tego roku i jesze inne ujęcie :eviltong: Quote
kaho Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wreszcie wiecej niz jedno :multi:;). Jest boski http://img94.imageshack.us/img94/8092/zdjcie0019k.jpg - male, czarne, szybkie i kudlate :loveu:. A gdzie byliscie? Quote
Kokosek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='kaho']Wreszcie wiecej niz jedno :multi:;). Jest boski http://img94.imageshack.us/img94/8092/zdjcie0019k.jpg - male, czarne, szybkie i kudlate :loveu:. A gdzie byliscie? Byliśmy chyba... w Sypniewie odwiedzić psy tropiące A teraz leniuchujemy :evil_lol: Quote
kaho Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kokosek napisał(a):Byliśmy chyba... w Sypniewie odwiedzić psy tropiące A teraz leniuchujemy :evil_lol: Hmmmm ....... chyba powiadasz.......:evil_lol::cool3: Cos mi sie zdaje, ze Ktos tu ma albo zaniki pamieci albo ...... dobry wyjazd byl;):evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts