Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaho napisał(a):
Kokosku, gdzie sie podzialy foty :hmmmm::evil_lol:.

nie ma... :roll: nie było okazji do robienia nowych, a po za tym miałam chwilowe problemy z kompem :/
ale liczę że w weekend coś się napstryka :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Wszyscy na to liczymy;-)

No i oto są fotki z szarpakowego raju :D czyli ile radości może sprawić psu powiązany, polarowy kocyk :lol: :multi:

Posted

[quote name='kaho']http://img694.imageshack.us/img694/9639/szarpak3.jpg :loveu:
Moja mala rowniez ma taki szarpak, z tym ze nie z polaru - szybko rozprawila sie z szarpakiem przeznaczonym dla srednich psow, wiec teraz zainwestowalam w szarpak dla owczarkow - rzeczywiscie ma z niego niemala radoche:evil_lol:.

:loveu: dzięki,
a szarpaki są made by Paula i liczę na to że trochę wytrzymają- bo są do szarpania a nie nuplania :diabloti:

Posted

Kokosek napisał(a):

a szarpaki są made by Paula i liczę na to że trochę wytrzymają- bo są do szarpania a nie nuplania :diabloti:

No wlasnie! - moja szarpie :razz: i to tak zawziecie, ze co chwila musze inwestowac w coraz to wiekszy, twardszy itp. :evil_lol: Cos mi sie zdaje, ze ten polarkowy dlugo by unas nie zabawil :cool3:.

Posted

kaho napisał(a):
No wlasnie! - moja szarpie :razz: i to tak zawziecie, ze co chwila musze inwestowac w coraz to wiekszy, twardszy itp. :evil_lol: Cos mi sie zdaje, ze ten polarkowy dlugo by unas nie zabawil :cool3:.

Koki póki co w ramach szarpania... rozwiazał supełek i mamy pół-szarpaka :angryy:
ale dla jego chwili radości i tak warto poświecić kocyki :multi:

Posted

Kokosek napisał(a):
Koki póki co w ramach szarpania... rozwiazał supełek i mamy pół-szarpaka :angryy:
ale dla jego chwili radości i tak warto poświecić kocyki :multi:

Niezaprzeczalnie :thumbs:.
Ja z kolei wczoraj kupilam Holly zabawke 'edukacyjna' ala 'ciuciubabka' (w drewnianych pionkach chowa sie przysmaki) - niestety zwierzatko jest bardzo zmyslne, od razu skumalo o co chodzi i wskazuje tylko te pionki, pod ktorymi ukryty jest przysmak :loveu:.
Qrcze, chyba 'poszlam' w intelekt a nie ruch :evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Niezaprzeczalnie :thumbs:.
Ja z kolei wczoraj kupilam Holly zabawke 'edukacyjna' ala 'ciuciubabka' (w drewnianych pionkach chowa sie przysmaki) - niestety zwierzatko jest bardzo zmyslne, od razu skumalo o co chodzi i wskazuje tylko te pionki, pod ktorymi ukryty jest przysmak :loveu:.
Qrcze, chyba 'poszlam' w intelekt a nie ruch :evil_lol:.

Koki też miał taką zabawkę i odkrył ze wystarczy łapa tracić pionki to jest nagroda :evil_lol: i robił ekspresowy "burdel pionkowy" i potem trącał mnie nosem żebym ustawiła to jeszcze raz i jeszcze raz... wiec przerzuciliśmy się na zajęcia ruchowo-intelektualne:cool3:

Posted

Kokosek napisał(a):
Koki też miał taką zabawkę i odkrył ze wystarczy łapa tracić pionki to jest nagroda :evil_lol: i robił ekspresowy "burdel pionkowy" i potem trącał mnie nosem żebym ustawiła to jeszcze raz i jeszcze raz... wiec przerzuciliśmy się na zajęcia ruchowo-intelektualne:cool3:

Bo on jest Geniuś :happy1:, Luśka do tego jeszcze nie doszla :evil_lol:, ale zajecia ruchowe nas nie miną:cool3: .

Posted

Doginka napisał(a):
:hmmmm:moje nie chcą się bawić takimi cudami - szarpaki, sznurki i piłki na sznurkach są beee;-)

a my bawimy się głównie zabawkami które maja sznurki albo cokolwiek co dynda :)

Posted

Kokosek napisał(a):
a my bawimy się głównie zabawkami które maja sznurki albo cokolwiek co dynda :)

Holly tez takie lubi:lol:.
Czasami nawet zachowuje sie jak dzika bestia, bo rzuca sie na wszytko co dynda :evil_lol: nie oszczedzajac plaszczy, sukienek i zwiewnej odziezy :angryy:.

Posted

kaho napisał(a):
Holly tez takie lubi:lol:.
Czasami nawet zachowuje sie jak dzika bestia, bo rzuca sie na wszytko co dynda :evil_lol: nie oszczedzajac plaszczy, sukienek i zwiewnej odziezy :angryy:.

Bo jak dynda to jest najlepsze i można się poszarpać :) a rękawy i skarpetki to ulubione czesci garderoby Kokosowego!

Dzisiaj mieliśmy piewsze spotkanie ze strefami na treningu, jak się okazało ćwiczenie 2on2off na schodach sie przydało :D
Aaaaaa tymczasem opuszczamy kraj na rzecz holenderskich tulipanów, szalonego hovka i upragnionych wakacji .... wracamy za 2 tygodnie

Posted

[quote name='Kokosek']Bo jak dynda to jest najlepsze i można się poszarpać :) a rękawy i skarpetki to ulubione czesci garderoby Kokosowego![/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='Kokosek']Dzisiaj mieliśmy piewsze spotkanie ze strefami na treningu, jak się okazało ćwiczenie 2on2off na schodach sie przydało :D [/QUOTE]
:crazyeye: Ło matko, a o czym ty piszesz:hmmmm:
[quote name='Kokosek']Aaaaaa tymczasem opuszczamy kraj na rzecz holenderskich tulipanów, szalonego hovka i upragnionych wakacji .... wracamy za 2 tygodnie[/QUOTE]
Wow, jak Wam dobrze - az zazdroszcze;)
W takim razie bawcie sie dobrze:thumbs: i odwiedzcie nas jak wrocicie:hand:.

Posted

[quote name='kaho']
:crazyeye: Ło matko, a o czym ty piszesz:hmmmm:

[/QUOTE]
jest to metoda uczenia psa zaliczania stref końcowych np kładki
chodzi o to by pies zatrzymał się dwoma łapami na strefie a dwoma na ziemi
a wygląda to tak
[url]http://www.youtube.com/watch?v=bpmLP88f8Tw[/url] 0,25sekunda

Posted

[quote name='ewka i haker']jest to metoda uczenia psa zaliczania stref końcowych np kładki
a wygląda to tak
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=bpmLP88f8Tw[/URL] 0,25sekunda[/QUOTE]
Ewka, wielkie dzieki za wyjasnienia i film instruktazowy :lol:.
Haker jest niesamowity:cool2:.

Posted

[quote name='Izabela124.']Cześć wam :)
Kiedy nas odwiedzicie?[/QUOTE]

cześć- odwiedzamy was ale jakoś tak nie piszemy :(

[quote name='kaho']:evil_lol:

Wow, jak Wam dobrze - az zazdroszcze;)
W takim razie bawcie sie dobrze:thumbs: i odwiedzcie nas jak wrocicie:hand:.[/QUOTE]

meldujemy, że dotarliśmy do deszczowej i zimnej Holandii

[quote name='ewka i haker']jest to metoda uczenia psa zaliczania stref końcowych np kładki
a wygląda to tak
[url]http://www.youtube.com/watch?v=bpmLP88f8Tw[/url] 0,25sekunda[/QUOTE]

dzięki za wytłumaczenie i zademonstrowanie :)

Posted

[quote name='Kokosek']meldujemy, że dotarliśmy do deszczowej i zimnej Holandii[/QUOTE]
U nas tez pochmurnie, ale tam zawsze bylo cieplej:hmmmm:.
Poki co odpoczywajcie sobie i czekamy na fotki z wiatrakami:cool3:.

Posted

[quote name='kaho']U nas tez pochmurnie, ale tam zawsze bylo cieplej:hmmmm:.
Poki co odpoczywajcie sobie i czekamy na fotki z wiatrakami:cool3:.[/QUOTE]
niestety nie mam fotek z wiatrakami (jeszcze :diabloti:) ale za to pojechaliśmy sobie do Hagi na plażę i było tak....

Koki na wielkiej pustyni....
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs315.snc3/28428_118933658128568_100000358034306_192255_2737742_n.jpg[/IMG]

zapatrzony....
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2492/dscn0853j.jpg[/IMG]

Kokos & Caius
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs295.snc3/28428_118933651461902_100000358034306_192254_6142186_n.jpg[/IMG]

To było piewsze spotkanie z wielką piaskownicą i wodą- ale morda była ucieszona :loveu: