Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']dokładnie wstawienie zdjęć jak najbardziej wskazane...;)

[quote name='kaho']Chce wiecej zdjec :mad:- musze sie na kims wzorowac z tym treningiem:cool3::lol:.

[quote name='Doginka']Czekamy na fotki:mad::lol:

po takich ponagleniach... cóż mogę .... wklejam jedno z wczorajszego treningu by Pani Trener :)
trening był bardzo udany, a weekend zapowiada się bardzo meczący

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img704.imageshack.us/img704/2974/igp4450.jpg super ujęcie!

dzięki :)

[quote name='kaho']http://img704.imageshack.us/img704/2974/igp4450.jpg Wow:crazyeye:- jak Kokos wysoko skacze - rewelka:ylsuper:. Tylko lapki mu oddajcie:evil_lol:;).

a po co mu łapki? jak widzisz bez łapek tez sobie świetnie daje radę :P
A weekend spędziliśmy na seminarium frisbee & flyball z Darkiem Radomskim.... pomimo niesprzyjającej aury było super :D

Posted

Kokosek napisał(a):
A weekend spędziliśmy na seminarium frisbee & flyball z Darkiem Radomskim.... pomimo niesprzyjającej aury było super :D

Fajowy weekend - beda jakies fotki:hmmmm:?

Posted

kaho napisał(a):
Fajowy weekend - beda jakies fotki:hmmmm:?

Będą (mam nadzieję) jak tylko wspaniali fotografowie przekopią się przez te tony zdjęć ... to pewnie i Kokos się znajdzie :lol: a że był tylko na flyball'u to musimy trochę poczekać...

Posted

to parę kadrów z treningu z zeszłej środy autorstwa Marcina i Kingi od Salmy:crazyeye:

radosny bieg pod płotem ....

szaleńczy bieg...

... i

... hop

i na koniec naładniejszy zadek :D

the end

Posted

kaho napisał(a):
I w dodatku 'zadzior':cool3::loveu:.

Koki jest typem "co to nie ja" i wie jak się zaprezentować :cool3:

w ramach prezentacji na wczorajszym treningu był tzw. styl patataj... czyli nie chce mi się biegać torku lepiej sobie znajdę jakieś ciekawsze zajęcie :evil_lol: za to ja się na biegałam za nim :/

Posted

Kokosek napisał(a):
Koki jest typem "co to nie ja" i wie jak się zaprezentować :cool3:

w ramach prezentacji na wczorajszym treningu był tzw. styl patataj... czyli nie chce mi się biegać torku lepiej sobie znajdę jakieś ciekawsze zajęcie :evil_lol:

Kokos coraz bardziej mi sie podoba (o ile to jeszcze mozliwe) - nie dosc, ze przystojny, wysportowany, zadzior to w dodatku wie czego chce i do tego dazy :evil_lol: (oby wiecej facetow mialo takie cechy jak ten sznacer :cool3::evil_lol:).
Kokosek napisał(a):
za to ja się na biegałam za nim

Juz to sobie wyobrazam :roflt:- to prawie tak jak ja z tym czolganiem sie :evil_lol:.

niunka04 napisał(a):
Hi hi fajnie musiała wyglądać pańcia latająca za Kokoskiem;) /Takie sytuacje są najlepsze;)

Podzialam Twoje zdanie:lol:

Posted

niunka04 napisał(a):
Hi hi fajnie musiała wyglądać pańcia latająca za Kokoskiem;) /Takie sytuacje są najlepsze;)

taaaaaa.... jak dla kogo :/

kaho napisał(a):
Kokos coraz bardziej mi sie podoba (o ile to jeszcze mozliwe) - nie dosc, ze przystojny, wysportowany, zadzior to w dodatku wie czego chce i do tego dazy :evil_lol: (oby wiecej facetow mialo takie cechy jak ten sznacer :cool3::evil_lol:).

dziękujemy, za miłe słowa :D
niestety takie wspaniałe cechy są spotykane tylko wsród sznaucerów :P