DOMINIKA Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 PRIMUS ODSZEDL DZIS RANO(NIESTETY) :cry: (") Quote
Karka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 :cry: :cry: :cry: tak mi przykro Jola trzymaj się ... :( Quote
Ki-wi Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Jejku,mi rowniez bardzo przykro :cry: Nie znam histori Twojego psiaka (czy chorowal,czy liczylas sie z tym ,ze odejdzie),al w wiem co to znaczy sracic ukochane zwierze.Trzymaj sie...... :( Quote
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 mój kochany Primo Balrino ['][']['] Bądź szczęśliwy i któluj za Tęczowym Mostem :cry: Quote
DOMINIKA Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 malawaszka napisał(a):mój kochany Primo Balrino ['][']['] Bądź szczęśliwy i któluj za Tęczowym Mostem :cry: Jest najpiekniejszym z kroli..... Quote
Alfa1 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Smutno i żal, gdy nasze pieski odchodzą,ala w pamięci pozostają na zawsze. Quote
onka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 bardzo mi smutno :( współczuję :cry: dziewczyny trzymajcie się :cry: Quote
paniMysza Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 strasznie przykra wiadomosc. trzymajcie sie. Quote
Ania i Psy Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Jola, Dominika.....Jest mi strasznie, strasznie przykro....To SZOK.... ['] Quote
gruca Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 :( Jolu bardzo mi przykro,wiem co czujesz,musimy się pogodzić z tym że one od nas odchodzą ,ale dlaczego tak wcześnie? :( :( :( Quote
mrowka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Jolu bardzo mi przykro.. :cry: Ja dalej nie wierze, mam ciagle nadzieje ze go jeszcze zobacze... :cry: Nasz Primo Balerino odszedl, dlaczego tak wczesnie!! Dlaczego.. Byl pieknym psem... Obydwoje walczyliscie bardzo dzielnie juz tyle miesiecy :cry: :cry: :cry: Jolu Domi :calus: Primo Balerino Quote
DOMINIKA Posted March 26, 2005 Author Posted March 26, 2005 Dom jest taki pusty i smutny bez Primusia.... WIELKI PES ODSZEDL W WIELKI DZIEN. Milva jest tez taka smutniutka i przybita,ciagle szuka....i nie moze znalezc :cry: chodzi, wacha....STRACILA NAJLEPSZEGO KUMPLA,KOMPANA NAJBARDZIEJ ZWARIOWANYCH GRZYWACZOWYCH ZABAW POD SLONCEN :( NIGDY GO NIE ZAPOMNIMY.....za jego sile,radosc zycia,wspanialy charakter,milosc do wszystkich(byl taki ufny),za jego dume Byl po prostu ............JEDYNY-NIEPOWTARZALNY Zasluzyl sobie na wszystko ....doslownie......i tez wszystko bylo mu dane.... Tak bardzo nam GO brakuje.... EHHH ...te swieta......NAJGORSZE .............. Quote
Olle Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Wielkieś mi uczyniła pustki w domu moim Moja droga Ursulo, tym zniknieniem swoim /cyt. Kochanowski/ Serdecznie współczuję, bo znam ten bół, przeżyłam już nie jeden :( :( :( :( Quote
Olcia P. Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Domi, Jolu ! Bardzo bardzo mi przykro! Do końca miałam nadzieje i wierzyłam w to goroąco, że Primuś wyjdzie z tego! Niestety stało się inaczej..:( Primo był wyjątkowo silnym pieskiem! Teraz już się nie męczy, pozostawił jednak wielką pustkę po sobie... Łączę się Wami dziewczyny w bólu i smutku. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts