Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poza tym, że Zulus zaszczepiony to nic się nie zmieniło, koszt szczepień 50 zł. Kobix co dalej, kastrować, zabierasz? W Głogoczowie jest hotel, może tam byłaby niższa cena i miałabyś sponsora, bo ja podpadłam, opróżnij skrzynkę to podam Ci kontakt.

Posted

:hmmmm: Ciekawe...ja nie mogę wysłać do Ciebie pw ;-) Wykupiłam na bazarku 2 pakiety po 25 ogłoszeń. Jeden pakiet dla Zefira (już zamówione ogłoszenia dla niego) a drugi mógłby być dla Zulusa tylko potrzebuję zdjęcia (najlepiej na maila: lidiabartosz@wp.pl) i tekst też mile widziany :-)

Posted

Lidan napisał(a):
Tekst doszedł ale bez zdjęć :niewiem: Zapomniałaś dodać czy mam wziąć z wątki Zulusa?

już dosyłam.choć innych niż te z jedynej sesji nie posiadam.wybierz sobie dowolnie;)

Posted

[quote name='Lidan']Zamiast myć okno zrobiłam Zulusowi allegro (tylko pogrubione :( )
allegro Zulusa

dziękuję orgromnie w imieniu Zulka.zapisałam sobie i będę podglądać oglądalność.na razie (z racji finansów)niech będzie zwykłe,potem może wyróżnimy;)
(u mnie nie może się doczekac podłoga...)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Od 11.09 Zulusa nie ma już u mnie w hotelu. W związku z moim wyjazdem został zabrany do innego hotelu i myślę, że nadal szuka domu. Aż nie do wiary, że taki młody, fajny pies przez ponad rok nie może znaleźć domu. Owszem, na początku demolował, ale jeżeli się wybiegał to przestał zjadać budę, jest posłuszny i bez obaw można go puszczać. Trzymam mocno kciuki za Zulusa.