__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mtf zalesie napisał(a):trzymam kciuki Ja też! :) Quote
ewikS Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mam nadzieję, że wszystko się uda i zobaczymy się z Zulusem w środę :) Quote
Ksera Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ewikS napisał(a):mam nadzieję, że wszystko się uda i zobaczymy się z Zulusem w środę :) A ja nic nie wiem... Nie ma problemu, byle nie czwartek, bo mam rozprawę w sądzie i tu nie ma opcji zmiany tego. Mam nadzieję, że Kobix też się wybiera, bo nigdy nie wiadomo co mogłam zrobić z Zulusem patrząc na zagłodzonego bordoga, a ja czekam na nią z utęsknieniem ;). Quote
ewikS Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 oj to nie wiem.... rozmawiałam z Kobix i umówiłam się z Nia wstępnie właśnie na środę bo będę wtedy z psem moim w Krakowie i chętnie bym podjechała. W takim razie jeszcze to wyjaśnię... Quote
Ksera Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ewikS napisał(a):oj to nie wiem.... rozmawiałam z Kobix i umówiłam się z Nia wstępnie właśnie na środę bo będę wtedy z psem moim w Krakowie i chętnie bym podjechała. W takim razie jeszcze to wyjaśnię... Kobix mi napisała, że następny wtorek, ale jeżeli jesteś w Krk to przyjedź go chociaż zobaczyć, bo już mu to obiecałam. Adres wyślę Ci na PW Quote
kobix Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Ewiks jeśli masz ochotę poznać Zulka osobiście jutro,a Ksera zaprasza to nie ma problemu,nie mam nic przeciwko,tylko jak mówiłam ja nie dam rady w tym tygodniu Quote
kobix Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Ksera napisał(a):A ja nic nie wiem... Nie ma problemu, byle nie czwartek, bo mam rozprawę w sądzie i tu nie ma opcji zmiany tego. Mam nadzieję, że Kobix też się wybiera, bo nigdy nie wiadomo co mogłam zrobić z Zulusem patrząc na zagłodzonego bordoga, a ja czekam na nią z utęsknieniem ;). owszem wybieram się i na dodatek jestem tłustsza od Zulka,więc będzie co rzucić;) Quote
Ksera Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ewa cieszę się, że wróciłaś bez problemów, nie odpisalam bo mam jakiegoś zastępczego trupa telefon i nie umiem smsa wysłać z niego ;). O wrażenich chyba sama napiszesz, bo Zulus potem pytał co to za miła babka, że można było po niej poskakać i błotkiem oblepić ;). Quote
ewikS Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a z kolei moja Java wróciła do domu ledwo żywa i z wyrzutem w oczach patrzyła na mnie jeszcze rano :) Zmęczyła ją jazda samochodem i Zulek, który nie dawał jej spokoju... Ależ z niego żywioł!!! A spodnie i kurtkę po "przywitaniach" Zulusa dałam do prania- więc spoko :) Quote
kobix Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 przepraszam za offa! ciotki jeśli mogłybyście pomóc... sytuacja jest dramatyczna,dług rośnie w zastraszającym tempie,bardzo proszę o pomoc w utrzymaniu Zulka w hotelu,bo nie wiem co z nim będzie potrzebne są deklaracje stale lub wpłaty jednorazowe-Zulus jedzie na ogromnym minusie i tylko dzięku wyrozumiałości Ksery nie jest jeszcze na ulicy! bardzo proszę o pomoc! Quote
Ksera Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Trzeba podjąć jakieś decyzję w sprawie Zulusa, ja nie jestem w stanie dalej ukrywać długów. Quote
__Lara Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ksera napisał(a):Trzeba podjąć jakieś decyzję w sprawie Zulusa, ja nie jestem w stanie dalej ukrywać długów. ukrywać długów, dziewczyny, ile ich jest? :( jaka suma? :( Quote
kobix Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Ksera']Trzeba podjąć jakieś decyzję w sprawie Zulusa, ja nie jestem w stanie dalej ukrywać długów. to prawda.prawda jest brutalna i przybijająca,Ksera jest wyrozumiała,ale dług rośnie i niedługo przerośnie możliwości spłacenia... Ksero podaj proszę obecny dług Zulusa u Ciebie na ogóle,bo sytuacja jest dramatyczna. sama sobie z jego spłatą nie poradzę-bez pomocy dogomanii:shake: na Zulka obecnie nie ma żadnych wpłat:shake: z mojej strony sytuacja wygląda tak:nie mam gdzie przejąć Zulka z długami ani Zulka bez długów.Jedyne wyjście,przed którym chciałabym go uchronić,to schronisko... [ nie mam miejsca w kojcach,będę za to mieć sprawę w sądzie za szczekanie psów. bezskutecznie szukam pomocy prawnej w jakiejś prozwierzęcej fundacji(wygląda na to że wszyscy mają to w d...)] Jeśli na szybko nie zorganizujemy zbiórki na dług Zulusa,zostanie dla niego tylko schron:-(Pytanie tylko jaki... Dogomanio pomóż! Quote
Ksera Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nie chodzi o ukrywanie przed Wami, ale o moją rodzinę, niedługo działalność musi otworzyć mój mąż, który nie ma zielonego pojęcia, że Zulus ma jakikolwiek dług. Nie mam siły teraz liczyć, jutro do tego siądę, ale każda wpłata jest tutaj na wątku wpisana. Zulus jest u mnie od 11.09.2009 (strasznie długo) Do dnia dzisiejszego za Zulusa wpłynęło 2150 zł, ostatnia wpłata z 12.04 50 zł jest wpisana w tym wątku, powinno być wpłacone do 11 maja jest 8 miesięcy pobytu x 450 zł= 3600 zł na dzień 11 maja 2010 jest 1450 zł długu, już za pasem jest czerwiec, więc kolejne 450 zł. Proszę to jeszcze raz przeliczyć czy się zgadza. Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rzeczywiście, straszny dług :( trzeba zacząć sciagac tu wiecej ludzi - kto pomoże??? Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 prosze o info takie w pigułce o psie: jaki wiek, zachowanie w stosunku do ludzi, do innych zwierząt, do dzieci, stan zdrowia pooglaszam Go troche Quote
kobix Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Lu Gosiak poproszę na pw maila wyślę Ci jutro kompletny tekst to ogłoszeń i fotki.Dziękujemy -ogłoszenia bardzo potrzebne! Quote
kobix Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 poszerzamy deklaracje i proszę o pomoc w redukcji długu! _va zadeklarowała 5 zł (deklaracja m-czna). dziękuję ktoś jeszcze chętny pomóc w redukcji długu Zulusa w hotelu? deklaracje stałe lub jednorazowe pilnie potrzebne... Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='kobix']Lu Gosiak poproszę na pw maila wyślę Ci jutro kompletny tekst to ogłoszeń i fotki.Dziękujemy -ogłoszenia bardzo potrzebne! moj mail gotych@o2.pl Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 kobix masz pelna skrzynke poslij mi prosze szybko na maila zdjecia ale te w duzej rozdzielczosci...chce Go dac do naszej lokalnej gazety i krotki opis...ale dzis jak mozesz albo jutro rano gdzies do 11 max Quote
kobix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 i tak: Lu_Gosiak poszedł mail(przynajmniej mam taką nadzieję,jakby bylo coś nie tak to pw) Ewiks dziękuję za fundusze na kastrację,masz kontakt do Ksery więc myślę że będzie najlepiej jak przelejesz bezpośrednio jej...jak sama wiesz,u Zulka kastracja się przyda;)przed będzie musiał być zaszczepiony,itd.itp. _va dzięki za pamięć trzba jak najszybciej zredukować dług w hotelu, czy ktoś chętny jeszcze się dołożyć? nie obrażajcie się jeśli nie odpowiadam tego samego dnia, na dogo wpadam tylko wieczorem ,tj.po północy...a i nie zawsze każdego dnia. jak psy pozwolą...jak to mówią bogobojni ludzie:) Quote
Recommended Posts