kobix Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Ksera napisał(a):Przykro mi, ale mam rezerwację na Święta, poza tym przy 6 kojcach hotelowych nie stać mnie na ponad 1 tys długu za psa. Kobix jak będziesz jechała to zadzwoń najpierw, bo w tygodniu jestem cały czas, ale weekend mam wyjazdowy. Ksero nie mam 1 tyś zł.długu(proszę o rozliczenie ma maila). Ja również mam wyjazd w weekend,więc proponuję umówić się na odbiór psa zaraz po weekendzie(oczywiście zadzwonię wcześniej) Quote
kobix Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='mtf zalesie']wplace ci za 2 miesiace ,moze ktoregos w klatke,biedna jestes,napisz ,moge pomoc ale dopiero po koniec stycznia mtf jak pies trafi do mnie to stop wpłat! cały czas mi pomagasz,same to dobrze wiemy najważniejsze to tak ulokować Zulka by nie było strat w psach.w tym cały problem:( off! apel-ma ktoś na cito dt dla szczeniaka-pieska? psiak ma ponad m-c,zęby i jest odchowany w obecnej sytuacji nie jestem w stanie mu pomóc chłopak grozi że go odda do kieleckiego schronu...! (ja reczę że nawet tam nie dojedzie....) nieaktualne-psiak "wydany" od ręki na wiochę jakaś babka wzięła dla dzieci szkoda ... Quote
mtf zalesie Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 kojca na dzialce nie mozna dostawic,podaj konto jak mam wplacic teraz a jak nie teraz to w styczniu Quote
kobix Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 mtf zalesie napisał(a):kojca na dzialce nie mozna dostawic,podaj konto jak mam wplacic teraz a jak nie teraz to w styczniu można i nie można:cool1:marzy mi się 3 kojec ,ale to wydatek rzędu min.1000zł. a ja jak widać "biedna" jestem... Quote
ewab Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Proszę na pw o numer konta do wpłat. Kobix masz strasznego doła i wcale Ci się nie dziwię, ale... będzie lepiej. Uwierz. Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 kobix napisał(a):muszę zabrać Zulka z hotelu.trafi zapewne do mnie,bo gdzie znajdę miejsce dla psa na kilka dni przed świętami i sylwestrem? pyt.retoryczne:( masakra...będzie.mam na myśli psy. zostanie dług do spłacania jeśli ktoś chciałby pomóc go zmniejszyć proszę wpłacać bezpośrednio do hotelu( dane podam na pw) [na dogo to ja praktycznie nie mam żadnego dostępu-wywala mnie,nie mogę pisać postów] kobix, zabierasz go z hotelu, bo nikt nie płacił? Quote
kobix Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 pobyt w hotelu to 450 a składek jest góra 200... Quote
__Lara Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :( no tak....słuchajcie, czy on ma dużo ogłoszeń? porobię jak potrzeba. Quote
kobix Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 __Lara napisał(a)::( no tak....słuchajcie, czy on ma dużo ogłoszeń? porobię jak potrzeba. Laro bardzo proszę-ogłoszenia jak najbardziej potrzebne w tej sytuacji. Podesłać Ci tekst i fotki czy sama stworzysz? dasz radę z pewnością:) namiary na mnie:kobix@interia.pl 511 704 481 trwa asymilacja psów.porobiłam małe "przemeblowania" jeśli Zulus polubi się z niejakim Zefirem będzie w warunkach domowo -kanapowych ...to luksus na te mrozy.inaczej zostaje kojec i minus kilkanaście ... Quote
__Lara Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Możesz podesłać tekst i fotki na Pw ;) Tu będzie mieć ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.p lwww.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl kobix, czekam na zdjęcia i na tekst ;) Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 masz ladne psy i powinny znalezc w koncu domy -gufi,tomcio i zulus tez ma potencjal.napisz konto to wplace cos Quote
__Lara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kobix pewnie przesłała mi zdjęcia i tekst, więc myślę, że jutro zrobię ogłoszenia ;) Quote
ewab Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 kobix napisał(a):muszę zabrać Zulka z hotelu.trafi zapewne do mnie,bo gdzie znajdę miejsce dla psa na kilka dni przed świętami i sylwestrem? pyt.retoryczne:( masakra...będzie.mam na myśli psy. zostanie dług do spłacania jeśli ktoś chciałby pomóc go zmniejszyć proszę wpłacać bezpośrednio do hotelu( dane podam na pw) ewab napisał(a):Proszę na pw o numer konta do wpłat. Jeszcze raz poproszę o numer konta. Quote
kobix Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ewab Ty masz tyle psiaków...! (poszło pw) dług się nieco zmniejszył wpłata od mtf zalesie-100zł (bezpośrednio do hoteliku) wpłata od kobix-400zł ------------------------- za pomoc serdecznie dziękujemy:) tak więc pomniejszył sie o 500zł to z dobrych wieści ze złych lub powiedzmy mniej optymistycznych to fakt że Zulus został w hotelu, z rozmów wszyło że nie jest znów taki uległy względem psów -samców stąd połączenie go z innymi było bardzo ryzykowne! Quote
kobix Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 można:)tyle wystraczy . zajeło mi to bagatela(!)ok.godz. nie wiem na co bardziej klnąć na dogo czy imageshack ... Laro czy udało sie ogłosić Zulka? Quote
mtf zalesie Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 czekalam a okazje aby dac gotowke ale chyba bede musiala jednak przelac -jak ostatnio na to samo konto Quote
kobix Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 ostatnio podane konto do wpłat to konto hoteliku gdzie przebywa Zulek-a więc wpłata bezpośrednia... mtf jak zrobisz przelew poproszę (info) na pw aby skoordynować wpłaty... (byłam w w-wie ale króciutko) Quote
Ksera Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 spokojnie, już wypisuję wpłaty Zulus jest u mnie od 11.09.2009 09.11 - 450 zł Kobix 23.12 - 100 zł mtf zalesie 28.12 - 400 zł Kobix 12.01 - 350 zł Kobix 26.01 - 50 zł Ewa B. 01.02 - 50 zł mtf zalesie Quote
kobix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Ksero jutro wpłacę 400zł przez co zadłużenie będzie nieco mniejsze... mam pytanie czy Zulek zdrowy(...te mrozy) i czy sprawia jakieś problemy? Quote
kobix Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 w ramach rozliczenia środków które od dnia 1.09.2009 wpłyneły na moje konto: 09-09-18 Olga 7 (Gufi) 10zł 09-10-09 EwaB (Zulus) 100zł 09-10-19 mtf zalesie(Zulus)100zł 09-11-03 EwaB (Zulus)50zł 09-11-26 Olga 7 (Gufi) 5zł ----------------------------------------------- łącznie na moje konto wpłyneło- 265zł łączna wartość moich wpłat -1200zł Quote
mtf zalesie Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 kobix chyba z torbami pojdziesz szukaj tanszego dt bo o psa sie nie bija i posiedziec moze jeszcze troche Quote
Recommended Posts