mtf zalesie Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 niestety to mu zweza grono potencjalnych chetnych na ds-do bloku nie moze tylko do pilnowania firmy lub kogos z solidnym ogrodzeniem Quote
kobix Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 na szybciutko wpisuję odnotowaną wpłatę na pobyt Zulusa od Ewab-100zł (na 2 m-ce) :loveu:bardzo dziękuję Quote
mtf zalesie Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja chyba tez pislam ze wplace na zulusa ale odpisalas ze na razie nie,a potem ze podasz numer konta Quote
kobix Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 mtf zalesie napisał(a):ja chyba tez pislam ze wplace na zulusa ale odpisalas ze na razie nie,a potem ze podasz numer konta wiem,wiem :oops: napisz na pw czy wolisz wpłacić bezpośrednio do dt gdzie przybywa Zulus (podam namiary/czy do mnie i pójdzie wpłata wspólna) hmm...to już 2 m-c Zulusa na dt Quote
Maupa4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witam. Chciałabym przypomniec o Regulaminie: 13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego. a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy. d. W WYPADKU GDY ROZLICZENIA NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE Prosiłabym o rozliczenie wątku do 26 października 2009 do godziny 24.00. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Biafra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Apropos porządków :razz: Chyba trzeba zmienić tytuł, bo Zulus już 1,5 miesiąca w hoteliku u Ksery Quote
mtf zalesie Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 1.wiem ze zulus jest gdzieindziej od 1,5 miesiaca dlatego wczesniej kobix pisala zeby nie wplcac 2.dalej gdzie bede wplacac jest mi obojetne- za psa odpowiada kobix Quote
Biafra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kobix...pliss zrób mi w końcu ten przelew. Upominają mi się za karmę i lecznica :cool1: Nie chciałabym mieć długów przez Zulusa ... Quote
Ksera Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Owszem, Zulus jest u mnie od 11.09, ma się całkiem przyzwoicie, jest bardzo wesoły i przytulaśny, jednak nadal pożera budy i kopie doły. Łapa dobrze, nie kuleje, biega jak szalony, Kobix miała mi napisać czy robić kontrolne RTG, ale na razie się nie odezwała. Na dzień dzisiejszy rozliczenie wygląda następująco: pobyt od 11 września do 30 września - do zapłaty jest 19 dni x 15 zł czyli 285 zł pobyt za miesiąc październik Quote
Biafra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Ksera']Owszem, Zulus jest u mnie od 11.09, ma się całkiem przyzwoicie, jest bardzo wesoły i przytulaśny, jednak nadal pożera budy i kopie doły. Łapa dobrze, nie kuleje, biega jak szalony, Kobix miała mi napisać czy robić kontrolne RTG, ale na razie się nie odezwała. Na dzień dzisiejszy rozliczenie wygląda następująco: pobyt od 11 września do 30 września - do zapłaty jest 19 dni x 15 zł czyli 285 zł pobyt za miesiąc październik[/QUOTE] To trochę sie tego uzbierało :shake: Czyli u Ciebie 750 zł, a u mnie 264 utrzymanie +60 za leczenie W sumie długi Zuluska wynoszą 1074 zł :shake: Sporo... Quote
Ksera Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Biafra']To trochę sie tego uzbierało :shake: Czyli u Ciebie 750 zł, a u mnie 264 utrzymanie +60 za leczenie W sumie długi Zuluska wynoszą 1074 zł :shake: Sporo...[/QUOTE] No tak, zakładając, że będzie do 31.10 to równe 750 zł. Nie wiedziałam, że nie dostałaś wpłaty, ile Zulus u Ciebie był? Quote
Biafra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dzisiaj wpłynęło dla Zuluska 410 zł. Dziękuję bardzo. Troszkę za dużo , o 86 zł. Mam odesłać na konto z którego przyszedł przelew , czy przekazać do Ksery ? Quote
kobix Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Biafra']Dzisiaj wpłynęło dla Zuluska 410 zł. Dziękuję bardzo. Troszkę za dużo , o 86 zł. Mam odesłać na konto z którego przyszedł przelew , czy przekazać do Ksery ?[/QUOTE] nie dostałam dokładnej kwoty więc przesłałam całość... jeśli jest nadwyżka-proszę przekaż Kserze...dziękuję. Quote
Ksera Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przypominam o Zulusku, on nadal czeka :roll: Quote
mtf zalesie Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 o wplatach pamietam mam nadzieje ze kobix ma czas go oglaszac Quote
kobix Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 "chwilowo"bez netu -tylko pod tel. jak wrocę uzupełnię wpłaty... Quote
Ksera Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Do mnie też wpłynęło 450 zł za jeden miesiąc pobytu Zulusa, jednak ten pies bardzo potrzebuje domu, przecież nie może swojej młodości spędzić w hotelu. Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 kobix ma sporadycznie dostep do netu-prosimy o wiesci gdzie jest zulus czy nadal hotel .jak sobie radzisz Quote
kobix Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 muszę zabrać Zulka z hotelu.trafi zapewne do mnie,bo gdzie znajdę miejsce dla psa na kilka dni przed świętami i sylwestrem? pyt.retoryczne:( masakra...będzie.mam na myśli psy. zostanie dług do spłacania jeśli ktoś chciałby pomóc go zmniejszyć proszę wpłacać bezpośrednio do hotelu( dane podam na pw) [na dogo to ja praktycznie nie mam żadnego dostępu-wywala mnie,nie mogę pisać postów] Quote
Ksera Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Przykro mi, ale mam rezerwację na Święta, poza tym przy 6 kojcach hotelowych nie stać mnie na ponad 1 tys długu za psa. Kobix jak będziesz jechała to zadzwoń najpierw, bo w tygodniu jestem cały czas, ale weekend mam wyjazdowy. Quote
mtf zalesie Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wplace ci za 2 miesiace ,moze ktoregos w klatke,biedna jestes,napisz ,moge pomoc ale dopiero po koniec stycznia Quote
Recommended Posts