Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mtf zalesie napisał(a):
ja chyba tez pislam ze wplace na zulusa ale odpisalas ze na razie nie,a potem ze podasz numer konta

wiem,wiem :oops:
napisz na pw czy wolisz wpłacić bezpośrednio do dt gdzie przybywa Zulus (podam namiary/czy do mnie i pójdzie wpłata wspólna)

hmm...to już 2 m-c Zulusa na dt

Posted

Witam.

Chciałabym przypomniec o Regulaminie:

13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZENIA NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE

Prosiłabym o rozliczenie wątku do 26 października 2009 do godziny 24.00.

Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Owszem, Zulus jest u mnie od 11.09, ma się całkiem przyzwoicie, jest bardzo wesoły i przytulaśny, jednak nadal pożera budy i kopie doły. Łapa dobrze, nie kuleje, biega jak szalony, Kobix miała mi napisać czy robić kontrolne RTG, ale na razie się nie odezwała. Na dzień dzisiejszy rozliczenie wygląda następująco:
pobyt od 11 września do 30 września - do zapłaty jest 19 dni x 15 zł czyli 285 zł
pobyt za miesiąc październik

Posted

[quote name='Ksera']Owszem, Zulus jest u mnie od 11.09, ma się całkiem przyzwoicie, jest bardzo wesoły i przytulaśny, jednak nadal pożera budy i kopie doły. Łapa dobrze, nie kuleje, biega jak szalony, Kobix miała mi napisać czy robić kontrolne RTG, ale na razie się nie odezwała. Na dzień dzisiejszy rozliczenie wygląda następująco:
pobyt od 11 września do 30 września - do zapłaty jest 19 dni x 15 zł czyli 285 zł
pobyt za miesiąc październik[/QUOTE]

To trochę sie tego uzbierało :shake:
Czyli u Ciebie 750 zł, a u mnie 264 utrzymanie +60 za leczenie

W sumie długi Zuluska wynoszą 1074 zł :shake:
Sporo...

Posted

[quote name='Biafra']To trochę sie tego uzbierało :shake:
Czyli u Ciebie 750 zł, a u mnie 264 utrzymanie +60 za leczenie

W sumie długi Zuluska wynoszą 1074 zł :shake:
Sporo...[/QUOTE]

No tak, zakładając, że będzie do 31.10 to równe 750 zł.
Nie wiedziałam, że nie dostałaś wpłaty, ile Zulus u Ciebie był?

Posted

Dzisiaj wpłynęło dla Zuluska 410 zł.
Dziękuję bardzo.

Troszkę za dużo , o 86 zł.
Mam odesłać na konto z którego przyszedł przelew , czy przekazać do Ksery ?

Posted

[quote name='Biafra']Dzisiaj wpłynęło dla Zuluska 410 zł.
Dziękuję bardzo.

Troszkę za dużo , o 86 zł.
Mam odesłać na konto z którego przyszedł przelew , czy przekazać do Ksery ?[/QUOTE]

nie dostałam dokładnej kwoty więc przesłałam całość...
jeśli jest nadwyżka-proszę przekaż Kserze...dziękuję.

• 2 weeks later...
Posted

Do mnie też wpłynęło 450 zł za jeden miesiąc pobytu Zulusa, jednak ten pies bardzo potrzebuje domu, przecież nie może swojej młodości spędzić w hotelu.

• 3 weeks later...
Posted

muszę zabrać Zulka z hotelu.trafi zapewne do mnie,bo gdzie znajdę miejsce dla psa na kilka dni przed świętami i sylwestrem? pyt.retoryczne:(

masakra...będzie.mam na myśli psy.
zostanie dług do spłacania
jeśli ktoś chciałby pomóc go zmniejszyć
proszę wpłacać bezpośrednio do hotelu( dane podam na pw)

[na dogo to ja praktycznie nie mam żadnego dostępu-wywala mnie,nie mogę pisać postów]

Posted

Przykro mi, ale mam rezerwację na Święta, poza tym przy 6 kojcach hotelowych nie stać mnie na ponad 1 tys długu za psa. Kobix jak będziesz jechała to zadzwoń najpierw, bo w tygodniu jestem cały czas, ale weekend mam wyjazdowy.