Morgan:-) Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 JANCIO Jancio to nieduży, bardzo energiczny i ruchliwy piesek. Wygląda jak mix cavaliera, ale jak jest istotnie?? Ma około 2 lata. Ze względu na długą sierść będzie wymagał trochę więcej uwagi i pielęgnacji, ale odwdzięczy się na pewno stukrotnie, bo to piesek który wniesie do domu dużo radości. Lubi ludzi, toleruje inne psy choć jest odrobinę zazdrośnikiem, chętnie się bawi i biega. Kontakt w sprawie adopcji: Kasia tel. 0 785 04 04 04 ; e-mail: dea2@op.pl Quote
Isadora7 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Piekny psiak. Cacko. Ale ja bym go podrzuciłam spanielkom, jemu jakos bliżej do spaniela, cavaliera itp niż do jamnika. Cokolwiek nie gadać to jest śliczny. W weekend mogę sie poabwić w allegro. Quote
Morgan:-) Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 To może mu dać w tytule mix jamnika z cavalierem?? :cool3: Quote
Isadora7 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Morgan:-) napisał(a):To może mu dać w tytule mix jamnika z cavalierem?? :cool3: A może napisać w tytule "jamnik długowłosy, spaniel, cavalier każdy znajdzie coś dla siebie" no coś w tym stylu Quote
AMIŚKA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Isadora7 napisał(a):A może napisać w tytule "jamnik długowłosy, spaniel, cavalier każdy znajdzie coś dla siebie" no coś w tym stylu Masz oko ISADORKA:loveu:, ten piesek jest sliczny!!!:lol::lol: ale z jamnika nie ma nic.... I mysle, że najbardziej mu do cavaliera-King Charles spaniela i najlepiej dla niego tak go określić-mieszaniec cavaliera!! I napewno szybciutko znajdzie domek!! To teraz taka modna rasa..... Quote
aldira Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 piękny naprawdę piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dziękuję cioteczki. Tytuł podrasowałam. W weekend postaram się mu ogłoszenia zrobić, chyba że któraś z Was dysponuje czasem i ochotą... Będę wdzięczna. A jeżeli nie, to poproszę o namiary na jakieś spanielowe strony gdzie warto byłoby go wrzucić. Z góry Wam dziękuję :loveu: Quote
aldira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 czy coś wiadomo na temat tego psiaka czy są zainteresowani nim? Quote
Morgan:-) Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Hej :) Czekam na Deę, bo miała przy okazji wizyty w schronie zajrzeć do małego. Ostatnio jak była to go nie widziała i nikt nie potrafił jej powiedzieć, czy piesio został odebrany przez właściciela, adoptowany, czy przeniesiony do innego boksu. Pracownik wszystkowiedzący na urlopie do końca tygodnia, więc miała się sama rozejrzeć. Quote
aldira Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 czy pieseczek jest jeszcze w schronisku? czy może już w domku? Quote
Asia & Ginger Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Psiaczek zdecydowanie bardziej spanielowaty niż jamnikowaty, pysio szerszy i krótszy niż u jamnika. Jakiej jest wielkości? Quote
Isadora7 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Psiaczek zdecydowanie bardziej spanielowaty niż jamnikowaty, pysio szerszy i krótszy niż u jamnika. Jakiej jest wielkości? O fajnie ze jesteś. No właśnie to samo powiedziałam, że mu bliżej do spanielka niż jamnika. Śliczny jest. Quote
Morgan:-) Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Jancio zniknął ze strony schronu. Nie wiem, czy zgłosił sie po niego właściciel, czy adoptował go jakiś nowy ludź. Martwi mnie również to, że Dea milczy. Zaraz ją na PW zapytam jakie niespodzianki zgotował Janciowi los :lol: Quote
leni356 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jancio został odebrany przez właściciela. Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 leni356 napisał(a):Jancio został odebrany przez właściciela. Super! :multi: :multi: :multi: Quote
Daga&Maks Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 dobrze że znalazł się właściciel :multi: Quote
Recommended Posts