snuszak Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dzisiaj mi Kapsel zgotował takie powitanie że w szoku byłam. Radość ogromna, zero chowania się do budy, szkoda że na spacer nie mogliśmy iść bo Szefowa i jej świta biegały po terenie... Kapselku zwolnij boks, idz już na zasłużoną kanapę. Quote
PaulinaT Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wczoraj wymiziałam Kapselka. Alez on się ucieszył! Kochany psiak strasznie z niego, mój faworyt... tylko czy to mu dobrze wróży? On i Renia. Dwa cudaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='PaulinaT']Wczoraj wymiziałam Kapselka. Alez on się ucieszył! Kochany psiak strasznie z niego, mój faworyt... [B]tylko czy to mu dobrze wróży?[/B] On i Renia. Dwa cudaczki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dobrze wróży, dobrze wróży i zabraniam myśleć, że jest inaczej :diabloti: Domek dla Kapsla napewno gdzieś jest... trzeba tylko poczekać aż go wypatrzą. Mam nadzieję, że nie dadzą nam za długo czekać :roll: Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A ja się rozpędziłam... myślałam, że Kapselek nie ma bannerka i dopiero jak już zrobiłam to zauważyłam w podpisie Supergogi, że jednak ma :oops: No trudno, wklejam poniżej, może jednak ktoś skorzysta :) Quote
zmora0 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Piękny ten Twoj bannerek, Lilmo :) A Kapsel, cudo małe czeka sobie w budzie.. żeby ktoś go wypatrzył, bo piękny jest niesamowicie. Quote
PaulinaT Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 snuszkak skopiowałam sobie Twój bannerek Kapselka... Quote
snuszak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 mój?? w zasadzie to Lilmo :loveu: jest świetny, musi pomóc Quote
Lilmo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ciotki bierzcie, bierzcie, oby tylko Kapselkowi szczęście przyniósł! Quote
supergoga Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Kapselek w zapomnienie popadł całkiem. Quote
PaulinaT Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 supergoga napisał(a):Kapselek w zapomnienie popadł całkiem. nie zapomnienie - tylko co z biedakiem zrobić?? :placz: Quote
snuszak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ostatnio prze labka był tak nerowwy ze mozna bylo zapomniec o zalozeniu obrozy, mam nadzieje ze teraz przy najblizszej wizycie sie uda, bo inaczej kiepsko widze spacerki, a jak jest obroza na stale to nie ma problemu, a on tak lubi wychodzic :placz: Quote
PaulinaT Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To on z labkiem w jednym boksie był??? :o Quote
supergoga Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nie, labek był z Mundkiem. Ale obok. Quote
snuszak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dziś Kapsel był na spacerze, będą fotki :multi: Obróżkę zostawiłam na stałe aby nie było później problemów. Na spacerku był z Kirysem, dogadały sie 2 młode wariaty, z tym że na początku chodziło o zabawę z czasem Kapsel zaczął sie zalecać do Kirysa. Chłopak ma taki temperament że dobrze by go było ciachnąć :roll: A ogólnie psiak cudo, zabawa całą parą, no i ktoś wysportowany by się mu przydał :diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ha! Czyli dominant jednak! :razz: I zabawowy. Super, ze dzisiaj mu się spacerek przytrafił... Kiedy wreszcie będzie miał Pana i spacerek codziennie :shake: Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Może nowe fotki, w całej okazałości, na spacerku pomogą. Quote
eduso Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mam takie same spostrzezenia jak Kasia! Naprawde bardzo fajny, bardzo sympatyczny z rozmachanym ogonem pies - zebyscie widzialy jak on sie cieszyl na tym spacerku! :) A jezeli chodzi o stosunek do Kiryska to rzeczywiscie w miare uplywu czasu Kapslowi zachcialo sie wskakiwac na kumpla. Dziwie sie, ze jeszcze nikt zainteresowany sie nie zglosil :( Beda zdjecia (Kiryska, Kapselka, Kilera z boksu i Szarika z boksu)- jeszcze dzisiaj. Quote
eduso Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dupcie Kirysa i Kapselka: Zapoznanie: Nasz marmurkowy Kapsel: Kapsel w całej okazałości: "Starszy wujku! Bawmy sie w gonito!" (Kapsel aż podskoczył ! ) Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Piekne zdjęcia. Musimy je do ogłoszeń powqstawiać. Jutro od rana się zabieram. Quote
supergoga Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Jest wreszcie jakieś pytanie o Kapsla witam,mam pytanie:gdzie można zgłosić się żeby poznać Kapsla.Mieszkam w bloku w Koziegłowy,nie wiem czy będzie to odpowiednie miejsce dla Kapselka, Państwo znacie go lepiej i dlatego proszę o wskazówki. Mam 30lat,mieszkam sama w Koziegłowy- mieszkanie 38m2 na 3 pietrze.lubie aktywny tryb życia więc nie będzie mu brakowało ruchu. jeśli uważają Państwo,że Kapselek nie zaadoptuje się w takim miejscu proszę o info. Jak myślicie, nada się kawaler? I trzeba by pewnie z Panią podjechac do schroniska, odpisałam, czekam na potwierdzenie czy Pani moze sama czy z nami. Quote
PaulinaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Najlepiej jakby z nami się zabrała. Myślę, ze początki mogą - ale nie muszą - być trudne ale Kapselek ma szanse się zaaklimatyzować. Tylko ze najlepiej z Panią szczerze porozmawiać... Quote
snuszak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja z uwagi energiczności Kapsla obawiam się jego życia w domu, czy będzie potrafił zostać sam parę godzin bez demolki itp, może bedzie czuł się bezpiecznie i grzecznie czekał na pancie albo... dlatego pytanie głowne - jak pies długo bedzie zostawał sam, no i nie wiem czy nie dobra by byla klatka kennelowa, moze to strach an wyrost ale nie chce by z psem stało sie coś takiego jak było z Gringo. Najlepiej gdyby Pani pojechała z nami. Quote
Recommended Posts