Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj mi Kapsel zgotował takie powitanie że w szoku byłam. Radość ogromna, zero chowania się do budy, szkoda że na spacer nie mogliśmy iść bo Szefowa i jej świta biegały po terenie...

Kapselku zwolnij boks, idz już na zasłużoną kanapę.

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wymiziałam Kapselka. Alez on się ucieszył!
Kochany psiak strasznie z niego, mój faworyt... tylko czy to mu dobrze wróży?
On i Renia. Dwa cudaczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='PaulinaT']Wczoraj wymiziałam Kapselka. Alez on się ucieszył!
Kochany psiak strasznie z niego, mój faworyt... [B]tylko czy to mu dobrze wróży?[/B]
On i Renia. Dwa cudaczki :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dobrze wróży, dobrze wróży i zabraniam myśleć, że jest inaczej :diabloti: Domek dla Kapsla napewno gdzieś jest... trzeba tylko poczekać aż go wypatrzą. Mam nadzieję, że nie dadzą nam za długo czekać :roll:

Posted

A ja się rozpędziłam... myślałam, że Kapselek nie ma bannerka i dopiero jak już zrobiłam to zauważyłam w podpisie Supergogi, że jednak ma :oops: No trudno, wklejam poniżej, może jednak ktoś skorzysta :)

• 2 weeks later...
Posted

ostatnio prze labka był tak nerowwy ze mozna bylo zapomniec o zalozeniu obrozy, mam nadzieje ze teraz przy najblizszej wizycie sie uda, bo inaczej kiepsko widze spacerki, a jak jest obroza na stale to nie ma problemu, a on tak lubi wychodzic :placz:

Posted

Dziś Kapsel był na spacerze, będą fotki :multi:
Obróżkę zostawiłam na stałe aby nie było później problemów.
Na spacerku był z Kirysem, dogadały sie 2 młode wariaty, z tym że na początku chodziło o zabawę z czasem Kapsel zaczął sie zalecać do Kirysa.
Chłopak ma taki temperament że dobrze by go było ciachnąć :roll:

A ogólnie psiak cudo, zabawa całą parą, no i ktoś wysportowany by się mu przydał :diabloti:

Posted

Mam takie same spostrzezenia jak Kasia! Naprawde bardzo fajny, bardzo sympatyczny z rozmachanym ogonem pies - zebyscie widzialy jak on sie cieszyl na tym spacerku! :) A jezeli chodzi o stosunek do Kiryska to rzeczywiscie w miare uplywu czasu Kapslowi zachcialo sie wskakiwac na kumpla.
Dziwie sie, ze jeszcze nikt zainteresowany sie nie zglosil :( Beda zdjecia (Kiryska, Kapselka, Kilera z boksu i Szarika z boksu)- jeszcze dzisiaj.

Posted

Dupcie Kirysa i Kapselka:

Zapoznanie:

Nasz marmurkowy Kapsel:

Kapsel w całej okazałości:

"Starszy wujku! Bawmy sie w gonito!" (Kapsel aż podskoczył ! )

Posted

Jest wreszcie jakieś pytanie o Kapsla

witam,mam pytanie:gdzie można zgłosić się żeby poznać Kapsla.Mieszkam w bloku w Koziegłowy,nie wiem czy będzie to odpowiednie miejsce dla Kapselka, Państwo znacie go lepiej i dlatego proszę o wskazówki. Mam 30lat,mieszkam sama w Koziegłowy- mieszkanie 38m2 na 3 pietrze.lubie aktywny tryb życia więc nie będzie mu brakowało ruchu. jeśli uważają Państwo,że Kapselek nie zaadoptuje się w takim miejscu proszę o info.

Jak myślicie, nada się kawaler?
I trzeba by pewnie z Panią podjechac do schroniska, odpisałam, czekam na potwierdzenie czy Pani moze sama czy z nami.

Posted

Najlepiej jakby z nami się zabrała.
Myślę, ze początki mogą - ale nie muszą - być trudne ale Kapselek ma szanse się zaaklimatyzować.
Tylko ze najlepiej z Panią szczerze porozmawiać...

Posted

Ja z uwagi energiczności Kapsla obawiam się jego życia w domu, czy będzie potrafił zostać sam parę godzin bez demolki itp, może bedzie czuł się bezpiecznie i grzecznie czekał na pancie albo...
dlatego pytanie głowne - jak pies długo bedzie zostawał sam, no i nie wiem czy nie dobra by byla klatka kennelowa, moze to strach an wyrost ale nie chce by z psem stało sie coś takiego jak było z Gringo.
Najlepiej gdyby Pani pojechała z nami.