supergoga Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Kapsel doczekał się wreszcie swoich ogłoszeń. allegro http://www.allegro.pl/item715141359_kapsel_niezwyklej_urody_pies_prosi_o_dom.html alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal strona Fundacji Animalia - w toku. Może ktos zainteresuje się tym niezwykłym psiakiem. Quote
PaulinaT Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gigant vel Ori i Trol wzbudzają wielkie zainteresowania - a Ty biedaczku mój kochany?? :shake: Quote
supergoga Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Tak gwoli ścisłości tylko TRol wzbudza cokolwiek. Gigant niestety nie. Kapsel jest sliczny, ale potrzebuje lepszych fotek, takich z człowiekiem - przy nofdze, bo wygląda na wielkiego psa,. Ja w treści ogłoszeń pisałam, że to wyrośnięty jamnikowaty z bassetem - wielkościa, ale ludzie patrzą na foty. Trzeba by pojechać do niego jak Kasia wróci, umówimy się razem i zrobimy foty. Quote
PaulinaT Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Źle się wyraziłam - miałam na myśli zainteresowanie ie tylko z ogłoszeń ale i na wątku ;-) Kapsel, Kapselek, Kapsuś. Quote
Lilmo Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kapselku przepraszam, że tyle to trwało :-( Ogłoszenia ode mnie Kapsel ma na: poznan.gumtree.pl 4lapy.pl kokosy.pl adopcjepsow.org hodowcy.com.pl kupiepsa.pl aukcjezwierzat.pl oglosze.pl poznan.oxl.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu. Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina, gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata, zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu. A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :( Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Może hotel u Morii, Elbląg? Sprawdzone miejsce, tylko jak z funduszami? Quote
PaulinaT Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Rybc!a napisał(a):Może hotel u Morii, Elbląg? Sprawdzone miejsce, tylko jak z funduszami? fundusze mocno nadszarpniete - 3 psy w hotelach plus kilka tymczasów (niepłatnych ale utrzymanie też kosztuje...) więc hotel raczej odpada. Ja do 27 (lub 28 muszę sprawdzić) sierpnia będę w Pogorzelicy a 1 września w Koszalinie, mogą zabrać w drogę powrotną ale tylko do Poznania. Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kapsel przypomina się na pierwszej. To super psiak! zasługuje na wspaniały dom... Quote
zmora0 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kapselku, hop w górę :D Choć prawie 300 km dalej, nadal o tobie pamietam! Quote
PaulinaT Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kapselku kiedy poruszysz czyjeś serce tak jak poruszyłeś moje...??? :( Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kapselkowy domku nie pozwól mu tyle czekać... Quote
supergoga Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ciekawe jak Kapsel powita Kasię, przecież to z Nią odbył pierwszy spacerek na smyczy poza kojec. Quote
Ra_dunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Taki cudny psiak... wciąż czeka na dom. Quote
PaulinaT Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie ma dnia, żebym, nie myślała o Kapslu. Gdybym miała tylko gdzie... no ale nie mam :( Dzisiaj widziałam psiaka podobnego, szedł dumnie na smyczy ulicami Poznania. Może kiedyś - i już niedługo - i Kapsel tak dumnie będzie kroczył?? Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Najgorsze że Kasia teraz nie ma kiedy iść do psiaków. i Kapsel zapomniał jak to miło. Trzebaby pewnie jakoś do psiaków jechać. Paulinka :oops: jak to widzisz? Quote
PaulinaT Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kurcze nie wiem, a jaki dzień wchodziłby w rachubę? Mogę postarać się w środę lub w piątek - na razie nie obiecuję. Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Jakbys wiedziała kiedy możesz, daj nieco wcześniej znać - postaram się dograć w pracy, żeby pasowało. Dzięki. Quote
PaulinaT Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ciągle się nie składa, zeby do Kapsla pojechać... szkoda, że weekendy odpadaja... :shake: Quote
Recommended Posts