fibi:) Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 przepraszam za tak użyte słowo ale nie wiem jakim innym je zastąpić:oops:. otóż pies mojej babci "beka" wydaje przy tym "dzwięki" takie same jak ludzie.czy to objaw choroby???? Quote
Okamia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 fibi:) napisał(a):przepraszam za tak użyte słowo ale nie wiem jakim innym je zastąpić:oops:. otóż pies mojej babci "beka" wydaje przy tym "dzwięki" takie same jak ludzie.czy to objaw choroby???? Nie... psy też potrafią bekać... czasami nawet potężnie :) mojej suce często się odbija gdy np dostanie jakieś mięso ;) Quote
metaxa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Viva beka regularnie, zawsze zaraz po jedzeniu :razz: Quote
fibi:) Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 uff to dobrze:multi: .babci Korek również beka po każdym posiłku.u nas w domu nigdy żaden nie bekał,i u znajomych czy rodzinki tez nie. więc wolałam sie upewnić czy piesio jest zdrowy Quote
Recommended Posts