tufi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Wlasnie przeczytalam opis tego preparatu w "moim psie" i brzmi bardzo kuszaco, szczegolnie opcja poprawy stania uszu i pozytywny wplyw na stawy. Czy ktos z was moze juz to stosowal i moze cokolwiek na ten temat powiedziec? Quote
AnKaK Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Owszem ja stosowałam, bardzo polecam naprawde wysokiej jakości produkty niestety przedstawicielstwo w polsce dopiero sie zaczyna rozwijac...a wiec asortyment i wiedza o produktach duzo mniejsza niż w Niemczech.. Pozdrawiam, Anna Kowalewska Quote
anabelka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 tufi napisał(a):Wlasnie przeczytalam opis tego preparatu w "moim psie" i brzmi bardzo kuszaco, szczegolnie opcja poprawy stania uszu i pozytywny wplyw na stawy. Łomatko, to mojemu rodezjanowi też staną :o CZy ten preparat przeznaczony jest dla jakiejś określonej grupy psów, np szczeniąt i w jakiej postaci wystepuje - plyn, proszek, tabletki?? Nigdy o nim nie słyszałam i jestem bardzo ciekawa. Pozdrowienia Quote
AnKaK Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Luposan jest dość znaną firmą na rynku niemieckim, maja dość ciekawy asortyment w dodatku nie tylko dla psów z ofertą możesz zapoznać się na firmowej stronie: www.luposan.de Niestety nie orientuje się czy w jest już polska strona Luposan, wiem, że działaja od roku i mogę przepuszczać, ze zaczną pojawiać się na wystawach ze stoiskiem. Pozdrawiam, Ania Kowalewska Quote
tufi Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 A czy ktos moze potwierdzic, ze ten preparat naprawde dziala? Bo moj wet ostatnio stwierdzil, ze bardziej poleca kurze lapki [galarete z nich], niz jakies drogie i podobno cudownie dzialajace preparaty :roll: Quote
AnKaK Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Zależy jakiego chcesz potwierdzenia, zarowno luposan jak i kurze lapki sa profilaktyczne....o.O z tym ze luposan jest wzbogacony o wile innych witamin. Pozdrawiam, Anna Kowalewska Quote
Recommended Posts