Jump to content
Dogomania

Galeria sfory - czyli Luka, Chibi, Frotek i Hera (sic!) w pełnej krasie

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon - tereny piękne, ale niestety ich coraz mniej jest ;) Zajmują je pod fabryki, jakieś kopalnie itd... A szkoda. Cóż, cywilizacja :diabloti: Z kilkoma psami jest wesoło :loveu: Ale trudniej :razz:

roots23
- dziękujemy, wpadniemy jak tylko będzie chwila czasu :loveu:

Cavy - kto ma rok szkolny to ma :evil_lol: Ja tam mam miesiąc laby jeszcze :siara: Tylko potem pierwszy rok studiów... Może nie być ciekawie :diabloti:

Trochę fotek ;)

Widoczek :cool3:

W oczekiwaniu na spacerek

Piłeczkomaniak :evil_lol:

Posted

Chibi też lubi, tylko Frota żadnych owoców/warzyw nie uznaje :lol:

Woli brudne kałuże :roll: Co z tego, że pańcia targa wodę ze sobą, z miseczki to nie fajnie... taki błotko lepsze :diabloti:

"Hop" :evil_lol:

"daj... tą... kiełbasę! :angryy:" :diabloti:

I tyle spacerkowych ;)

Posted

[LEFT]Alba1986 - bo Frota to taki wiejski głupek, no :evil_lol: Albo się uśmiecha albo mu drży szczęka bo coś chce i wygląda jak ostatnia sierota :diabloti: Ale i tak go kocham :eviltong: Tą pełną zirytowanego skupienia minę Luki uwielbiam, potem zwykle następuje naglący szczek :razz: A Chibi chyba po prostu było tak wygodnie, światło w oczka nie razi i w ogóle :cool3: Dzięki za odwiedziny :loveu:
[/LEFT]

Posted

[quote name='zmierzchnica']kto ma rok szkolny to ma :evil_lol: Ja tam mam miesiąc laby jeszcze :siara: Tylko potem pierwszy rok studiów... Może nie być ciekawie :diabloti:

A tak z ciekawości - jaki kierunek wybrałaś?

http://img297.imageshack.us/img297/839/im000925.jpg no rzucaj mi tą piłkę! :diabloti:

http://img406.imageshack.us/img406/2397/im000937.jpg skąd ja to znam... :roll: :evil_lol:

http://img136.imageshack.us/img136/8789/dsc00867x.jpg koniec zdjęć! :p

Posted

Sylwia K - fakt, tu wydaje się nawet słodka :diabloti:;)

Dariette.
- dzięki :loveu:

karola&gacek - witamy :multi: Ano Luka ma manię jeżyn, poziomek, jabłek i takich tam... Prawie jak królik :lol: Frotek to z tą wodą w ogóle też ma manię - nie pije z misek, tylko z: doniczek, butelek (koniecznie takich z wąskimi szyjkami), podstawki na parasol (taki ogrodowy, nalewa się do niej wody, żeby się nie przewrócił), rynny...:diabloti: Ale miska jest be i już :cool3:

mineralna_ - cześć i dobranoc :lol:

Pora zrobić jakieś zdjęcia, mam nadzieję, że jutro słońce wyjdzie, to wtedy coś porobię ;)

Posted

roots23 napisał(a):
no to macie pecha do pogody, a ja nie narzekam, jak narazie nie pada, tylko troszkę zachmurzone
pozdrawiamy :)

No mamy, mamy... Przez to dzisiaj zdjęć nie zrobiłam, a byłam na długim spacerze z Frotkiem i mogło tyle ciekawych wyjść :roll: Niestety, mój aparat odmawia posłuszeństwa jak nie ma słońca...:shake:

Posted

Ja jesień uwielbiam, to moja ulubiona pora :loveu: Mniej ludzi, mniej kleszczy, węże i komary też się powoli wynoszą, pięknie jest, spokojniej i w ogóle tak bajkowo. Szybko ciemno, a ja kocham spacery po ciemku...:diabloti: Tylko że mój aparat tej pory nie lubi i jak ma za mało światła to wszystko jest rozmazane, grr :angryy:

Trochę fotek... Wykradłam trochę słońca pod koniec dnia :diabloti: Niestety, Chibi na większości zdjęć jest zaniepokojona, bo było sporo ludzi dziś, wszystkie miejsca zajęte... A ona obcych się boi :roll:

Zagryzanki

"Co ta wariatka robi? :roll:"

"Coś dziwnego..."

"Będę lepiej udawać, że jej nie znam!" :diabloti:

Posted

I wściekły wiewiór na dobranoc :diabloti: Takie to złe było i skrzeczało na nas z góry :evil_lol: Więc sobie poszłyśmy, coby rudasa nie denerwować bardziej.

Dobranoc i miłego dnia jutrzejszego :loveu:

PS. Fotki na poprzedniej stronie :diabloti:

Posted

Przyszłam pooglądać leśne stworki :diabloti:

Obecnie mam tymczaskę, która jak zobaczy aparat to robi tak zdownione miny, że ludzie oglądający ogłoszenia pewnie myślą, że to bardzo, bardzo wredny i rozgoryczony mrówkojad, a nie pies :evil_lol: Także już bym chyba wolała, żeby się po prostu kładła, jak Frotek :eviltong:

Posted

evl - haha, no kładzenie się jest jeszcze ok :diabloti: Luka odwraca się tyłkiem do aparatu. Raz próbowałam zrobić zdjęcie pająka tygrzyka, miał pajęczynę wśród zbóż... Ale Luka wlazła prosto w kadr, rozwaliła pajęczynę, odwróciła się tyłkiem do aparatu i rób pańcia zdjęcia mojego zadku :loveu: :mad:
Chibi też durne miny robi, uszy po sobie, oczy wybałuszone... Chyba nigdy prosto w aparat nie spojrzała :roll::evil_lol: