Jump to content
Dogomania

Na co czeka ta cudna suczka COLLIE? Chyba tylko na... DOM- JUŻ GO MA :)

Recommended Posts

Posted

Negri była jej w stanie zrobić jakiekolwiek foty, więc od razu zakładam wątek, co by czasu nie tracić:-(

INFO O SUNI:
Oceniona na ok. 10 lat. Nr schroniskowy: 984/09, a nr na szyjce: 366.

984/09
10 lat, suczka, owczarek szkocki. Została znaleziona. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Jest bardzo wystraszona. Pilnie potrzebuje domu. Jest łagodna i miła.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widze ,ze iwa77:loveu: tez czasu nie traci i banerek ,piekny juz gotowy:Rose:

ja moge jutro rano porobic jej ogloszenia ,moze by ja gdzies podrzucic cioteczkom od collikow

Posted

sunia jest na boksie nr 10 - razem z moją owczareczkę - dziś już po boksie chodziła - i dała pysia przez kraty do głaskania. Rownież bida potrzebuje pomoc :placz:

Posted

Koperek ,moze podac w ogloszeniach Twoj numer ?
bo wlasnie zabralam sie za oglaszanie suni ale wolalabym podac nr do ktorejs z was niz do schronu ,bo tam wiadomo ciezko sie dodzwonic.

Posted

wlasnie spisalam nr z ogloszenia o zgubione suni colli, - watpie by o nia chodzilo, ale warto sprobowac
niestety Pani znalazla swoją sunię , znaczy dobrze, ze znalazła szkoda, ze to nie ona

Posted

[quote name='monika083']Koperek ,moze podac w ogloszeniach Twoj numer ?
bo wlasnie zabralam sie za oglaszanie suni ale wolalabym podac nr do ktorejs z was niz do schronu ,bo tam wiadomo ciezko sie dodzwonic.
No jasne, że tak! DZIĘKUJĘ monika! Tylko tak naprawdę to ja o niej nic nie wiem... No niby super, hiper suczynka i niewiele jej trzeba, ale co więcej?

No nic- na razie będę nawijać co mi myśl przyniesie :)

Posted

no to podaj mi ten numer ,bo nie mam :evil_lol:
nie wiesz o niej duzo ale pracownicy schronu tez pewnie wiecej nie powiedza,a do Ciebie mozna sie pewnie predzej dodzwonic

Posted

[quote name='GoskaGoska'] zołte ząbki
Gdybyś Gosiu miała tyle lat co ona- przekładając na ludzkie to pewnie nie miałabyś ząbków wcale:evil_lol::evil_lol::p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...