limnolka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Organizuje wspolny wyjazd autokarem na wystawe. 2xCAC lub 2xCACIB to championat Bosni i Hercegowiny za jeden weekend ? oplata po 20 euro za kazda wystawe, czyli razem 40 euro. Znalazlem noclegi w pokojach 2 osobowych po okolo 20-25 euro za noc. Oplata za autokar dla jednej osoby z psem sredniej wielkosci nie ebdzie wieksza niz 600-700 zlotych. Kto chetny. Autokar bedzie jechal z podlasia, przez warszawe, Katowice. Info i wiecej danych podam pozniej. Pozdrawiam [/b] Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 No ciekawa propozycja. A jak jest z Championatem? Ile CAC'y potrzeba? I jeszcze jakies informacje, obsada sedziowska itp. ;) Quote
Sonya-Nero Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 CACe potrzebne są tylko dwa, ale opłata za dyplom to tylko 25 euro :roll: . Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A nie wiecie moze ile jest potrzebnych do mlodziezowego championatu???? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Sonya-Nero napisał(a):CACe potrzebne są tylko dwa, ale opłata za dyplom to tylko 25 euro :roll: . Strasznie duzo sobie licza za te Championaty ;) Ciekawa jestem ile bede musiala zaplacic za 3 bo mam nadzieje, ze zrobie trzy Championaty jeszcze w tym roku ;) Narzekamy na Polske a Dyplom dostajemy za darmo :) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 A mi sie wcale to tak duzo nie wydaje, zobaczcie jakie tu sa tanie wystawy w porownaniu z innymi krajami. I tu wystarcza tylko dwa wnioski, a nie jak niektorych krajach 4. Jezeli wszystko sie uda wystarczy tylko jeden wyjazd. Wiec nie nazekajcie, ze tak drogo wychodzi :wink: :P . Quote
Sonya-Nero Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A nie wiecie moze ile jest potrzebnych do mlodziezowego championatu???? 2 x PRM czyli odpowiednik naszego Zw. Mł., opłata za dyplom taka sama. Quote
Sonya-Nero Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):CACe potrzebne są tylko dwa, ale opłata za dyplom to tylko 25 euro :roll: . Strasznie duzo sobie licza za te Championaty ;) Ciekawa jestem ile bede musiala zaplacic za 3 bo mam nadzieje, ze zrobie trzy Championaty jeszcze w tym roku ;) Narzekamy na Polske a Dyplom dostajemy za darmo :) Przeważnie w każdym kraju obcokrajowiec płaci za krajowego championa. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 No to troche mnie wyniesie oplacenie wszystkich wystaw i jeszcze championatow, jednak te wystawy to strasznie kosztowna sprawa ;) Ale ja juz po 3 latach wystawiania jestem dumna z mojego psa i nie zaluje ani jednej zaliczonej wystawy ;) Quote
limnolka Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Oto szczegoły wystawy: klasy wystawowe tak jak w Polsce czyli mlodziez (9-18 mies.), posrednia ( 15-24 mies.), otwarta ( od 15 mies.), uzytkowa , championow i veteranow ( od 7 roku zycia) termin wysylania zgloszen do 5.05.2005 ( mozna placic za wystawe na miejscu), poczatek sedziowania 9.45, finaly od 15.00 Oto sedziowie sobota 14. V. Zijan Zulovic (BiH) - I FCI (owczarki niemieckie, angielskie, tornijak, Bela Siklosi (Wegry) - pozostale z I FCI Rade Pajic ( BiH) - II FCI ( rottweiler, doberman) Jadran Francesi ( Chorw.) - pozostale z II FCI Damir Skok - III FCI Karl Reisinger - IV FCI i inne z VI FCI Dusan Paunovic Serbia - V FCI Anto Udovivic ( Chorw.) - VI FCI ( rasy lokalne), VII FCI Zoran Curcic ( Serbia) VIII i X FCI Denis Kuzelj (Slowenia) - IX FCI Niedziela 15.V. Rade Pajic (BiH) - I FCI ( owczarki niemieckie) Denis Kuzelj (Slowenia) - inne z I FCI, V FCI, inne z VIII FCI Jadran Francesi ( Chorw.) - II FCI ( rottweiler, doberman) Zijan Zulovic (BiH) - II FCI ( molosy i pinczery) Bela Siklosi (Wegry)- II FCI pozostale Zoran Curcic ( Serbia) - III FCI Anto Udovivic ( Chorw.) - IV FCI, golden retrivwer i labrador Damir Skok - VI FCI Karl Reisinger ( Austria) - VII FCI Dusan Paunovic Serbia - IX, X FCI Zainteresowanych wyjazdem prosze o maila (limnolka@poczta.fm), bo do 15 kwietnia mam rezerwacje autokaru (max 15-28 osob w 40 osobowym autokarze). Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 No obsada swietna, ale chyba za duzo mam tych wystaw juz zaplanowanych i watpie abym mogla jeszcze ta zaliczyc..:( Ale zobacze jeszcze ;) Quote
króliczek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ja Wysłanniku nabieram chęci ....Czy przyjazd jest dzień wcześniej .Zaczynam już w głowie układać sobie plan 8) Quote
króliczek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Limnolka -napisz kiedy wyjazd i ile trwa +- podróż .Może jakiś link na stronę lub namiary na tą wystawę w necie. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Króliczku nie nabieraj chceci bo i ja zaraz nabiore i dopiero bedzie - z domu mnie wyrzuca! :P Ale no.. kuszaca ta propozycja nie powiem... ;) Quote
króliczek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Już napisałam do Limnolki maila ,że wstępnie jestem zainteresowana.Nie powiedziałam ,że jadę ,ale kto wie......? :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ale kto wie czy ja tu zaraz sie nie zainteresuje ;) Ale chyba jak juz pojade to karza mi zostac w tym Sarajevie, bo mnie to domu potem nie wpuszcza :) Quote
króliczek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Mnie puszczą ale chyba z ....torbami :wink: Quote
limnolka Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Dogomaniacy, juz pierwsze osoby wpisuja sie do mnie na liste wyjazdowiczow. W autokarze planuje tylko 25-27 osob, a reszte przestrzeni bedzie dla naszym milusinskich. Trasa z w-wy do Sarajeva to 1200 km w jedna strone no i obowiazkowe postoje. A na dodatek moge powiedziec ze, gdyby uczestnikom wyjazdu bylo za malo wystawiania, to w poniedzialek tzn 16 maja od rana jest na Węgrzech (Szilvasvarad) terrashow - czyli klubowka europy dla terierow !!!!! Wiec mozna zachaczyc w Gory Bukowe tez. Pozdrawiam limnolka od terrierow Quote
warg2003warg Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Klasa weteranów od 7 roku życia? ile za nie opłata? Limonka czy wiesz? Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Warg2003warg w wielu krajach tak jest, nawet jak sobie spojrzysz na Europejska w Tulln to tez tam jest od 7 roku :wink: . Eh i co teraz zrobic jechac na Wegry czy do Sarajeva :roll: . Quote
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 KaVanga do rumuni :lol: :lol: :lol: gdzie 2 sie bije tam...itd Quote
Ka-Vanga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Hahahaha w sumie racja :lol: . Tylko co z tymi badaniami na wscieklizne :roll: . Quote
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 sarajevo ma ten sam problem :lol: wrocimy przez chorwacje i juz:))))w razie czego testy kosztuja ponad 200zl!lekka przesada!!! Quote
Ka-Vanga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Musze sie zastanowic no i z Jostra pogadac czy ona czasem nie jedzie z Berry. Quote
Recommended Posts