Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa prosze ....Moze MaDi pomoże tej suni oni maja KRS .Ja dam w razie co na jej leczenie 100 zł jednorazowo ..Kurde idzie lato ona łysa ....Słonce powypala jej skóre a pasozyty zjedza ja zywcem....

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']co to za nowy ulubieniec? wyściskaj Ewke ode mnie,przekaż jej że w sądzie wszystko poszło po mojej myśli :)

To jest Marley, nowy "dzidziuś", ale już dzisiaj jedzie do DS: http://www.dogomania.pl/threads/211748-Ma%C5%82e-kud%C5%82atki-suczka-Spajki-i-piesek-Marley-jest-DT-brak-funduszy-SZUKAJ%C4%84-DOM%C3%93W

Chyba się póki co nie będziemy widzieć z Ewą. W każdym bądź razie gratulacje :)

• 6 months later...
Posted

Myslałam, że jakieś nowe "opowieści z krypty" Bugiego poczytam i że watek się reaktywował, a to tylko TY Andzike:shake:;)
Szkoda, tęsknię za Bugolcem, jak go zobaczyłam wczoraj na FB to od razu poznałam łobuza i aż łezka mi się w oku zakręciła:roll:

Posted

Andzike napisał(a):
No właśnie ja też bym bardzo chciała, żeby Bugolec wrócił wirtualnie do nas ;)

Bo realnie to dziś się chyba zobaczymy:evil_lol:

no weeeeeź:placz:...wyściskaj go ode mnie:loveu::loveu::loveu:

Posted

majuska napisał(a):
Myslałam, że jakieś nowe "opowieści z krypty" Bugiego poczytam i że watek się reaktywował, a to tylko TY Andzike:shake:;)

No ja też czuję się oszukana...!:roll:;):p

Pozdrowienia serdeczne dla Bugiego i jego Pańci!:loveu:

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
dziewczyny a czemu Ewa nie pokazuje się na dogo???? stęskniłam się,przekażcie jej ode mnie wielkie buziaki :)

Coś mi się wydaje, że zapomniała hasła ;)

• 1 month later...
Posted

[quote name='E-S']
Kochany pamiętniczku !

Dzisiaj był bardzo udany dzień ! :evil_lol:

Wyciągnąłem sobie ze swojej budy, co ją sobie urządziłem w szafie mamy – misiaka !!!:multi:

I zabiłem go !!!
Na śmierć !!! :diabloti:

Trochę nasyfiłem tymi gąbeczkami po pokoju ... :eviltong:

No i matka jak zwykle – szczęśliwa nie była ! :angryy:

Wrzeszczy, drze się na mnie „cały weekend gnoju sprzątałam !!! Nie będę odkurzać o wpółdodziesiątej”
I co z tego? - pytam się jej - za tydzień też jest weekend ! :D A poza tym nie wiem co to jest „wpółdodziesiątej”, mnie tam wsie rawno ! :D

Ale te gąbeczki to był pikuś mały, wiecie ? :D

Bo włamałem się wcześniej do pojemnika z karmą dla papug i szukałem tam orzeszków i no ... trochę powywalałem ziarnek, nie ? :cool3:

Jak już wyjadłem z tego pudełka, to się włamałem do drugiego, takiego białego, 20 kg tam było na nim napisane, to se myślę „jeeezuuuniuuu ile orzeszków” :loveu::loveu::loveu:– a tam kurna chata był piach !!! :angryy::mad:

Pokopałem trochę, wywaliłem część na dywan, bo nie mogłem się doszukać orzeszków – a tu doopa ! NIC !!! Oszukali mnie !!! :angryy::placz:

No i wywlokłem im, tym papugom jeszcze przez pręty - tak złapałem mocno zębami i ciągnąłem z całej siły - z woliery świeżą wierzbę – bo co ?! Tylko one w tym domu mogą gryźć patyczki ? A ja to już nie ?!!!

No jest burdel, jest, ale zdarza się, wypadek przy pracy !
NIE MNIE JEDNEMU PRZECIEŻ !!! :angryy:

Dla przypomnienia :)

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Dla tęskniących z Bugisiem - Bugiś żyje i ma się dobrze :)

Tak spokojnie się przytulał, jak nie on ;-)

Co do reszty zwierzy to tu mamy Bugisia z Nefrą - coraz mniej dzikim (socjalizacja dziala :-D ) szczeniakiem do adopcji :smile: