Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też widziałam żem.
NIE WYRETUSZOWALI !!! :mad::mad::mad:

A prosiłam, że skoro nie anonimowo (bo zapomnieli) to niech nie wyglądam jak z krzyża zdjęta z tym zapaleniem oskrzeli i wycieczkami nocnymi na Stefczyka ze Zdrapką przez bite 2 tygodnie, niech się zlitują i te worki pod oczami na jakimś programie zamalują przynajmniej :angryy:

Posted

Eeee...no,co Ty...? Śliczna przecież jesteś...:) Nie kokietujesz trochę...? A jak w takim razie wyglądasz NIE ZDJĘTA Z KRZYŻA?:confused:[SIZE="1"] Wpadam w kompleksy,cholera...

Czapka i spódnica-super! Lubię takie...

Aha,cieszę się,że nareszcie głośno mówi się o takich bezmyślnych gamoniach:mad: i tym ,do czego ich działania prowadzą!

Posted

Świetnie E-S wyglądałaś...naprawdę. A ja taka głupia cipolinda pierwsze na co zwróciłam uwagę, to buty...wiesz myślałam, że może będą te.."włoskie sroskie" co je Bugiś zębolami potraktował...:evil_lol:

Posted

Nie, tamte włoskie-sroskie mają za wysokie obcasy na spacery z Bugisiem, może dlatego zostały tak potraktowane - nie chodzą buty na spacerki z Bugim ? znaczy się - NIEPOTRZEBNE !
Tych, w których z nim chodzę - nie rusza.
Natomiast pożarł WSZYSTKIE klapki i ciapy - nie chodziły na spacery.

Posted

Obejrzałam, Bugiś przemykał tu i ówdzie, super jest i Zdrapcia przesłodka, a Ty E-S niezła laseczka jesteś, nie mam pojęcia o jakich worach mówisz:shake::p
No i wypowiedź policjanta wklejona, że prowadzą dochodzenie..no, no:razz: Niech jeszcze złapią tego debila i ukarzą odpowiednio!!!

Posted

Wisełka napisał(a):
A ja sobie zaraz obejrzę cały reportaż :) teraz tylko kawalątek widziałam i w końcu wiem jak E-S wyglądasz :)

A ja w domu nie mogę, bo mam Vistę i nie mogę zainstalować jakichś qrfa wtyczek (odpowiedz informatyka na pytanie czemu nie mogę - "bo masz Vistę":cool3: )
Jak jutro będę miała chwilę to spróbuję w fabryce;)

A E-S, Bugusia i Zdrapkę znam "na żywca" - jedno ładniejsze od drugiego :lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
A które NAJŁADNIEJSZE???:roll::evil_lol:

matrioszka2 napisał(a):
"Nie to ładne , co ładne, ale co się komu podoba":eviltong:

Hehe ;) Zarówno w Bugim jak i w Zdrapce widzę swoją ukochaną Nelkę;) E-S niespecjalnie mi ją przypomina ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Hehe ;) Zarówno w Bugim jak i w Zdrapce widzę swoją ukochaną Nelkę;) E-S niespecjalnie mi ją przypomina ;)

Aha;) ...czyli-cała trójka piękna,ino każde w swoim rodzaju!;)

Posted

o! widZę, że jestem "lekko" zapóźniona :lol: widziałam właśnie reportaż w TVP3 - wypowiedź baby ze spółdzielni o tym, że to może jakieś dziecko :mdleje: rozsypuje po prostu zrzuciła mnie z krzesła...

Posted

Napiszę tylko, że Bugi tak strasznie przeżył to zatrucie Zdrapki i Miki, że jest grzeczny jak aniołek, co najwyżej rozrzuca, ale nie ucieka na spacerach, japy nie piłuje, nie niszczy, nie kradnie, ideał po prostu.
Mam teraz okres sprawozdawczy, pracuję długo i nie mam na nic czasu, musicie mi wybaczyć.

Posted

ja nawet nie wiem co napisać , oglądałam kiedyś w nocy reportaż Tobą , to straszne , że na spacerach psy nie mogą być bezpieczne , dobrze że Bugi się uspokoił

Posted

Odkąd jest śnieg jest mi lżej psychicznie i tak nie przeżywam - na białym sniegu widać co jest, nie ? Nie denerwuję się tak i nie muszę ich wywozić na inne osiedle, i tak teraz nie miałabym czasu.

Posted

A może ktoś zajrzy do jamnisi?? Ma dopiero 3 miesiące a już ją tyle złego spotkało ;(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197539-3-miesi%C4%99czna-wychudzona-jamniczka-z-zapaleniem-p%C5%82uc[/url]