as_ko Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jeśli ktoś nie widział :) http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/23112010/3222288 Brawo Ewa :loveu: Quote
E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Też widziałam żem. NIE WYRETUSZOWALI !!! :mad::mad::mad: A prosiłam, że skoro nie anonimowo (bo zapomnieli) to niech nie wyglądam jak z krzyża zdjęta z tym zapaleniem oskrzeli i wycieczkami nocnymi na Stefczyka ze Zdrapką przez bite 2 tygodnie, niech się zlitują i te worki pod oczami na jakimś programie zamalują przynajmniej :angryy: Quote
jostel5 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Eeee...no,co Ty...? Śliczna przecież jesteś...:) Nie kokietujesz trochę...? A jak w takim razie wyglądasz NIE ZDJĘTA Z KRZYŻA?:confused:[SIZE="1"] Wpadam w kompleksy,cholera... Czapka i spódnica-super! Lubię takie... Aha,cieszę się,że nareszcie głośno mówi się o takich bezmyślnych gamoniach:mad: i tym ,do czego ich działania prowadzą! Quote
kado Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Świetnie E-S wyglądałaś...naprawdę. A ja taka głupia cipolinda pierwsze na co zwróciłam uwagę, to buty...wiesz myślałam, że może będą te.."włoskie sroskie" co je Bugiś zębolami potraktował...:evil_lol: Quote
E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie, tamte włoskie-sroskie mają za wysokie obcasy na spacery z Bugisiem, może dlatego zostały tak potraktowane - nie chodzą buty na spacerki z Bugim ? znaczy się - NIEPOTRZEBNE ! Tych, w których z nim chodzę - nie rusza. Natomiast pożarł WSZYSTKIE klapki i ciapy - nie chodziły na spacery. Quote
majuska Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Obejrzałam, Bugiś przemykał tu i ówdzie, super jest i Zdrapcia przesłodka, a Ty E-S niezła laseczka jesteś, nie mam pojęcia o jakich worach mówisz:shake::p No i wypowiedź policjanta wklejona, że prowadzą dochodzenie..no, no:razz: Niech jeszcze złapią tego debila i ukarzą odpowiednio!!! Quote
E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nikogo nie złapią. Wyczytałam w necie, że trutka jest też na ul. Mełgiewskiej ... Quote
Wisełka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A ja sobie zaraz obejrzę cały reportaż :) teraz tylko kawalątek widziałam i w końcu wiem jak E-S wyglądasz :) Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Wisełka napisał(a):A ja sobie zaraz obejrzę cały reportaż :) teraz tylko kawalątek widziałam i w końcu wiem jak E-S wyglądasz :) A ja w domu nie mogę, bo mam Vistę i nie mogę zainstalować jakichś qrfa wtyczek (odpowiedz informatyka na pytanie czemu nie mogę - "bo masz Vistę":cool3: ) Jak jutro będę miała chwilę to spróbuję w fabryce;) A E-S, Bugusia i Zdrapkę znam "na żywca" - jedno ładniejsze od drugiego :lol: Quote
majuska Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jakbym mojego starego słyszała:) Jak mi cos nie dział i chcę żeby mi pomógł to słyszę..a bo ty masz Operę:shake: Quote
jostel5 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Andzike napisał(a): A E-S, Bugusia i Zdrapkę znam "na żywca" - jedno ładniejsze od drugiego :lol: A które NAJŁADNIEJSZE???:roll::evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 jostel5 napisał(a):A które NAJŁADNIEJSZE???:roll::evil_lol: "Nie to ładne , co ładne, ale co się komu podoba":eviltong: Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 jostel5 napisał(a):A które NAJŁADNIEJSZE???:roll::evil_lol: matrioszka2 napisał(a):"Nie to ładne , co ładne, ale co się komu podoba":eviltong: Hehe ;) Zarówno w Bugim jak i w Zdrapce widzę swoją ukochaną Nelkę;) E-S niespecjalnie mi ją przypomina ;) Quote
Paulina87 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dopiero teraz obejrzałam... super wystąpienie. Natomiast w ogóle co to za sposób pozbywania się bezdomnych zwierząt poprzez trutkę na szczury... Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Andzike napisał(a):Hehe ;) Zarówno w Bugim jak i w Zdrapce widzę swoją ukochaną Nelkę;) E-S niespecjalnie mi ją przypomina ;) Aha;) ...czyli-cała trójka piękna,ino każde w swoim rodzaju!;) Quote
kado Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Bugiś :loveu: przepraszam za spam :oops:, ale jest piesek, który cierpi z bólu: http://www.dogomania.pl/threads/197087-Misz-masz-na-leczenie-Rudego-po-wypadku.Do-06.12.2010r. Quote
E-S Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Kado, Bugi się nie obraża, już tam zajrzę. Quote
Andzike Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 E-S, cho no do nas ;) Oddałam mini-Bugolca, to teraz mam Zdrapka ;) http://www.dogomania.pl/threads/197206-Biszkopt-s%C5%82odszy-od-lizaka-kud%C5%82acz-szuka-domu-na-zawsze!!! Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 o! widZę, że jestem "lekko" zapóźniona :lol: widziałam właśnie reportaż w TVP3 - wypowiedź baby ze spółdzielni o tym, że to może jakieś dziecko :mdleje: rozsypuje po prostu zrzuciła mnie z krzesła... Quote
E-S Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Napiszę tylko, że Bugi tak strasznie przeżył to zatrucie Zdrapki i Miki, że jest grzeczny jak aniołek, co najwyżej rozrzuca, ale nie ucieka na spacerach, japy nie piłuje, nie niszczy, nie kradnie, ideał po prostu. Mam teraz okres sprawozdawczy, pracuję długo i nie mam na nic czasu, musicie mi wybaczyć. Quote
lilk_a Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ja nawet nie wiem co napisać , oglądałam kiedyś w nocy reportaż Tobą , to straszne , że na spacerach psy nie mogą być bezpieczne , dobrze że Bugi się uspokoił Quote
E-S Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Odkąd jest śnieg jest mi lżej psychicznie i tak nie przeżywam - na białym sniegu widać co jest, nie ? Nie denerwuję się tak i nie muszę ich wywozić na inne osiedle, i tak teraz nie miałabym czasu. Quote
Wisełka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A może ktoś zajrzy do jamnisi?? Ma dopiero 3 miesiące a już ją tyle złego spotkało ;( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197539-3-miesi%C4%99czna-wychudzona-jamniczka-z-zapaleniem-p%C5%82uc[/url] Quote
Recommended Posts