Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kończą wybebeszać misia i pożerać moje rajstopy, które mi rano brutalnie wyszarpały jak się ubierałam ... Bugi strasznie demoralizuje Zdrapeczkę ...

Posted

Wisełka napisał(a):
E-S a torebusia doszła??

Doszła i zgubiłam wątek bazarku !!! :placz:
Chciałam napisać, że doszła i strasznie dziękuję i takie tam jak to się zwykle pisze czary mary takie, żeby miło było i nie mogę znaleźć !!! :placz::placz::placz:

Posted

E-S napisał(a):
Doszła i zgubiłam wątek bazarku !!! :placz:
Chciałam napisać, że doszła i strasznie dziękuję i takie tam jak to się zwykle pisze czary mary takie, żeby miło było i nie mogę znaleźć !!! :placz::placz::placz:

Ważne że doszła :) Wszystko się mieści co powinno??

Posted

Wisełka napisał(a):
Ważne że doszła :) Wszystko się mieści co powinno??

No ! :D
Co prawda kolor po interwencjach Bugisia w sprawie dawania zbyt małej ilości smaczków na raz zmieni raz dwa, ale to nieważne :D Telefon, klucze, fajki, smaczki, wszystko, co trzeba i kieszenie niepotrzebne !

Dzięki wielkie, może to przeklej na bazarkowy wątek, co?
Bo nie mam go, no szlag, nie mam i już ! Bugi zjadł !

Posted

Jak Bugi zjadł to już przepadło ;)
Nie będę przeklejać, już go rozliczyłam, czekam aż wszystko dojdzie i zamykamy wątek :)

Spadammmmmm, nie mam sił dziś na nic! Dobrej nocki :)

Posted

Śpij dobrze Wisełko, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję w imieniu swoim, mych płaszczy pozbawionych kieszeni, Bugiego i Zdrapki oraz wszystkich przechodniów napastowanych o smaczki gdy mi się z rozerwanej kieszeni wysypią i zostaną na raz pożarte.

Posted

Bugi:
pożera każdą ilość bananów, żre truskawki, czereśnie, wiśnie, agrest, marchewkę surową, brzoskwinie, poziomki i jagody.
Od 2 dni wiem, że da się pokroić za granata - Zdrapka też, pożarli mi całego.
Na spacerze zjadł niestety kreta, kopał, kopał, myślałam, że nic nie wykopie, puściłam linkę no i stało się.
Teraz po misce jagnięcinki poczęstowali się ze Zdrapką jeszcze pomarańczką i co mnie zdumiało - zjedli i jeszcze jatka była o ostatni kawałek !!!

Dziiiwne psy.

Posted

E-S napisał(a):
Bugi:
pożera każdą ilość bananów, żre truskawki, czereśnie, wiśnie, agrest, marchewkę surową, brzoskwinie, poziomki i jagody.
Od 2 dni wiem, że da się pokroić za granata - Zdrapka też, pożarli mi całego.
Na spacerze zjadł niestety kreta, kopał, kopał, myślałam, że nic nie wykopie, puściłam linkę no i stało się.
Teraz po misce jagnięcinki poczęstowali się ze Zdrapką jeszcze pomarańczką i co mnie zdumiało - zjedli i jeszcze jatka była o ostatni kawałek !!!

Dziiiwne psy.

Dobrze, zdrowi będą przynajmniej ;)

Zu też pożera wszystko, co dostanie. Z tego co pamiętam to jak do tej pory pluła po ścianach tylko ukradzioną rzodkiewką - resztę wciąga jak odkurzacz :evil_lol:

Posted

evl napisał(a):
Dobrze, zdrowi będą przynajmniej ;)

Zu też pożera wszystko, co dostanie. Z tego co pamiętam to jak do tej pory pluła po ścianach tylko ukradzioną rzodkiewką - resztę wciąga jak odkurzacz :evil_lol:

U mnie wcale wszystkiego nie chciała jeść, ba pluła już nie pamietam - albo serduszkami drobiowymi albo indyczymi, czy wątróbką jakąś ? Czegoś nie chciała za nic w świecie jeść, jakiegoś surowego pamietam.

Ale dziwia mnie te owocowo-warzywne łakomstwa, wszystkie moje psy te przeszłe i u mamy teraz - gardzą takim czymś, te się zażerają. Mika np nie chce nic z tych "pyszności" Bugowych.

Posted

Cooooooooooooooooooooooooooo? Krecika zjadł??????? Krecika???????????? :-( Kreciku :mdleje::mdleje::mdleje::candle::candle::candle:
Bugi ja już cię nie lubię a fochhhhhhhh :mad::mad::mad:
No ja rozumiem warzywka, owoce ale kreciątko :roll:

Moje też lubią czereśnie, słonecznika, bub, malinki słodkie, rzodkiewki... - BABCIA ich nauczyła, czyli moja mama ;) a lizania talerzy DZIADEK czyli mój tata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wiesz co E-S.. dla Ciebie też foch :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: ja tu na wątku Bugiego siedzę a Ty nawet psiej mody w wydaniu moich chłopaków nie widziałaś :evil_lol::evil_lol:

Posted

E-S napisał(a):
Ty wiesz, że mi wątek wywaliło ??? noż kurna no, może mam za dużo subskrypcji, bo 12 stron ... muszę gdzieś doczytać, czemu tak się dzieje.

Spoko ciotka, ja tam już rzadko zaglądam, bo już dawno po adopcji a Guciolek pamiętniczka nie pisze ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
Spoko ciotka, ja tam już rzadko zaglądam, bo już dawno po adopcji a Guciolek pamiętniczka nie pisze ;)

Ale żeby z automatu wywalało ??? Niczego nie usuwałam przecież !

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']o cholera i co z nimi??[/QUOTE]

Zdrapka od wczoraj na kroplówkach i zastrzykach, Mika od dzisiaj. Będą zyć bo spożyły jakieś minimalne ilości, w/g wetów Zdrapka lizała trutkę, a Mika w domu jakoś musiała polizać albo zjeść jej wymioty ... ale jest to przerażające co się z nimi dzieje :placz::placz::placz:
Znaczy działo, bo Mika po kroplówach jak nowa mimo że krew jej leci z dziąseł i na 1 oczku ma krwawe wybroczyny, a Zdrapka śpi ledwo żywa biedactwo i z obu oczek krew jej leci :placz::placz::placz:.
Ja też ledwo żyję ...