Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mantis, dobra kobieto, nie wiesz co czynisz...:roll: :evil_lol: Quote
jostel5 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Przeczytałam calutki wątek !!! Pamiętnik Bugisia to przykład literatury sensacyjno-satyrycznej z elementami horroru oraz powieści sentymentalnej...:) Cudny KOSMITA! Quote
majuska Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Buguś - gwiazdo pozdrawiam Cię z rana...słów zachwytu nad Twoimi wyczynami mi brakło:megagrin::megagrin: Quote
leni356 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Ewa to się zawsze odgraża, a Bugi już dawno miał do mnie przyjechać i na razie ani widu ani słychu :) Bugi, mam do rozpakowania 60 kartonów, będziesz miał jak w raju :D Quote
Aleksandra Bytom Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 oj a ja wczoraj padłam i nie doczekałam pamiętniczka a Bugi jaki ładny taki niegrzeczny,strasznie mylącą sznupcie ma,wcale nie wygląda na łobuza, ja wam mówie że to Ewa go wrabia bo sprzątać nie lubi :evil_lol:,on ma taką uroczą mordusie,Mamusia nieładnie,oj nieładnie :mad: :loveu: Quote
E-S Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 leni356 napisał(a):Ewa to się zawsze odgraża, a Bugi już dawno miał do mnie przyjechać i na razie ani widu ani słychu :) Bugi, mam do rozpakowania 60 kartonów, będziesz miał jak w raju :D Słuchaj, to go dzisiaj przywiozę i Ci na noc zostawię, co ? :D śLICZNIE Bugiś kartony rozpakowuje, CUDOWNIE, potem efekty pakowania zmiatasz i zbierasz tylko na 167 szufelek, wyrzucasz do śmieci i problem z głowy ! IVV i jej rodzice coś o tym wiedzą :D :D :D A jakbyś miała popakowane w folię bąbelkową, o jaaaa .... albo w styropian, kulki styropianowe też są fajne ! Mantis, dokąd transporcik z budowniczym szykować ? ;) Bo pytałam a do dziś odpowiedzi nie mam ! Quote
Wisełka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A w kartonie może jeszcze coś piszczącego się znajdzie i dopiero będzie frajda :evil_lol: Quote
E-S Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wisełka napisał(a):A w kartonie może jeszcze coś piszczącego się znajdzie i dopiero będzie frajda :evil_lol: To co w kartonie to trzeba wszyściuteńko zębami starannie sprawdzić, czy nie piszczy :D Quote
leni356 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 E-S napisał(a):To co w kartonie to trzeba wszyściuteńko zębami starannie sprawdzić, czy nie piszczy :D Znam to skądś, mam jednego gagatka w chałupie. Wszystko co piszczące zostało wepchane pod łóżko i inne meble pod które da się coś wepchnąć. Nawet mu nie mam czym paszczy zatkać :diabloti: Quote
Wisełka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 E-S napisał(a):To co w kartonie to trzeba wszyściuteńko zębami starannie sprawdzić, czy nie piszczy :D Na pewno coś odpowiedniego się znajdzie ;) Quote
Mantis Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 E-S napisał(a):Mantis, dokąd transporcik z budowniczym szykować ? ;) Bo pytałam a do dziś odpowiedzi nie mam ! Umknęło mi. Serio. No dobrze. Mantis nie będzie egoistką, może użyczyć Leni Bugisia na wielkie rozpakowywanie. Ale co jak się zmęczy?! W końcu sześćdziesiąt kartonów to nie przelewki. I nici z remontu u Mantis :shake: Quote
leni356 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Mantis napisał(a):Umknęło mi. Serio. No dobrze. Mantis nie będzie egoistką, może użyczyć Leni Bugisia na wielkie rozpakowywanie. Ale co jak się zmęczy?! W końcu sześćdziesiąt kartonów to nie przelewki. I nici z remontu u Mantis :shake: Bugi zmęczony? :evil_lol: Ja po dzisiejszym dniu chętnie dorzucę swoje :diabloti: Quote
Wisełka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 leni356 napisał(a):Bugi zmęczony? :evil_lol: Ja po dzisiejszym dniu chętnie dorzucę swoje :diabloti: Mój Docent też chętnie dołączy ;) Quote
Mantis Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zapraszam, zapraszam, ale lojalnie uprzedzam... I tu się zacytuję z wątku Liptona: Mantis napisał(a): Mantis otwiera kurs złego wychowania. Znaczy - "róbta co chceta" ;) Bugi będzie prowadził szkolenia :evil_lol: W końcu psom też się co od życia należy :eviltong: Bugi, będziesz miał pełne łapki roboty :evil_lol: Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Stale ma pełne łapki roboty. I paszczę :angryy: Nie wstawię fot, bo znowu Wisełka napisze, że lubię w bałaganie żyć :mad: Quote
Florentynka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 E-S napisał(a):Stale ma pełne łapki roboty. I paszczę :angryy: Nie wstawię fot, bo znowu Wisełka napisze, że lubię w bałaganie żyć :mad: Co się przejmujesz gadaniem, wstawiaj! Quote
Wisełka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 E-S napisał(a):Stale ma pełne łapki roboty. I paszczę :angryy: Nie wstawię fot, bo znowu Wisełka napisze, że lubię w bałaganie żyć :mad: No taaak, nalepiej wszystko zwalić na mnie :eviltong: Chcesz zobaczyć bałagan to zapraszam do mnie :evil_lol: sama robię to po mistrzowsku :evil_lol: i psy mi nawet pomagać nie muszą :diabloti: Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie mam siły, migdał prawy urósł mi do wielkości orzecha włoskiego :crazyeye: Boli tak, że ... khhhh ... :placz: No i mam gorączkę. Bugiś wesolutki, Zdrapka go dzisiaj namiętnie dyma, żeby nie zapomniał, że matriarchat w tym domu panuje i baby górą i takie tam, on to lubi, wiecie? sam jej się nadstawia. Ale tylko jej, niechby inny pies lub sunia spróbowały !!!:mad::diabloti: Kurde chora jestem, rozkłada mnie ...:shake: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ewuś tamtum verde to do psikania do gardła pomaga,fakt że ja nieznosze tego ziołowego smaku ale jest skuteczne,masz problemy z odksztuszaniem? Quote
Wisełka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tak tamtuum verde jest najlepsze! Do tego COldrex albo Febrisan, rutinoscorbin x 6 naraz i do wyra!!! Quote
majuska Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A metody naturalne ?? Czosnek, cytryny, soki malinowe, ciepłe okłady z Bugiego i Zdrapki?? Współczuję Ci , nienawidzę jak mnie tak zaczyna rozbierać:shake: Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kupiłam se szałwię w płynie do płukania, jeszcze do płukania coś, ecomer listek i f ... fff .. ten, no , f ... yyyy, idę do kuchni zobaczyć. Fervex !!! żrę pomarańcze. Na czosnek i cebulę mam uczulenie i zabiera mnie pogotowie jak zeżrę, po prostu nie trawię. I o boże, Boże ... i wiecie co? moje psy są o niebo mądrzejsze od co poniektórych moich kleintów !!! jak Bugiemu powiem żeby piłkę przyniósł to mi misia nie przytarga, tylko piłkę ! Czemuż ludzie nie są w stanie przyswoić prostych i logicznych komunikatów weźcie mi powiedzcie ? Wykończyli mnie dzisiaj.... i w dodatku założę się, że mimo mojej ciężkiej pracy nad nimi dzisiaj, jutro pójdą tam gdzie mają z tą całą wiedzą iść, którą jeszcze w punkach spisałam i wydrukowałam i dałam do nauczenia i ... spartolą wszystko bo zaczną znowu bajdurzyć od sasa do lasa i nic na temat, załamka, walka z wiatrakami ... Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 bo to ja musze być twoją klientką,ja się ucze w mig :) Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A żebyś wiedziała, że akurat Ty to się uczyć nie musisz ! A moją klientką żeby być to nikomu nie życzę ... dziś panowie mnie dobijali - wszyscy z wyższym wykształceniem ... a gorzej niż jakby ich od pługa oderwali, skąd się tacy ludzie urywają i jakim cudem jakiekolwiek studia, ba! szkoły kończą, to ja naprawdę nie wiem ... Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wiesz mnie prawo z racji kłopotów jakie mam teraz z właścicielem kamienicy wciągneło i zafascynowało i ciągle czytam i chce więcej,teraz to mogę się kłócić o swoje hehe a on się wścieka że jestem z całą pewnością w tym temacie mądrzejsza od niego :) znajomość prawa to cudowna rzecz,trzeba się było uczyć na prawnika :) Quote
Recommended Posts