Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałam calutki wątek !!! Pamiętnik Bugisia to przykład literatury sensacyjno-satyrycznej z elementami horroru oraz powieści sentymentalnej...:)
Cudny KOSMITA!

Posted

Ewa to się zawsze odgraża, a Bugi już dawno miał do mnie przyjechać i na razie ani widu ani słychu :) Bugi, mam do rozpakowania 60 kartonów, będziesz miał jak w raju :D

Posted

oj a ja wczoraj padłam i nie doczekałam pamiętniczka a Bugi jaki ładny taki niegrzeczny,strasznie mylącą sznupcie ma,wcale nie wygląda na łobuza,
ja wam mówie że to Ewa go wrabia bo sprzątać nie lubi :evil_lol:,on ma taką uroczą mordusie,Mamusia nieładnie,oj nieładnie :mad: :loveu:

Posted

leni356 napisał(a):
Ewa to się zawsze odgraża, a Bugi już dawno miał do mnie przyjechać i na razie ani widu ani słychu :) Bugi, mam do rozpakowania 60 kartonów, będziesz miał jak w raju :D

Słuchaj, to go dzisiaj przywiozę i Ci na noc zostawię, co ? :D

śLICZNIE Bugiś kartony rozpakowuje, CUDOWNIE, potem efekty pakowania zmiatasz i zbierasz tylko na 167 szufelek, wyrzucasz do śmieci i problem z głowy ! IVV i jej rodzice coś o tym wiedzą :D :D :D

A jakbyś miała popakowane w folię bąbelkową, o jaaaa .... albo w styropian, kulki styropianowe też są fajne !
Mantis, dokąd transporcik z budowniczym szykować ? ;) Bo pytałam a do dziś odpowiedzi nie mam !

Posted

Wisełka napisał(a):
A w kartonie może jeszcze coś piszczącego się znajdzie i dopiero będzie frajda :evil_lol:

To co w kartonie to trzeba wszyściuteńko zębami starannie sprawdzić, czy nie piszczy :D

Posted

E-S napisał(a):
To co w kartonie to trzeba wszyściuteńko zębami starannie sprawdzić, czy nie piszczy :D

Znam to skądś, mam jednego gagatka w chałupie. Wszystko co piszczące zostało wepchane pod łóżko i inne meble pod które da się coś wepchnąć. Nawet mu nie mam czym paszczy zatkać :diabloti:

Posted

E-S napisał(a):
Mantis, dokąd transporcik z budowniczym szykować ? ;) Bo pytałam a do dziś odpowiedzi nie mam !

Umknęło mi. Serio.
No dobrze. Mantis nie będzie egoistką, może użyczyć Leni Bugisia na wielkie rozpakowywanie.
Ale co jak się zmęczy?! W końcu sześćdziesiąt kartonów to nie przelewki. I nici z remontu u Mantis :shake:

Posted

Mantis napisał(a):
Umknęło mi. Serio.
No dobrze. Mantis nie będzie egoistką, może użyczyć Leni Bugisia na wielkie rozpakowywanie.
Ale co jak się zmęczy?! W końcu sześćdziesiąt kartonów to nie przelewki. I nici z remontu u Mantis :shake:

Bugi zmęczony? :evil_lol: Ja po dzisiejszym dniu chętnie dorzucę swoje :diabloti:

Posted

Zapraszam, zapraszam, ale lojalnie uprzedzam... I tu się zacytuję z wątku Liptona:

Mantis napisał(a):
Mantis otwiera kurs złego wychowania. Znaczy - "róbta co chceta" ;) Bugi będzie prowadził szkolenia :evil_lol:

W końcu psom też się co od życia należy :eviltong:

Bugi, będziesz miał pełne łapki roboty :evil_lol:

Posted

Stale ma pełne łapki roboty. I paszczę :angryy:
Nie wstawię fot, bo znowu Wisełka napisze, że lubię w bałaganie żyć :mad:

Posted

E-S napisał(a):
Stale ma pełne łapki roboty. I paszczę :angryy:
Nie wstawię fot, bo znowu Wisełka napisze, że lubię w bałaganie żyć :mad:

No taaak, nalepiej wszystko zwalić na mnie :eviltong:
Chcesz zobaczyć bałagan to zapraszam do mnie :evil_lol: sama robię to po mistrzowsku :evil_lol: i psy mi nawet pomagać nie muszą :diabloti:

Posted

Nie mam siły, migdał prawy urósł mi do wielkości orzecha włoskiego :crazyeye:
Boli tak, że ... khhhh ... :placz:
No i mam gorączkę.
Bugiś wesolutki, Zdrapka go dzisiaj namiętnie dyma, żeby nie zapomniał, że matriarchat w tym domu panuje i baby górą i takie tam, on to lubi, wiecie? sam jej się nadstawia. Ale tylko jej, niechby inny pies lub sunia spróbowały !!!:mad::diabloti:

Kurde chora jestem, rozkłada mnie ...:shake:

Posted

Kupiłam se szałwię w płynie do płukania, jeszcze do płukania coś, ecomer listek i f ... fff .. ten, no , f ... yyyy, idę do kuchni zobaczyć.
Fervex !!!
żrę pomarańcze.
Na czosnek i cebulę mam uczulenie i zabiera mnie pogotowie jak zeżrę, po prostu nie trawię.
I o boże, Boże ... i wiecie co? moje psy są o niebo mądrzejsze od co poniektórych moich kleintów !!! jak Bugiemu powiem żeby piłkę przyniósł to mi misia nie przytarga, tylko piłkę !

Czemuż ludzie nie są w stanie przyswoić prostych i logicznych komunikatów weźcie mi powiedzcie ? Wykończyli mnie dzisiaj.... i w dodatku założę się, że mimo mojej ciężkiej pracy nad nimi dzisiaj, jutro pójdą tam gdzie mają z tą całą wiedzą iść, którą jeszcze w punkach spisałam i wydrukowałam i dałam do nauczenia i ... spartolą wszystko bo zaczną znowu bajdurzyć od sasa do lasa i nic na temat, załamka, walka z wiatrakami ...

Posted

A żebyś wiedziała, że akurat Ty to się uczyć nie musisz ! A moją klientką żeby być to nikomu nie życzę ... dziś panowie mnie dobijali - wszyscy z wyższym wykształceniem ... a gorzej niż jakby ich od pługa oderwali, skąd się tacy ludzie urywają i jakim cudem jakiekolwiek studia, ba! szkoły kończą, to ja naprawdę nie wiem ...

Posted

wiesz mnie prawo z racji kłopotów jakie mam teraz z właścicielem kamienicy wciągneło i zafascynowało i ciągle czytam i chce więcej,teraz to mogę się kłócić o swoje hehe a on się wścieka że jestem z całą pewnością w tym temacie mądrzejsza od niego :) znajomość prawa to cudowna rzecz,trzeba się było uczyć na prawnika :)