Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznałam wczoraj pewnego posokowca. Chciał za wszelką cenę zapłodnić sunię,szczeniaka, dwa razy większego od siebie!

Pan zaczął o nim opowiadać, normalnie jakbym o Bugim słyszała. Indywidualista tarzający się we wszystkim co popadnie. A najlepsze są myszki, które łyka bez gryzienia. Metoda na zwrot myszki (niestety, często już nieżywej)? Woda utleniona! Zwrot natychmiastowy ;)

Posted

[quote name='E-S']Nie nadają się ... do niczego się nie nadają ... pozrzucał je i popękały, wszystkie mają dziury wyjedzone i są dokumentnie pogryzione, bo chyba je nosił w zębach, rzucał i na bank sprawdzał, czy piszczą - wszystko sprawdza, czy piszczy jak się gryzie - praktykuje to właśnie na moim łokciu ... nie mam siły mu klapa dać ...
Strasznie mnie zmęczył od wczoraj.[/QUOTE]

no to będą akurat :D Bugi halloweenowy projektant już je tak zaprojektowal ze tylko świeczuszke do środka i już :D

Posted

eve-w napisał(a):
Poznałam wczoraj pewnego posokowca. Chciał za wszelką cenę zapłodnić sunię,szczeniaka, dwa razy większego od siebie!

Pan zaczął o nim opowiadać, normalnie jakbym o Bugim słyszała. Indywidualista tarzający się we wszystkim co popadnie. A najlepsze są myszki, które łyka bez gryzienia. Metoda na zwrot myszki (niestety, często już nieżywej)? Woda utleniona! Zwrot natychmiastowy ;)

O widzisz, przecież jak jechałam do Madalleny w lecie to mi ten numer Bugi z połknięciem nie pogryzionej, żywej, upolowanej myszy wykonał ! I nie wiedziałam co robić i nie pojechałam w ten dzień do Warszawy, bo się o niego bałam, woda utleniona, mam zapas !
Dzisiaj jakoś ponadstandardowo nie narozrabiał, dzień jak co dzień, jeden rozerwany na strzępy zajączek pluszowy, butelki po mineralce pozabijane, koce rozwleczone, papier toaletowy - ukradziony i rozszarpany. Ja nieżywa, od 8 rano do 22 w robocie ... :shake: wszystkie plany wzięły mi w łeb, NICZEGO nie zrobiłam co sobie zaplanowałam bo nieoczekiwanie mi pewne obowiązki wypadły. nawet nie mam siły jeść, a jadłam śniadanie o 6 rano.

Posted

Kochany pamiętniczku !!!! :placz:

Mama mówi, że jestem SZKODNIK !!! :placz:

A ja ją tak kocham, tak kocham tą mamę ....jak wróciła z pracy to od razu jej zmęczone oczka z tuszu do rzęs wylizałem zanim płaszcz zdjęła i buty, a ona dla mnie taka podła ! :mad:

Przeszła się dzisiaj jak ten pies śledczy po domu z pożyczonym aparatem wynajdywać moje „zbrodnie” - o tak, nie przywidziało Wam się, dokładnie tak się o mnie ta okrutna kobieta wyraziła ! :mad:

Dobra, OK, buty, no tak – ale kur.. a można się było od lutego już przyzwyczaić, TAK ? Novum jakieś ? :angryy:

Miarą inteligencji ludzi jest szybkość adaptacji do warunków, głupia babo ! no co wrzeszczysz, co wrzeszczysz, włoskie, sroskie .... dobra skórka do gryzienia po prostu !

To proszę mi kupić drugą parę kurna takich samych do gryzienia, a nie taka egoistka, no ! :shake:

Jak mama chce sobie pogryźć piłeczki moje kochane piszczące i je sobie popodrzucać i paszczą połapać – to proszę bardzo ! Ja bronić mamie nie będę ani pretensji mieć ! Ja swojego mamie nie żałuję ! A mama mi nic swojego nie chce dać .... podła baba taka, że sobie nie wyobrażacie .... serce mi pęka no po prostu .... :placz:

TAK – POHUŚTAŁEM SIĘ W SZAFIE NA SPÓDNICY !!! Kara śmierci, tak, no niech mnie mama zabije za to ! Albo pod sąd odda !

Trzeba było wcześniej pomyśleć i mi huśtawkę zmajstrować, żebym mógł się huśtać ! A nie znowu pretensje i lamenty !

No oczywiście, że się podarła, znaczy – byle jaka była ! 15 kilo powinna utrzymać każda spódnica, dobre trzeba kupować ! Jak się nie zna i szajs kupuje to niech cierpi ! Nie moja wina !!!

Ale się wykłóca ze mną, no niemożliwa ta moja mama, nie przegadasz kobity, zaraz jej odpowiem, zaraz, niech pomyślę tylko jakąś celną ripostę trzeba strzelić, nie ?

Albo może lepiej nie ...

Posted

O, przepraszam, przepraszam, to nie jest nowa historia, zgłaszam stanowczy i kategoryczny SPRZECIW !!!

I mama dobrze o tym wie !

Można też się było przyzwyczaić i nie kupować kolejnych płaszczyków z kieszeniami tylko te smaczki na spacer nosić tak jak portfel na wczasach w złodziejskim jakimś kraju – w torebeczce na sznurku na szyi i pod bluzką ! :angryy:

Ale powiedzcie mamie mojej, bo ona mnie nie słucha !!! Że no jak mi nie daje na spacerze ciągle smaczków póki one w kieszeni u niej są to przecież MUSZĘ jakoś sam sobie radzić i się do nich dostać !!!! Bo inaczej da też sukom ! I dla mnie mało zostanie ! :mad:

wiem, że ten był ulubiony, nie trzeba mi tego sto razy powtarzać do urzygu !!!

Ble, ble, ble, że ten trzeci płaszcz kupiony w tym roku i pozbawiony przeze mnie kieszeni leży w aucie w bagażniku bo się mama wstydziła w nim do pracy iść a już nie miała nic nie podartego i poszła w taką zimnicę w samej marynarce TEŻ WIEM !!! I to nie od wczoraj !!!

No sami powiedzcie ile można truć ... :placz:

Posted

Owszem, to ja wygryzłem kochane łóżeczko Zdrapki i moje jak uda mi się kudłatą z niego wywalić, tak ! Nie będę zaprzeczał !

No tak, teraz właśnie rozszarpałem misia, a CO MIALEM ROBIĆ Z TEJ ROZPACZY ???

Zgadza się, ten nieidentyfikowalny strzępek kabelka to z ładowarki do telefonu, a po co ona spadła z regału mi prosto w paszczę ? :mad: Skakałem po solone orzeszki co je tam jakaś skąpa dziura przede mną zakitrała a nie po kabelek !!!

:placz::placz::placz: zabierzcie mnie stąd, ja tego nie wytrzymam :-(

To pisałem ja – Bugi – zrozpaczony pies, „szkodnik” jak mnie mama nazywa ... zbrodniarz ...

Posted

E-S... a TY myślałaś kiedyś o zamówieni mebli ze stali nierdzewniej, przywyknięciu do spania na deskach (zawsze to trochę miększe od stali) i ubieraniu sie... w... bo ja wiem co? Worki po kartoflach? Niezbyt trwałe, ale za to dość tanie... Podziwiam Twoją anielską cierpliwość...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
E-S... a TY myślałaś kiedyś o zamówieni mebli ze stali nierdzewniej, przywyknięciu do spania na deskach (zawsze to trochę miększe od stali) i ubieraniu sie... w... bo ja wiem co? Worki po kartoflach? Niezbyt trwałe, ale za to dość tanie... Podziwiam Twoją anielską cierpliwość...

A gdzieś Ty widziała kartofle w worku? One w takich siatkach ażurowych są pakowane, w to się nie da ubrać!

Posted

Florentynka napisał(a):
A gdzieś Ty widziała kartofle w worku? One w takich siatkach ażurowych są pakowane, w to się nie da ubrać!

oj są jeszcze są .. takie gustowne ... w kolorach brudnybiały i zgniłazieleń :P

Posted

E-S napisał(a):
Dzika_Figo ja jestem już tak zmęczona, że nie myślę ... a ten mi pisać nie daje tylko dziubki , m,kurde no0!

No nie dziwię się... to jakiś potwór jest... i można się z tego śmiać, ale z pewnością wcale nie jest zabawnie.

Posted

No czasami się płakać się chce a nie śmiać, a Wy mnie jeszcze poubieracie w worki po kortoflach i na dechach gołych spać położycie :placz::shake:

Dobijcie mnie, tak, dobijcie, a ja testament zostawię !!! :diabloti: I nawet nie wiecie która z Was będzie miała radosną, nigdy się nie nudzącą niespodziankę z piszczącą piłeczką w mordzie !!! :evil_lol:

Posted

Ewa, ja wiem, że się przywiązałaś, ale ... zabij go - my Ci wybaczymy, usprawiedliwimy,że tego ........ no ..... działanie w stanie wyższej konieczności, naruszenie miru domowego ..... abo ten..... no ..... pomroczność jasna.No przecież jest materiał dowodowy.No chyba, że to Mateusz.:cool3:To załóż mu "abażur" na łeb i niech spróbuje coś zgryźć.:mad:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']... to jakiś potwór jest...
Eee... wcale nie! Bugi to piesek, który dba o... inne pieski. I mamę też. Wszak te pozornie sponiewierane dynie nie musiały skończyć w jakimś tam garnku czy słoiku, ale z powodzeniem mogłyby być rozchwytywanym, unikatowym, zębo-dziełem na bazarku. Kurtki/płaszcze... no ile mama by je nosiła? Rok, dwa? A po co? Skoro od razu można je przerobić na super kubraki dla biednych, psich sierotek. (Był gdzieś taki wątek, pewnie Bugi czytał). Lody zeżarte? Mama wie ile to kalorii?

[SIZE="1"]<poszła wstawiać zdjęcia Kropci> :evil_lol: