E-S Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='leni356']Jak tam Bugi? dalej broisz? :) Mój ulubieniec to jest, zawsze będzie. Przeczytałam dziś coś śmiesznego, padłam: "Owoc żywota Twojego je ZUS" Oooo, genialne ! :D Bugi nie broił dzisiaj, zajęty był wielką pręgą wołową, tzn po 17 nie broił bo jak byłam w pracy włamał się do łazienki, wyciągnął ręczniki papierowe, wywlókł je na korytarz i rozszarpał.... Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 E-S napisał(a):Oooo, genialne ! :D Bugi nie broił dzisiaj, zajęty był wielką pręgą wołową, tzn po 17 nie broił bo jak byłam w pracy włamał się do łazienki, wyciągnął ręczniki papierowe, wywlókł je na korytarz i rozszarpał.... Czyli u Bugolca wszystko w normie ;) Quote
E-S Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Andzike napisał(a):Czyli u Bugolca wszystko w normie ;) Tak, dzięki, zdrowy ... jak rybka ... nie zrobiłam fot śnieżnego przedpokoju tonącego po moje kolana w strzępkach opakowania ręczników papierowych - bo chciałam szybko sprzątnąć zanim Mateusz wróci z pracy ... kibel zapchałam ... Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 E-S ! Bugi chce cie przygotować na zimę ! ja Ci to mówię! słyszałam w połowie października miał być pierwszy śnieg! a tutaj Bugi zaplanował niespodziankę i śnieg jest wcześniej :lol: Quote
majuska Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oj pobawiłaby się moja Majusia z Bugolcem....:shiny: Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jakby się pobawili z moim to by chałupy nie było ;) Quote
E-S Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 majuska napisał(a):Oj pobawiłaby się moja Majusia z Bugolcem....:shiny: leni356 napisał(a):Jakby się pobawili z moim to by chałupy nie było ;) Ej, to przyjedźcie za rok na moją działkę na Roztocze do Puszczy Solskiej nad Tanwią, na pewno będzie Madallena z przybytkiem i na bank parę kundliszczy na wakacyjnym DT z Zamościa i Nowodworu :D Hektar lasu - ogrodzony, ale w przypadku Bugiego niestety żadne ogrodzenie nie jest jakąś znaczną przeszkodą do wyruszenia na polowanie .... może zatrze sobie pachy nad Tanwią to byłby spokój ;) Wybawią się wreszcie psiaki jak Bóg przykazał :D Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Przybędziemy :) A działki nie rozniosą? :D Ewa, masz zapchaną skrzynkę. Szukam weta który robi tą kastrację bezszwową, bo Tobi ma jechać do DT w Warszawie, może znasz jakiegoś weta który tu robi te bezszwowe? http://www.dogomania.pl/threads/193950-Malutki-kud%C5%82aty-przestraszony-Tobi-szuka-domu-lub-DT Quote
E-S Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='leni356']Przybędziemy :) A działki nie rozniosą? :D Ewa, masz zapchaną skrzynkę. Szukam weta który robi tą kastrację bezszwową, bo Tobi ma jechać do DT w Warszawie, może znasz jakiegoś weta który tu robi te bezszwowe? http://www.dogomania.pl/threads/193950-Malutki-kud%C5%82aty-przestraszony-Tobi-szuka-domu-lub-DT Jedyny weterynarz, który robi bezszwowe kastracje, te, po których pies od razu fika jak gdyby nigdy nic i bez wycinania worka mosznowego - to dr Paweł Kulik z Zamościa. A z Warszawy to nie znam. Quote
Malwi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 patrzcie!!!! BUGI na krótkich łapkach :O:O:O [quote name='mala_czarna']W przytulisku w Klembowie koło Wołomina jest 2-3 letni jamniczek. Quote
E-S Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jezu ... Malwi zabiłaś mnie ... w Klembowie ... w małej klateczce :( on ma jakiś watek ? Skąd masz te zdjęcia ? Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Właśnie dzwoniła do mnie pani w sprawie Tobiego, mieli 14 lat jamnika szczotkę, więc jakby co to mogę pani podesłać od razu tego Gargamelka, bo domek brzmi rozsądnie Quote
Aleksandra Bytom Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 hopne se Bugiego a co!!!!!!!! :) Quote
E-S Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']hopne se Bugiego a co!!!!!!!! :)[/QUOTE] Zdrapka też Bugiego "hopsnęła" - do konfrontacji doszło pod kredensem z psią karmą :angryy: Rozdzieliliśmy ... Zastrzegam - Bugi nie zaczął tym razem ... Zdrapeczek. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ja bym bardzo chciała żeby mój duży ustawił młodego echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Quote
Malwi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 to sie robi .. Kierowniczka ustawia po kontach widzę :P Quote
E-S Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kierowniczka właśnie od wczoraj bardzo niegrzeczna dziewczynka się zrobiła i w ogóle się nie słucha .... wieczorem wstawię komiks zdjęciowy z porannej wycieczki pod nasz obesrany przez dzieci wysadzane w trakcie mszy przez zapobiegliwe mamusie wokół kościół i Inspekcję Sanitarną, tam są takie łąki. Obesrane jak wspomniałam i pełne porzuconych pampersów, trzeba psów pilnować.:angryy: Straż Miejska w Lublinie powinna swoje wysiłki choć trochę ukierunkować na te k...u.rwa matki polki a nie ścigać właścicieli srających psów, którzy nawet gdyby bardzo chcieli - to nie mają jak posprzątać po pupilu BO PRZEŻ NIE MA NIGDZIE ŚMIETNIKÓW !!! :angryy::angryy::angryy: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 uuuu ale ktoś Ewe wkurzył,moje dziecie nie kupka na dworze,szukamy zawsze wc,w knajpie,u fryzjera,w markecie ale na dworze nie :) Quote
E-S Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oj bo ja siły nie mam to miasto beznadziejne Wiecie, co w Lublinie UM wymyślił ? Że stawka za godzinę parkowania w centrum będzie rosła z każdą kolejną godziną !!! Ja już k... r płacę 40 zł najmniej dziennie za parkowanie bo godzina kosztuje 4 zł. Nie ma parkingów, ludzie pracują w centrum nie 2 godziny, ale co najmniej 8 ! A nasi włodarze uważają, że podwyższenie jeszcze bardziej stawek za parkowanie sprawi, że ludzie będą stać najwyżej 2 godz. - jakim niby cudem ?! Zwolnią się z roboty ? Kur..wa ja nienawidzę głupoty - a mieszkam w najgłupszym i najbardziej zakorkowanym po Warszawie mieście w Polsce, dzierżącym co roku palmę pierwszeństwa i 1 miejsce w najgorzej odśnieżanych miastach Polski, w zimie jest w stepie szerokim - bez terenówki szanse na dojechanie gdziekolwiek są marne. Dobra, wracając do psów - komiks tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu!?p=15519200&viewfull=1#post15519200 Głównym bohaterem jest Tusia z wiadomych względów, domu szuka! Quote
leni356 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Eee, Kraków jest gorszy niż Warszawa. Nie uwierzycie ale ja tu teraz odpoczywam od korków :roll: W Krakowie nieraz chciałam wysiąść i iść piechotą, piekło i koszmar, może po remontach coś się poprawi. Idę poczytać do Tusi :) Quote
E-S Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 To ja tylko dzisiejszego Bugisia tu zapodam :loveu: Baardzo był sfrustrowany, że go nie puściłam na parking strzeżony do wygrzewających się tam na placu kotów, baaardzo .... obrażony śmiertelnie :evil_lol: Quote
E-S Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mam jeszcze fotę jak chciał mi chyłkiem spierniczyć na dół do dziury w ogrodzeniu parkingu, ale się wcześniej bidaka tak dziko poplątał linkami i smyczami, że nie dał rady zwiać :D :D :D Quote
lilk_a Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 E-S ile Bugi ma wysokości ? bo raz wydaje się mały a raz średni ... Quote
eve-w Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='lilk_a'] bo raz wydaje się mały a raz średni ...[/QUOTE] To zależy czy dorwie się do worka karmy i go zeżre czy ma dawkowane :D albo czy Pańcia robi naleśniczki czy jej się nie chce :eviltong: Quote
Recommended Posts