Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Jak tam Bugi? dalej broisz? :) Mój ulubieniec to jest, zawsze będzie.

Przeczytałam dziś coś śmiesznego, padłam:

"Owoc żywota Twojego je ZUS"

Oooo, genialne ! :D
Bugi nie broił dzisiaj, zajęty był wielką pręgą wołową, tzn po 17 nie broił bo jak byłam w pracy włamał się do łazienki, wyciągnął ręczniki papierowe, wywlókł je na korytarz i rozszarpał....

Posted

E-S napisał(a):
Oooo, genialne ! :D
Bugi nie broił dzisiaj, zajęty był wielką pręgą wołową, tzn po 17 nie broił bo jak byłam w pracy włamał się do łazienki, wyciągnął ręczniki papierowe, wywlókł je na korytarz i rozszarpał....

Czyli u Bugolca wszystko w normie ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Czyli u Bugolca wszystko w normie ;)

Tak, dzięki, zdrowy ... jak rybka ... nie zrobiłam fot śnieżnego przedpokoju tonącego po moje kolana w strzępkach opakowania ręczników papierowych - bo chciałam szybko sprzątnąć zanim Mateusz wróci z pracy ... kibel zapchałam ...

Posted

E-S ! Bugi chce cie przygotować na zimę ! ja Ci to mówię! słyszałam w połowie października miał być pierwszy śnieg! a tutaj Bugi zaplanował niespodziankę i śnieg jest wcześniej :lol:

Posted

majuska napisał(a):
Oj pobawiłaby się moja Majusia z Bugolcem....:shiny:

leni356 napisał(a):
Jakby się pobawili z moim to by chałupy nie było ;)

Ej, to przyjedźcie za rok na moją działkę na Roztocze do Puszczy Solskiej nad Tanwią, na pewno będzie Madallena z przybytkiem i na bank parę kundliszczy na wakacyjnym DT z Zamościa i Nowodworu :D

Hektar lasu - ogrodzony, ale w przypadku Bugiego niestety żadne ogrodzenie nie jest jakąś znaczną przeszkodą do wyruszenia na polowanie .... może zatrze sobie pachy nad Tanwią to byłby spokój ;)
Wybawią się wreszcie psiaki jak Bóg przykazał :D

Posted

[quote name='leni356']Przybędziemy :) A działki nie rozniosą? :D

Ewa, masz zapchaną skrzynkę. Szukam weta który robi tą kastrację bezszwową, bo Tobi ma jechać do DT w Warszawie, może znasz jakiegoś weta który tu robi te bezszwowe?
http://www.dogomania.pl/threads/193950-Malutki-kud%C5%82aty-przestraszony-Tobi-szuka-domu-lub-DT

Jedyny weterynarz, który robi bezszwowe kastracje, te, po których pies od razu fika jak gdyby nigdy nic i bez wycinania worka mosznowego - to dr Paweł Kulik z Zamościa. A z Warszawy to nie znam.

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie pani w sprawie Tobiego, mieli 14 lat jamnika szczotkę, więc jakby co to mogę pani podesłać od razu tego Gargamelka, bo domek brzmi rozsądnie

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']hopne se Bugiego a co!!!!!!!! :)[/QUOTE]

Zdrapka też Bugiego "hopsnęła" - do konfrontacji doszło pod kredensem z psią karmą :angryy:

Rozdzieliliśmy ...

Zastrzegam - Bugi nie zaczął tym razem ... Zdrapeczek.

Posted

Kierowniczka właśnie od wczoraj bardzo niegrzeczna dziewczynka się zrobiła i w ogóle się nie słucha .... wieczorem wstawię komiks zdjęciowy z porannej wycieczki pod nasz obesrany przez dzieci wysadzane w trakcie mszy przez zapobiegliwe mamusie wokół kościół i Inspekcję Sanitarną, tam są takie łąki. Obesrane jak wspomniałam i pełne porzuconych pampersów, trzeba psów pilnować.:angryy:
Straż Miejska w Lublinie powinna swoje wysiłki choć trochę ukierunkować na te k...u.rwa matki polki a nie ścigać właścicieli srających psów, którzy nawet gdyby bardzo chcieli - to nie mają jak posprzątać po pupilu BO PRZEŻ NIE MA NIGDZIE ŚMIETNIKÓW !!! :angryy::angryy::angryy:

Posted

Oj bo ja siły nie mam to miasto beznadziejne
Wiecie, co w Lublinie UM wymyślił ?
Że stawka za godzinę parkowania w centrum będzie rosła z każdą kolejną godziną !!!
Ja już k... r płacę 40 zł najmniej dziennie za parkowanie bo godzina kosztuje 4 zł.
Nie ma parkingów, ludzie pracują w centrum nie 2 godziny, ale co najmniej 8 !
A nasi włodarze uważają, że podwyższenie jeszcze bardziej stawek za parkowanie sprawi, że ludzie będą stać najwyżej 2 godz. - jakim niby cudem ?!
Zwolnią się z roboty ?
Kur..wa ja nienawidzę głupoty - a mieszkam w najgłupszym i najbardziej zakorkowanym po Warszawie mieście w Polsce, dzierżącym co roku palmę pierwszeństwa i 1 miejsce w najgorzej odśnieżanych miastach Polski, w zimie jest w stepie szerokim - bez terenówki szanse na dojechanie gdziekolwiek są marne.

Dobra, wracając do psów - komiks tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu!?p=15519200&viewfull=1#post15519200

Głównym bohaterem jest Tusia z wiadomych względów, domu szuka!

Posted

Eee, Kraków jest gorszy niż Warszawa. Nie uwierzycie ale ja tu teraz odpoczywam od korków :roll: W Krakowie nieraz chciałam wysiąść i iść piechotą, piekło i koszmar, może po remontach coś się poprawi. Idę poczytać do Tusi :)

Posted

To ja tylko dzisiejszego Bugisia tu zapodam :loveu:

Baardzo był sfrustrowany, że go nie puściłam na parking strzeżony do wygrzewających się tam na placu kotów, baaardzo .... obrażony śmiertelnie :evil_lol:

Posted

Mam jeszcze fotę jak chciał mi chyłkiem spierniczyć na dół do dziury w ogrodzeniu parkingu, ale się wcześniej bidaka tak dziko poplątał linkami i smyczami, że nie dał rady zwiać :D :D :D

Posted

[quote name='lilk_a'] bo raz wydaje się mały a raz średni ...[/QUOTE]
To zależy czy dorwie się do worka karmy i go zeżre czy ma dawkowane :D albo czy Pańcia robi naleśniczki czy jej się nie chce :eviltong: