Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a ta zajefajowska piosenka :d ... hmmm może ją wrzucę na YT ... :D bo jest BOSKAAA!!! Edit .. hmmm filmik z fotami Bugolca ? :D Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Eee, nie, Bugi nie pasuje ... nie mam koncepcji ... tzn znam kilkadziesiąt jak nie lepiej takich kobitek, z racji pracy, ale wiesz, ochrona dóbr osobistych ... chociaż, może jednak szalejący Bugi ??? :) Na zasadzie "spróbuj takiemu macho szybszemu niż światło lampy błyskowej dogodzić !" Chociaż może wpadniesz na jakiś genialny pomysł co do filmiku, jak wrzucisz na youtube to daj linka :) Quote
leni356 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 W porozumieniu z Ewą niniejszym ogłaszam przeniesienie wątku Bugiego do działu MAJĄ DOM :BIG: To co, oblewamy? :knajpa: Ja się bardzo cieszę :multi: Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 leni356 napisał(a):W porozumieniu z Ewą niniejszym ogłaszam przeniesienie wątku Bugiego do działu MAJĄ DOM :BIG: To co, oblewamy? :knajpa: Ja się bardzo cieszę :multi: Ja też :) choć całam w strachu, a toast to rumiankiem, bo wątróbka ... :( I tytuł jaki śliczny nowy :) Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :ylsuper::Cool!::klacz::jumpie::thumbs::smilecol::sweetCyb::popcorn::pepsi::laola::sabber::drinking::cunao::knajpa::drinka::terazpol: Quote
leni356 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 E-S napisał(a):Ja też :) choć całam w strachu, a toast to rumiankiem, bo wątróbka ... :( I tytuł jaki śliczny nowy :) Pocieszę Cię - ja mam w domu tylko ziele pokrzywy :roll: Ale do opijania nawet woda może być :) Quote
leni356 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Mojemu czortowi kupowałam już kilka takich piłek na sznurku i za każdym razem bawi się 5 minut, po czym odgryza sznurek :diabloti: Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A sznurek z piłeczką Bugiego cały od początku, co innego me sznurówki od rejndżersów, w które usiłowałam się ubrać w burzę, żeby z nimi pójść o 14 na pierwszy spacer, bo rano w tą burzę zastrajkowały oba, a o 14 dojrzały :cool3: Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 leni356 napisał(a):W porozumieniu z Ewą niniejszym ogłaszam przeniesienie wątku Bugiego do działu MAJĄ DOM :BIG: To co, oblewamy? :knajpa: Ja się bardzo cieszę :multi: Nie, żebym była zdziwiona ... :D :D :D Baaardzo się cieszę !!! Piątek wieczorem, trzeba to oblać !!! :chlup::chlup::chlup: Zdrowie E-S, Bugiego, Zdrapki i TZ E-S, którego żywiołowość Bugiego przestała przerażać ;) Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Andzike napisał(a):Nie, żebym była zdziwiona ... :D :D :D Baaardzo się cieszę !!! Piątek wieczorem, trzeba to oblać !!! :chlup::chlup::chlup: Zdrowie E-S, Bugiego, Zdrapki i TZ E-S, którego żywiołowość Bugiego przestała przerażać ;) Nie przestała ... jest w samolocie lecącym z Moskwy do Pekinu i nic nie wie :oops: Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 E-S napisał(a):Nie przestała ... jest w samolocie lecącym z Moskwy do Pekinu i nic nie wie :oops: Uuuuu.... a może tak w głębi siebie to on już wie? ;) Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja tu przeglądam wątek w poszukiwaniu zdjęć na filmik a tu nagle coś mi się tytuł zmienia ;p no to już wiem z jakiej okazji filmik bedzie :D a ja mówiłam już dawno dawno temu że tak będzie :D:D Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 to filmik będzie z kilku okazji ... 1. 5 miesięcy Bugiego u Ewy 2. zmienienia DT w DS 3 i setnej strony wątku ;p która się zbliża wielkimi krokami ... nic siadam do roboty :D Quote
mshume Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To ja piszę kolejny poscik, moze wypadnie na 100 stronie: Bugi już wie? ;) Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Wow! Tytul zmieniony! ale ja bym napisala: Po wielu namowach, godzinnych przemysleniach, mega oporach Bugi zostaje w DT ! :D Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a tutaj wstawię filmik co by bym na początku setnej strony :D oczywiście jak bedzie zrobiony ... jest ponad 180 zdjęć ... do jednego filmiku się nie zmieszczą ... [video=youtube;BmBkoiKOa94]http://www.youtube.com/watch?v=BmBkoiKOa94[/video] Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja już Madallenie pisałam, ze cofnełam się kilka (naście, dziesiąt ;) ) stron na wątku, żeby pocytować E-S jak się od początku nad Bugim rozpływała i jak resztkami sił broniła się przed zostawieniem Bugiego u siebie, bo jej zdaniem zasługiwał na coś więcej (dom z ogrodem, wielogodzinne spacery itp) i.... popłynęłam ;) czytam sobie wątek jeszcze raz - jak dobrą komedie romantyczną - gdzie od początku wiadomo jak to się skończy, że widać, że są dla siebie stworzeni, a jednak coś im stawało na przeszkodzie ;) Ale najważniejsze, że mamy HAPPY END ;) Quote
leni356 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Madallena napisał(a):Wow! Tytul zmieniony! ale ja bym napisala: Po wielu namowach, godzinnych przemysleniach, mega oporach Bugi zostaje w DT ! :D Nie, nie, musimy chronić psychikę Mateusza, stopniowo dawkować dobre wieści ;) Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 uwaga uwaga "filmik" o ile tak można nazwać zlepkę kilkunastu zdjęć właśnie wgrywa się na YT .... Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Malwi napisał(a):uwaga uwaga "filmik" o ile tak można nazwać zlepkę kilkunastu zdjęć właśnie wgrywa się na YT .... Czekam!!! :D :D :D Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Biore tysieczny post !!!!!!!!!!!! ha!!!!!!!!!!! moj Ci on :D:D: Quote
Recommended Posts