Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eee, nie, Bugi nie pasuje ... nie mam koncepcji ... tzn znam kilkadziesiąt jak nie lepiej takich kobitek, z racji pracy, ale wiesz, ochrona dóbr osobistych ... chociaż, może jednak szalejący Bugi ??? :)
Na zasadzie "spróbuj takiemu macho szybszemu niż światło lampy błyskowej dogodzić !"

Chociaż może wpadniesz na jakiś genialny pomysł co do filmiku, jak wrzucisz na youtube to daj linka :)

Posted

W porozumieniu z Ewą niniejszym ogłaszam przeniesienie wątku Bugiego do działu MAJĄ DOM :BIG:
To co, oblewamy? :knajpa:

Ja się bardzo cieszę :multi:

Posted

leni356 napisał(a):
W porozumieniu z Ewą niniejszym ogłaszam przeniesienie wątku Bugiego do działu MAJĄ DOM :BIG:

Ja też :) choć całam w strachu, a toast to rumiankiem, bo wątróbka ... :(
I tytuł jaki śliczny nowy :)

Posted

E-S napisał(a):
Ja też :) choć całam w strachu, a toast to rumiankiem, bo wątróbka ... :(
I tytuł jaki śliczny nowy :)

Pocieszę Cię - ja mam w domu tylko ziele pokrzywy :roll: Ale do opijania nawet woda może być :)

Posted

A sznurek z piłeczką Bugiego cały od początku, co innego me sznurówki od rejndżersów, w które usiłowałam się ubrać w burzę, żeby z nimi pójść o 14 na pierwszy spacer, bo rano w tą burzę zastrajkowały oba, a o 14 dojrzały :cool3:

Posted

leni356 napisał(a):

Nie, żebym była zdziwiona ... :D :D :D
Baaardzo się cieszę !!! Piątek wieczorem, trzeba to oblać !!! :chlup::chlup::chlup:
Zdrowie E-S, Bugiego, Zdrapki i TZ E-S, którego żywiołowość Bugiego przestała przerażać ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Nie, żebym była zdziwiona ... :D :D :D
Baaardzo się cieszę !!! Piątek wieczorem, trzeba to oblać !!! :chlup::chlup::chlup:
Zdrowie E-S, Bugiego, Zdrapki i TZ E-S, którego żywiołowość Bugiego przestała przerażać ;)

Nie przestała ... jest w samolocie lecącym z Moskwy do Pekinu i nic nie wie :oops:

Posted

ja tu przeglądam wątek w poszukiwaniu zdjęć na filmik a tu nagle coś mi się tytuł zmienia ;p

no to już wiem z jakiej okazji filmik bedzie :D

a ja mówiłam już dawno dawno temu że tak będzie :D:D

Posted

to filmik będzie z kilku okazji ...
1. 5 miesięcy Bugiego u Ewy
2. zmienienia DT w DS
3 i setnej strony wątku ;p która się zbliża wielkimi krokami ... nic siadam do roboty :D

Posted

a tutaj wstawię filmik co by bym na początku setnej strony :D

oczywiście jak bedzie zrobiony ... jest ponad 180 zdjęć ... do jednego filmiku się nie zmieszczą ...

[video=youtube;BmBkoiKOa94]http://www.youtube.com/watch?v=BmBkoiKOa94[/video]

Posted

A ja już Madallenie pisałam, ze cofnełam się kilka (naście, dziesiąt ;) ) stron na wątku, żeby pocytować E-S jak się od początku nad Bugim rozpływała i jak resztkami sił broniła się przed zostawieniem Bugiego u siebie, bo jej zdaniem zasługiwał na coś więcej (dom z ogrodem, wielogodzinne spacery itp) i.... popłynęłam ;) czytam sobie wątek jeszcze raz - jak dobrą komedie romantyczną - gdzie od początku wiadomo jak to się skończy, że widać, że są dla siebie stworzeni, a jednak coś im stawało na przeszkodzie ;) Ale najważniejsze, że mamy HAPPY END ;)

Posted

Madallena napisał(a):
Wow!
Tytul zmieniony!

ale ja bym napisala:

Po wielu namowach, godzinnych przemysleniach, mega oporach Bugi zostaje w DT ! :D

Nie, nie, musimy chronić psychikę Mateusza, stopniowo dawkować dobre wieści ;)