E-S Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 No ale jak, jakiś tytuł bloga, jakieś coś ustawienia, te rzeczy ??? Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Malwi, jak ty jesteś taki magik komputerowy, to nic nie musisz klikac ;) Ja pewnie siedziałabym pół dnia i tak coś sknociła... Quote
Malwi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ms hume - to sama spróbuj :D klikasz na opublikuj na blogu ( pod swoim avatarem koło postu) i później send, post czy co to tam jest :D to wszystko ;p Quote
mshume Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Na pewno na mnie będą tam czychać jakieś techniczne pułapki ;) Ale spróbuję w wolnej chwili :) Quote
E-S Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Pani jest chora na zwolnieniu i jak wraca od lekarza to siedzi z nami pieskami w domku. Nie da się robić wszystkiego co się chce i wspaniała zabawa z rozszarpywaniem worka pełnego pysznych śmieci została przez Panią ohydnie zepsuta .... :( Pani złapała mnie też na tym, jak leżę w łóżku, wszedłem sobie z moją piłeczką pod kołderkę, wiem, że mi nie pozwalają, że to niby „fe”, no ale wlazłem, wszędzie włażę, to czemu tam mam nie wejść ??? Trochę miałem głupią minę jak weszła do pokoju i tak mnie na gorącym, no, teges, przyłapała ... tak zamarłem, co będzie, nie? Wywali - nie wywali, na dwoje babka wróżyła ... Spytała „Bugi, a co ty tam robisz?” takim wiecie, niby słodkim, a jadowitym głosikiem, oho, myślę, zaraz usłyszę „won”, to ja sru, jaki słodki i niewinny i że nic złego, nie ? Uśmiechnąłem się do niej a potem brzuszek jej wystawiłem że się niby poddaję woli wyższej, ech ... Jak się roześmiała, to już wiedziałem, że z łóżka nie wylecę :) i można pod przykrywką kołdry dokonywać zabójstwa na piłce :) Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bogusiu, bardzo lubię czytać twoje opowieści. Jesteś kochany i grzeczniutki, a Pańcia Ci tu gębę próbuje dorobić, albo to Zdrapka jej skarży i niestworzone rzeczy opowiada. O! Czy tak wygląda łobuz? Quote
Wisełka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Oj Bugi, te twoje pozy ;) jakbym mojego Docenta widziała ;) Typowo jamnicze zabawy ;) Quote
Andzike Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 E-S Ty masz talent, który się marnuje ;) Powinnaś wydać ksiązkę "Moje życie z Bugim" ;) Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 E-S to ksiazke powinna wydac "DT DT - jak nie oddac psa z DT" :p Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 zapomnialaś, że w podtytule PORADNIK ;) poprosilabym z dedykacją... Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 hehe. elementarz wrecz :p E-S moze wykupic pakiecik ogloszen dla Bugiego :D takich szczesliwych! bo po zrobieniu ich wiekszosc oglaszanych pskaow znalazla domy :Da Bugi taki nieadopcyjny ... :p Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Moje allegro tez dziala ;) 1200 wejsc, 12 obserwujących, 4 fajne domy dla innych psów ;) O! Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 To moze zacznijmy od allegro :D Full wypas! ja stawiam :D:D Quote
Andzike Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Madallena napisał(a):hehe. elementarz wrecz :p E-S moze wykupic pakiecik ogloszen dla Bugiego :D takich szczesliwych! bo po zrobieniu ich wiekszosc oglaszanych pskaow znalazla domy :Da Bugi taki nieadopcyjny ... :p Eee tam... z Bugim to się nie uda ;) jak E-S "rzeczowo" przedstawi jego różne pomysly na zabawę, to nie wiem, czy ktoś się zdecyduje ;) A przecież E-S o niczym innym nie marzy, niż żeby się Bugiego pozbyć, co nie ? :P Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 E-S, jakis sprzeciw? Nie widzę, nie słyszę:evil_lol: Quote
leni356 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Tytuł zmieniać? :razz: Uwielbiam Bugiego, chyba sobie tapetę na kompie zrobię jeśli mi Ewa pozwoli :) Quote
Andzike Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Madallena napisał(a):To moze zacznijmy od allegro :D Full wypas! ja stawiam :D:D Ja zrobie gumtree na warszawe !!! ;) I wrzuce Bugiego do intranetu - 23tys. pracowników - ktoś się na 100% zakocha i bedzie chciał E-S zabrać Bugiego !!! ;) Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja zrobie mailing! Kurna, pomozmy kolezance. Ten nieadopcyjny tymczas tak dlugo u niej zalega :D:D Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nic nie pisze, widać,że to takie ciche przyzwolenie ;) Quote
Andzike Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Malwi napisał(a):tylko ja nie wiem czy E-S Bugiego odda :D No jak nie odda ??? ;) przecież to łobuz, złodziej i pochłaniacz staników :D :D :D Nic, tylko się go pozbyć ;) ;) ;) ;) Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Malwi napisał(a):tylko ja nie wiem czy E-S Bugiego odda :D No jak nie odda!? a co jest w tytule napisane! :D Kto apisze tekst? :p Wyciskacz lez czy zwykly? moze zwykly bo wyciskacze ostatnio nie dzialaja...z reszta temu lobuzowi trudno jest historie wymyslic :D Quote
Recommended Posts