Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ms hume - to sama spróbuj :D klikasz na opublikuj na blogu ( pod swoim avatarem koło postu) i później send, post czy co to tam jest :D to wszystko ;p

Posted

Pani jest chora na zwolnieniu i jak wraca od lekarza to siedzi z nami pieskami w domku.
Nie da się robić wszystkiego co się chce i wspaniała zabawa z rozszarpywaniem worka pełnego pysznych śmieci została przez Panią ohydnie zepsuta .... :(
Pani złapała mnie też na tym, jak leżę w łóżku, wszedłem sobie z moją piłeczką pod kołderkę, wiem, że mi nie pozwalają, że to niby „fe”, no ale wlazłem, wszędzie włażę, to czemu tam mam nie wejść ???

Trochę miałem głupią minę jak weszła do pokoju i tak mnie na gorącym, no, teges, przyłapała ... tak zamarłem, co będzie, nie? Wywali - nie wywali, na dwoje babka wróżyła ...

Spytała „Bugi, a co ty tam robisz?” takim wiecie, niby słodkim, a jadowitym głosikiem, oho, myślę, zaraz usłyszę „won”, to ja sru, jaki słodki i niewinny i że nic złego, nie ? Uśmiechnąłem się do niej a potem brzuszek jej wystawiłem że się niby poddaję woli wyższej, ech ...

Jak się roześmiała, to już wiedziałem, że z łóżka nie wylecę :)

i można pod przykrywką kołdry dokonywać zabójstwa na piłce :)

Posted

Bogusiu, bardzo lubię czytać twoje opowieści. Jesteś kochany i grzeczniutki, a Pańcia Ci tu gębę próbuje dorobić, albo to Zdrapka jej skarży i niestworzone rzeczy opowiada. O! Czy tak wygląda łobuz?

Posted

hehe. elementarz wrecz :p

E-S moze wykupic pakiecik ogloszen dla Bugiego :D takich szczesliwych! bo po zrobieniu ich wiekszosc oglaszanych pskaow znalazla domy :Da Bugi taki nieadopcyjny ... :p

Posted

Madallena napisał(a):
hehe. elementarz wrecz :p

E-S moze wykupic pakiecik ogloszen dla Bugiego :D takich szczesliwych! bo po zrobieniu ich wiekszosc oglaszanych pskaow znalazla domy :Da Bugi taki nieadopcyjny ... :p

Eee tam... z Bugim to się nie uda ;) jak E-S "rzeczowo" przedstawi jego różne pomysly na zabawę, to nie wiem, czy ktoś się zdecyduje ;) A przecież E-S o niczym innym nie marzy, niż żeby się Bugiego pozbyć, co nie ? :P

Posted

Madallena napisał(a):
To moze zacznijmy od allegro :D
Full wypas! ja stawiam :D:D

Ja zrobie gumtree na warszawe !!! ;) I wrzuce Bugiego do intranetu - 23tys. pracowników - ktoś się na 100% zakocha i bedzie chciał E-S zabrać Bugiego !!! ;)

Posted

Malwi napisał(a):
tylko ja nie wiem czy E-S Bugiego odda :D

No jak nie odda ??? ;) przecież to łobuz, złodziej i pochłaniacz staników :D :D :D Nic, tylko się go pozbyć ;)

;) ;) ;)

Posted

Malwi napisał(a):
tylko ja nie wiem czy E-S Bugiego odda :D

No jak nie odda!? a co jest w tytule napisane! :D

Kto apisze tekst? :p

Wyciskacz lez czy zwykly? moze zwykly bo wyciskacze ostatnio nie dzialaja...z reszta temu lobuzowi trudno jest historie wymyslic :D