Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S nie mogę do CIebie PW wysłać,a wygrałaś torebusię na bazarku :) Wysłałam dane na maila /tego zamieszcoznego na dogo/ :) Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wisełka napisał(a):E-S nie mogę do CIebie PW wysłać,a wygrałaś torebusię na bazarku :) Wysłałam dane na maila /tego zamieszcoznego na dogo/ :) O, dobra, OK. A wejdź na mój profil na dogo i dodaj mnie do kontaktów to PW będą szły - przynajmniej powinny .... w części przypadków idą, w części nie ... bo coś sobie speirdzieliłam w ustawieniach. Quote
as_ko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zapraszamy na bazarek na pieski nowodworskie :lol: http://www.dogomania.pl/threads/194864-Bi%C5%BCuteria-torebka-pokrowiec...i-inne.-Na-nowodworskie!-Do-1.11.-OKAZJA! Quote
as_ko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie wiem dlaczego :( przeklejam cały czas dobry link i nie działa. EDIT: powinno być ok. Quote
Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S napisał(a):O, dobra, OK. A wejdź na mój profil na dogo i dodaj mnie do kontaktów to PW będą szły - przynajmniej powinny .... w części przypadków idą, w części nie ... bo coś sobie speirdzieliłam w ustawieniach. W pracy nie mogę coś :/ w domu spróbuję :) Quote
Malwi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='as_ko']Zapraszamy na bazarek na pieski nowodworskie :lol: http://www.dogomania.pl/threads/194864-Bi%C5%BCuteria-torebka-pokrowiec...i-inne.-Na-nowodworskie!-Do-1.11.-OKAZJA! ten mi bez problemu działa... moze komu nie działa ten wyzej podziala ten : http://www.dogomania.pl/threads/194864 jakby nie dzialal to kopiuj wklej ;)) Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Już działają :D Jak będę mieć siłę i obrobię zdjęcia to wstawię kolejny, dzisiejszy odcinek pamiętniczka pt. Bugi-budowniczy .... :angryy: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 o to ja czekam na pamiętniczek Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']o to ja czekam na pamiętniczek He, he :D to masz: No może nie Bugiego budowniczego ... raczej specjalistę od remontów, burdel taki sam, szczątki na podłodze to resztki kolejnego misia oraz taśma klejąca budowlana dwustronna – rozszarpana, i coś jeszcze nieidentyfikowalnego jakieś coś, Bugi się poobklejał, nie mam siły ... to chyba będzie tym razem mój pamiętniczek .... Otóż proszę ja Was otwieram po powrocie z roboty drzwi do pokoju mojego i papug – papugi nie mogą zostać sam na sam z Bugim gdy jesteśmy w pracy, nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego, idę robić jakeś herbate i coś złapać w paszczę bo od 6 rano nie miałam kiedy zjeść, wracam do pokoju, a tu :crazyeye:: impreza !!! szybciutko rozkręcił, nie ? wczoraj odkurzane.... - siatka z Obi ! bo muszę przedpokój w firmie pomalować ... pędzli już nie ma, zniknęły jakby wyparowane, wałek tu: w wylepionej dwustronną taśmą klejącą bugowej mordzie ... nie chce oddać oczywiście, najlepsza zabawka ! :angryy: posiłowaliśmy się ... Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Byłam lepsza w przeciąganie :D w końcu wygrałam !!!! jak widać: Bugi smutny i bez zapału powrócił wybebeszać misia Zdrapki :p Proszę państwa oto miś, ofiara znęcania się nad nim przez Bugiego, nie jest tak źle, mimo że został kaleką, trochę tam w nim jeszcze bebechów zostało do rozwlekania po domu: i tyle na dziś. Idę spać. Quote
Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S widzę że lubisz mieszkać w bałaganie jak ja :evil_lol: tyle że u Ciebie łobuzuje Bugi a u mnie to głównie ja sieję spustoszenie ;););) Nie mogę do znajomych CIę przyjąć! Ani twojego zaproszenia przyjąć, ani sama Cię zaprosić............. Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wisełka napisał(a):E-S widzę że lubisz mieszkać w bałaganie jak ja :evil_lol: tyle że u Ciebie łobuzuje Bugi a u mnie to głównie ja sieję spustoszenie ;););) Nie mogę do znajomych CIę przyjąć! Ani twojego zaproszenia przyjąć, ani sama Cię zaprosić............. A jak wejdziesz na mój profil i klikniesz w ten cóś add to contact to co? Nic się nie dzieje ? PS - mieszkać w baaganie niekoniecznie lubię, ale nie mam wyjścia jak widać, mrugniesz okiem i już bałagan. Quote
as_ko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/194892-Psy-ze-schroniska-w-PU%C5%81AWACH!! Quote
Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S napisał(a):A jak wejdziesz na mój profil i klikniesz w ten cóś add to contact to co? Nic się nie dzieje ? PS - mieszkać w baaganie niekoniecznie lubię, ale nie mam wyjścia jak widać, mrugniesz okiem i już bałagan. No to widzisz Bugi do mnie pasuje bo ja bałaganiarą jestem hihihhi. Nic mi nie działa, w żaden sposób nie mogę Cię do znajomych dodać....... :( Nigdy tak nie miałam... Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wisełka napisał(a):No to widzisz Bugi do mnie pasuje bo ja bałaganiarą jestem hihihhi. Nic mi nie działa, w żaden sposób nie mogę Cię do znajomych dodać....... :( Nigdy tak nie miałam... O proszę, kolejna kandydatka na Ds dla Bugisia ! Wiesz jak łatwo tłumaczyć burdel w domu - po prostu Bugim !!! :D I w dodatku oprócz usprawiedliwienia - masz status BOHATERA !!! :D :D :D Bierzesz ? Bo Mantis też chciała ! :D I zniknęła :D Quote
Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S napisał(a):O proszę, kolejna kandydatka na Ds dla Bugisia ! Wiesz jak łatwo tłumaczyć burdel w domu - po prostu Bugim !!! :D I w dodatku oprócz usprawiedliwienia - masz status BOHATERA !!! :D :D :D Bierzesz ? Bo Mantis też chciała ! :D I zniknęła :D Mam już 2óch hałasujących i styka hahaha. Mój Docek jako szczeniak dużo zniszczył, a ostatnio kurtkę - dziurki wygryzł w rękawie - z wieszaka ściągnął /na szczęście stara była, nic wartościowego nie zostawiam na wierzchu ;)/. Mnie nie stać na zreperowanie czy wymianę zniszczonych rzeczy nawet więc z Bugim to bym w przeciągu 3 dni pod mostem wylądowała hahaha ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak więc E-S jak wolisz mnie zamiast tu widywać pod mostem w kartonie to dawaj Bugusia :evil_lol: Quote
eve-w Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Bugi chłopie pakuj się !! Jedziesz na wywczas do cioci Mantis! :D:D Ale będzie fajnie! Ciocia Mantis! tylko dużo fotek poprosimy! będzie z czego wybierać :D Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wisełka, foty swoje wstawiaj na wątek szkodników ! :D Pod mostem będziesz mieć internet ? :D Quote
Wisełka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 E-S napisał(a):Wisełka, foty swoje wstawiaj na wątek szkodników ! :D Pod mostem będziesz mieć internet ? :D Kurde właśnie nie mam fotek szkodnika... jakoś nie robiłam za specjalnie :/ Pod mostem netu nie będzie no bo jak niby?? ;) Quote
E-S Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wisełka napisał(a):Kurde właśnie nie mam fotek szkodnika... jakoś nie robiłam za specjalnie :/ Pod mostem netu nie będzie no bo jak niby?? ;) Eee, to Ci nie przywiozę Bugiego, odcięcie świata od jego pamiętniczków byłoby niepowetowaną stratą dla całej ludzkości :D :D :D Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 eve-w napisał(a):Bugi chłopie pakuj się !! Jedziesz na wywczas do cioci Mantis! :D:D Ale będzie fajnie! Ciocia Mantis! tylko dużo fotek poprosimy! będzie z czego wybierać :D No właśnie, bo ja czekam - co sie w tej sprawie dzieje... ;) Ja Bugolca uwielbiam -mam miłe, nieodpowiedzialne wspomnienia ;) Karmienie pod stolem (grill :oops:), chwilowe spanko w łożku (ogarnał się, że mamusia w drugim łóżku, ale dziubka dostałam;) ), spacerek poza działkę (przy gorączkowych okrzykach E-S z tarasu"Buuuuugi!!!!" Buuuuugi!!!" i moim "Maaam goooo!!!" ;) I wycieczka nad rzekę z ulgą, że to nie mój pies tak się wydziera ;) Ale kocham królewicza :D Quote
Malwi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 powaliło mnie to na kolana ... BUGI BUDOWNICZY:D i jaki uśmiechnięty :loveu: Quote
eve-w Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a tu taki smutny, bo mu małpa zabrała wałek! Wnioskuję za natychmiastowym odebraniem tego psa od E-S! Jak można mu wałek odebrać i spowodować taki wyraz twarzy! Dobrze, że drugi DT już mamy!!! Mantis :D:D Quote
Mantis Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='E-S'] Bierzesz ? Bo Mantis też chciała ! :D I zniknęła :D Wcale nie! I cóż to za rozdawanie mojego Bugisia? Bugisia budowniczego, który domek Mantis wyremontuje na cacy :D [quote name='eve-w'] Wnioskuję za natychmiastowym odebraniem tego psa od E-S! O tak! :diabloti: Quote
Recommended Posts