Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wisełka napisał(a):
E-S nie mogę do CIebie PW wysłać,a wygrałaś torebusię na bazarku :)
Wysłałam dane na maila /tego zamieszcoznego na dogo/ :)

O, dobra, OK.
A wejdź na mój profil na dogo i dodaj mnie do kontaktów to PW będą szły - przynajmniej powinny .... w części przypadków idą, w części nie ... bo coś sobie speirdzieliłam w ustawieniach.

Posted

E-S napisał(a):
O, dobra, OK.
A wejdź na mój profil na dogo i dodaj mnie do kontaktów to PW będą szły - przynajmniej powinny .... w części przypadków idą, w części nie ... bo coś sobie speirdzieliłam w ustawieniach.

W pracy nie mogę coś :/ w domu spróbuję :)

Posted

Już działają :D Jak będę mieć siłę i obrobię zdjęcia to wstawię kolejny, dzisiejszy odcinek pamiętniczka pt. Bugi-budowniczy .... :angryy:

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']o to ja czekam na pamiętniczek

He, he :D to masz:

No może nie Bugiego budowniczego ... raczej specjalistę od remontów, burdel taki sam, szczątki na podłodze to resztki kolejnego misia oraz taśma klejąca budowlana dwustronna – rozszarpana, i coś jeszcze nieidentyfikowalnego jakieś coś, Bugi się poobklejał, nie mam siły ... to chyba będzie tym razem mój pamiętniczek ....

Otóż proszę ja Was otwieram po powrocie z roboty drzwi do pokoju mojego i papug – papugi nie mogą zostać sam na sam z Bugim gdy jesteśmy w pracy, nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego, idę robić jakeś herbate i coś złapać w paszczę bo od 6 rano nie miałam kiedy zjeść, wracam do pokoju, a tu :crazyeye::

impreza !!! szybciutko rozkręcił, nie ? wczoraj odkurzane.... - siatka z Obi ! bo muszę przedpokój w firmie pomalować ... pędzli już nie ma, zniknęły jakby wyparowane, wałek tu:

w wylepionej dwustronną taśmą klejącą bugowej mordzie ... nie chce oddać oczywiście, najlepsza zabawka ! :angryy:

posiłowaliśmy się ...

Posted

Byłam lepsza w przeciąganie :D

w końcu wygrałam !!!! jak widać:

Bugi smutny i bez zapału powrócił wybebeszać misia Zdrapki :p

Proszę państwa oto miś, ofiara znęcania się nad nim przez Bugiego, nie jest tak źle, mimo że został kaleką, trochę tam w nim jeszcze bebechów zostało do rozwlekania po domu:

i tyle na dziś. Idę spać.

Posted

E-S widzę że lubisz mieszkać w bałaganie jak ja :evil_lol: tyle że u Ciebie łobuzuje Bugi a u mnie to głównie ja sieję spustoszenie ;););)
Nie mogę do znajomych CIę przyjąć! Ani twojego zaproszenia przyjąć, ani sama Cię zaprosić.............

Posted

Wisełka napisał(a):
E-S widzę że lubisz mieszkać w bałaganie jak ja :evil_lol: tyle że u Ciebie łobuzuje Bugi a u mnie to głównie ja sieję spustoszenie ;););)
Nie mogę do znajomych CIę przyjąć! Ani twojego zaproszenia przyjąć, ani sama Cię zaprosić.............

A jak wejdziesz na mój profil i klikniesz w ten cóś add to contact to co? Nic się nie dzieje ?

PS - mieszkać w baaganie niekoniecznie lubię, ale nie mam wyjścia jak widać, mrugniesz okiem i już bałagan.

Posted

E-S napisał(a):
A jak wejdziesz na mój profil i klikniesz w ten cóś add to contact to co? Nic się nie dzieje ?

PS - mieszkać w baaganie niekoniecznie lubię, ale nie mam wyjścia jak widać, mrugniesz okiem i już bałagan.

No to widzisz Bugi do mnie pasuje bo ja bałaganiarą jestem hihihhi. Nic mi nie działa, w żaden sposób nie mogę Cię do znajomych dodać....... :( Nigdy tak nie miałam...

Posted

Wisełka napisał(a):
No to widzisz Bugi do mnie pasuje bo ja bałaganiarą jestem hihihhi. Nic mi nie działa, w żaden sposób nie mogę Cię do znajomych dodać....... :( Nigdy tak nie miałam...

O proszę, kolejna kandydatka na Ds dla Bugisia ! Wiesz jak łatwo tłumaczyć burdel w domu - po prostu Bugim !!! :D
I w dodatku oprócz usprawiedliwienia - masz status BOHATERA !!! :D :D :D

Bierzesz ?
Bo Mantis też chciała !
:D
I zniknęła :D

Posted

E-S napisał(a):
O proszę, kolejna kandydatka na Ds dla Bugisia ! Wiesz jak łatwo tłumaczyć burdel w domu - po prostu Bugim !!! :D
I w dodatku oprócz usprawiedliwienia - masz status BOHATERA !!! :D :D :D

Bierzesz ?
Bo Mantis też chciała !

Mam już 2óch hałasujących i styka hahaha. Mój Docek jako szczeniak dużo zniszczył, a ostatnio kurtkę - dziurki wygryzł w rękawie - z wieszaka ściągnął /na szczęście stara była, nic wartościowego nie zostawiam na wierzchu ;)/. Mnie nie stać na zreperowanie czy wymianę zniszczonych rzeczy nawet więc z Bugim to bym w przeciągu 3 dni pod mostem wylądowała hahaha ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak więc E-S jak wolisz mnie zamiast tu widywać pod mostem w kartonie to dawaj Bugusia :evil_lol:

Posted

Bugi chłopie pakuj się !! Jedziesz na wywczas do cioci Mantis! :D:D
Ale będzie fajnie! Ciocia Mantis! tylko dużo fotek poprosimy! będzie z czego wybierać :D

Posted

E-S napisał(a):
Wisełka, foty swoje wstawiaj na wątek szkodników ! :D

Pod mostem będziesz mieć internet ? :D

Kurde właśnie nie mam fotek szkodnika... jakoś nie robiłam za specjalnie :/

Pod mostem netu nie będzie no bo jak niby?? ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
Kurde właśnie nie mam fotek szkodnika... jakoś nie robiłam za specjalnie :/

Pod mostem netu nie będzie no bo jak niby?? ;)

Eee, to Ci nie przywiozę Bugiego, odcięcie świata od jego pamiętniczków byłoby niepowetowaną stratą dla całej ludzkości :D :D :D

Posted

eve-w napisał(a):
Bugi chłopie pakuj się !! Jedziesz na wywczas do cioci Mantis! :D:D
Ale będzie fajnie! Ciocia Mantis! tylko dużo fotek poprosimy! będzie z czego wybierać :D

No właśnie, bo ja czekam - co sie w tej sprawie dzieje... ;)
Ja Bugolca uwielbiam -mam miłe, nieodpowiedzialne wspomnienia ;)
Karmienie pod stolem (grill :oops:), chwilowe spanko w łożku (ogarnał się, że mamusia w drugim łóżku, ale dziubka dostałam;) ), spacerek poza działkę (przy gorączkowych okrzykach E-S z tarasu"Buuuuugi!!!!" Buuuuugi!!!" i moim "Maaam goooo!!!" ;)
I wycieczka nad rzekę z ulgą, że to nie mój pies tak się wydziera ;)
Ale kocham królewicza :D

Posted

a tu taki smutny, bo mu małpa zabrała wałek! Wnioskuję za natychmiastowym odebraniem tego psa od E-S! Jak można mu wałek odebrać i spowodować taki wyraz twarzy! Dobrze, że drugi DT już mamy!!! Mantis :D:D

Posted

[quote name='E-S']
Bierzesz ?
Bo Mantis też chciała !
Wcale nie! I cóż to za rozdawanie mojego Bugisia? Bugisia budowniczego, który domek Mantis wyremontuje na cacy :D
[quote name='eve-w'] Wnioskuję za natychmiastowym odebraniem tego psa od E-S!
O tak! :diabloti: