Andzike Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 coronaaj napisał(a):No, a poplynela wplaw , na lodce, pontonie??? Bugi widze niesamowity... Wpław ;) zdjęła czapeczkę, odrzuciła "hery" i rzuciła w pogoń za Bugim ;) skubaniec na szczęście nie zdążył za daleko uciec... Quote
leni356 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 A jak te pachy odparzył? :roll: Quote
eve-w Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Pewnie się rzuciła na ratunek bo oponka zaczęła na dno wędrować razem z Bugim jak zaczął płynąć :D Quote
E-S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 leni356 napisał(a):A jak te pachy odparzył? :roll: Tak szalał i skakał ciągle, w miejscu do góry i biegał - cały mokry i w piachu, było prawie 40 +, zatarł mokrym piachem paszki. I był wreszcie święty spokój. A teraz z innej beczki ... bo była u mnie As-co i odwiozłam ją do domu a po powrocie zastałam ... no, pobojowisko jak zwykle, ale oprócz tego ... As-co, czy to była Twoja gąbeczka ? Świeć Panie nad jej duszą ... Bo ja takiej nie miałam ... musiał albo Tobie, albo nie wiem komu wyciągnąć z siatki ... nie mam już siły ... odkupię Ci gąbeczkę. Serek (kolejny, ech) był na pewno mój ... wyciągnęłam go sobie z lodówki, żeby rano na śniadanie nie był zimny ... Jutro wyjeżdżam z Lublina służbowo, wracam albo 15 jeśli mi się uda, albo dopiero 17 września, także narka. Kontakt ze mną będzie tylko telefoniczny, nie będę mieć dostępu do komputera i internetu. Quote
as_ko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 E-S to też nie była moją gąbeczka :lol: nigdy takiej nie miałam. Ciekawe skąd ją Bugulec wyciągnął ;) Trzeba było je zapakować do samochodu, żeby pojechały z nami :evil_lol: Coś czuję że twoje psiaki zdecydowanie wolą nabiał :D Quote
E-S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No a nie chciało mi się ich pakować w szelki bo jest wtedy takie szaleństwo że trwa to pół godziny ... Całą sypialnię mam w poszatkowanej gąbeczce, nie mam siły tego sprzątać.... Quote
E-S Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Bugi w hoteliku u Funi, zdjecia na watku hoteliku. Troche mi sie plakac chce, ze musialam go zostawic biedaczka mojego niunia slodkiego chlopczyka :( W sobote go zabieram. Quote
leni356 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 E-S napisał(a):Bugi w hoteliku u Funi, zdjecia na watku hoteliku. Troche mi sie plakac chce, ze musialam go zostawic biedaczka mojego niunia slodkiego chlopczyka :( W sobote go zabieram. Nie martw się, ja też bym to ciężko przeżyła. Już niedługo sobota. A gdzie Zdrapka gości? Quote
eve-w Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 proszę natychmiast wstawić tu fotki! tam zginą! Quote
leni356 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Bugi się chyba nie nudzi i nie ma czasu na tęsknoty :D Quote
leni356 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Gdzie Zdrapka? tęskni za Bugim? Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 :O:O rodzeństwo normalnie: http://img840.imageshack.us/img840/195/dsc1641.jpg :O:O Quote
E-S Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zdrapka z moją mamą - pilnuje jej - żeby chociaż ta jej nie zniknela, chodzi z nia nawet do toalety. Bugiemu minela wczorajsza depresja ... z samego rana otrzymalam od Funi MMS-y .... zdemolowanego kojca, rozpirzonej budki z antresolką, poszatkowanych jakichś drewienek, sponiewieranych kocyków, materacyka, rozrzuconych miseczek itd itp ... impreza trwa ! :D Kurde, troche mi glupio, pan demolka normalnie. Powykradal innym pieskom jedzenie z misek i wyjadl - tylko swojego nie ruszyl ... szczeka, terroryzuje, gania, rzadzi, nie bardzo da sie z Funia pogadac do soboty bo jest zajeta wrzeszczeniem "Bugi !!! Bugi zostaw !!! Bugi przestan i!!! Bugi nie zaczepiaj Marcela !!! Bugi odejdz !!! Bugi ! Bugi ! Bugi !" wiem, bo 2 razy z nia dzisiaj gadalam - wlasciwie usilowalam :D Hunter - ten chudy klon Bugiego - dzielnie go nasladuje, lubia sie chlopaki i slicznie biegaja - ale Bugi najszybszy i najwytrzymalszy ze wszystkich pieskow :D jest niezle :D Quote
leni356 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Buziaczek kochany, samo szczęście :Dog_run: Quote
Andzike Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 E-S napisał(a): Bugiemu minela wczorajsza depresja ... z samego rana otrzymalam od Funi MMS-y .... zdemolowanego kojca, rozpirzonej budki z antresolką, poszatkowanych jakichś drewienek, sponiewieranych kocyków, materacyka, rozrzuconych miseczek itd itp ... impreza trwa ! :D Kurde, troche mi glupio, pan demolka normalnie. Powykradal innym pieskom jedzenie z misek i wyjadl - tylko swojego nie ruszyl ... szczeka, terroryzuje, gania, rzadzi, nie bardzo da sie z Funia pogadac do soboty bo jest zajeta wrzeszczeniem "Bugi !!! Bugi zostaw !!! Bugi przestan i!!! Bugi nie zaczepiaj Marcela !!! Bugi odejdz !!! Bugi ! Bugi ! Bugi !" wiem, bo 2 razy z nia dzisiaj gadalam - wlasciwie usilowalam :D Hunter - ten chudy klon Bugiego - dzielnie go nasladuje, lubia sie chlopaki i slicznie biegaja - ale Bugi najszybszy i najwytrzymalszy ze wszystkich pieskow :D jest niezle :D Cały Bugi :) szczery pies ;) Quote
E-S Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Poproście Malwi, niech wstawi MMS-a jak cudnie Bugiś umaił pokoiczek w hoteliku u Funi .... wstyd i poruta i hańba. Funia ma mu nie sprzatać, bo Bugiś jest bardzo szczęśliwy i tarza się z lubością w ruinach .... Quote
Malwi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 już już ... tylko poszukam adaptera .. Quote
Malwi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 cudeńko po prostu :loveu: Diabeł z tego Bugolca!!! Quote
Malwi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 podobno jakieś Bugolcowe posłanie ..... PODOBNO .... Quote
E-S Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Te zgliszcza na zdjęciu na poprzedniej stronie to resztki: Bugowego materaca oponki, narzuty, kocyka, gąbki poszatkowanej pracowicie przez pieseczka.Dzwoniłam do Funi - nie posprzątała mu, więc jest szczęśliwy i wreszcie grzeczny. Poza tym przedwczoraj i wczoraj już zniszczył wszystko co się dało ... Quote
Isadora7 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Malwi']cudeńko po prostu :loveu: http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/20100910355.jpg Diabeł z tego Bugolca!!! uuupsss wymiękłąm, dooooooobry jest :):):):) Quote
E-S Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zdjęcia z hoteliku, ale ma wczasy Bugi ... zastanawiam się, czy będzie chciał wrócić ? na straży pod furtką z przyjaciółmi: Korą (ruda sunia) i Hunterem (jagdterierem) O, to ten fajny kumpel Bugiego, Hunter, starający się ze wszystkich sił dorównać mu w szaleństwie: Pan inspektor szczelności ogrodzenia :D I oczywiście stałe akcje "kto mnie złapie?!" Quote
Recommended Posts