Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odświeżam wątek mego tymczaska - otóż Bugi powrócił z wakacji :) Cały i zdrowy, wybiegany i jakby grubszy wskutek odchudzania go przez Madallenę.

Posted

Pięknie pływa, strasznie ucieka w las za zwierzętami - pod ogrodzeniem - robi solidne wykopy, nawet bernardyn się mieści - po ogrodzeniu i nad ogrodzeniem - wskakując na pochyłe drzewa, dzielny i nieustraszony pies ... darł też japę okropnie, bez powodu zazwyczaj, bo tak.

URL=http://img594.imageshack.us/i/dsc0491m.jpg/]

wylegiwał się, jak to wczasowicz

pilnował, czy sarna nie idzie

Szalał ...

http://www.youtube.com/watch?v=ANvmYXOio0o

http://www.youtube.com/watch?v=2UFd0v3wBLY

Posted

• Pożegnaliśmy otóż kolejne łóżeczko Bugiego. Śmierć i cios ostatni zadał sam Bugi - odgryzając super-wytrzymały pokrowiec od wsadu i rozszarpując wsad oraz znajdujące się w nim gąbeczki ...
    Pewną trudność sprawiło nam pozbieranie owych gabeczek po domu - ponieważ Bugi z wielką pasją i zwyczajowym całkowitym oddaniem temu, co robi - zabierał nam je i od nowa rozwlekał po domu ...

Zapalmy symboliczną świeczkę ... :(

• Posted

Wisełka napisał(a):
    Bugi ty łobuzie!!!!!!! Foch od ciotki ;)

Wreszcie zajrzalam po dlugiej nieobecnosci!!! Bugi nie do poznania!!! Super pies inny niz ten ktorego poznalam wiazac go ze schronu...niesamowite!!!

Posted

Cześc Coronaaj :) Uratowałas Bugiego, dzięki Ci za to :) nie dane było nam się dotychczas spotkać - stolik w knajpie i obiad przepadł nam w zimie bo miałyście pod Warszawą jakąś awarię auta, pamiętasz ?
    Ale co się odwlecze, to nie uciecze, we wrześniu będę trochę w Warszawie, może się uda :) Mam taką nadzieję.

Posted

Kochane łóżeczko. jakim podłym trzeba być psem, żeby do takiego stanu doprowadzić coś, dzięki czemu miało się pod tyłkiem sucho, dzięki czemu spało się wygodnie i było mieciutko!
    Nie trzeba być psem, trzeba być BUGIM!

Posted

To było dzienne łóżeczko Bugiego, na noc ma u nas w sypialni takie łóżeczko czerwone-oponkę, tez ponadgryzane, ale obwinęłam kilka razy narzutą, żeby nie zdemolował na śmierć no i chętnie śpi w takim okrągłym, za małym na niego łóżku Zdrapki, a jak TZ zaśnie - to natychmiast, choćby przed sekunda chrapał - jest z nami w wyrze i przytulony do mnie, jakby miał jakiś czujnik w głowie :)

Posted

E-S napisał(a):
    To było dzienne łóżeczko Bugiego, na noc ma u nas w sypialni takie łóżeczko czerwone-oponkę, tez ponadgryzane, ale obwinęłam kilka razy narzutą, żeby nie zdemolował na śmierć no i chętnie śpi w takim okrągłym, za małym na niego łóżku Zdrapki, a jak TZ zaśnie - to natychmiast, choćby przed sekunda chrapał - jest z nami w wyrze i przytulony do mnie, jakby miał jakiś czujnik w głowie :)

Bo Bugiiiiiiiito prawdziwy jamnior i takie śpią tylko w łóżeczku takim ludzkim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
    On gryząc swoje posłanka mówi: weźcie mnie do łóżka, WASZEGO na pewno nie pogryzę :diabloti:

Posted

Bugi był dzisiaj w gościach w hoteliku u Funi ... wszystkie suczki go znienawidziły za upierdliwość, skakanie, deptanie, ryki, kwiki - oczywiście tak się zachwycił miejscem i towarzystwem, że momentalnie oślepł, ogłuchł, zero reakcji na człowieka, smaczków nie chciał, tylko do piesków - no i w końcu dostał, podziabały go wreszcie i poszedł gnojek na linkę, bo takie gryzy w ucho spływają po nim jak woda po kaczce i dalej szalał do suczek, jak w ogóle śmiały nie być równie zachwycone jego towarzystwem jak on ich ! No i wkońcu skończyłoby się dotkliwym pogryzieniem dla Bugolca.

Na lince przeszedł sprytnie wzdłuż ogrodzenia - do kontenera na śmiecie ... z którego powyciągał worki ... które porozrywał ... śmiecie rozwlókł ... wstyd i hańba po prostu :oops:

Uploaded with ImageShack.us

już u mojej mamy księciunio biegnie do altanki na fotel, bo padało:

Jak zwykle zachowywał się skandalicznie ...
    Teraz śpi, padł, bo szalał i biegał od samego rana non stop.

Posted

Film rewelka :)
    Ale to nie ten temperament :)
    Jaki dzisiaj zmachany po wczorajszych szaleństwach, nawet rano nie rozrabiał, a nie wie, co go czeka dziś wieczorem - 3 h w wąwozie z szaloną myśliwską Kirą. Biedna Zdrapka ...