Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wisełka napisał(a):
Ooo Bugi ma dom, to się obudziłam :mdleje:

ata napisał(a):
Ja mam to samo :lol:

no co wy :D ja to już wiem od kiedy Bugi trafił do E-S :D :diabloti: a raczej od kiedy E-S go zobaczyła razem z Amorką :D

Posted

Malwi napisał(a):
no co wy :D ja to już wiem od kiedy Bugi trafił do E-S :D :diabloti: a raczej od kiedy E-S go zobaczyła razem z Amorką :D

Tak to jest jak się z dala od dogo jakiś czas przebywało... :roll:

Posted

Czy to znaczy, że u E-S zwolniło się miejsce na nowego tymczasowicza:cool3:, teoretycznie tak, ale jak to jest w praktyce;)

Posted

Gumowe mieszkanie ... ech ...
Bugi narozrabiał ... nie musiał prosić o buty TZ-a - sam se wziął....
TZ zrobił zdjęcia, żeby udowodnić mi, że Bugi to bandyta ... bo tak nabałaganił, że nie mógł się mąż dostać do domu - drzwi się do wewnątrz nie chciały otworzyć.
Przegryzł mu buta całkiem na pół ...
Mam przesrane.

Posted

Nie mógł być u Ciebie, gdyż u siebie był bardzo zajęty ... jak już wczesniej opisałam :(

Zdjęcia TZ-a (z tkanym ręcznie chodnikiem spod samych drzwi także "coś" się stało, pożegnaliśmy go ...):

Uploaded with ImageShack.us

Komentarz TZ-a do poniższego zdjęcia: "i jeszcze drań bezczelny pozował !!!"

A wiecie, że Bugi lubi truskawki ? Bo że małpa kradnie banany i pożera to już chyba pisałam - jak przywiozłam go od Madalleny to ukradł i zżarł kilogram bananów. Bez skórki, jakoś sobie obrał spryciarz :)

Posted

No Bugiiiiiiiii chłopie!!! No rozumiem truskawki - na zdrowie, ale buty!! Jak możesz tak dewastować dom!! Ty mały potworze ty... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Swoją drogą moje psy siedzą zamknięte w przedpokoju i kuchni jak wychodzę do pracy. Docent bardzo lubi czytać książki, rzeźbić w drewnie, make upować też się próbował kiedyś, chciał mieszkanie sianem i ściółką dla królików wyłożyć, obcas skrócić, podłogę zerwać :roll:
Na razie znacznie mniej bieżących szkód już :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
No Bugiiiiiiiii chłopie!!! No rozumiem truskawki - na zdrowie, ale buty!! Jak możesz tak dewastować dom!! Ty mały potworze ty... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Swoją drogą moje psy siedzą zamknięte w przedpokoju i kuchni jak wychodzę do pracy. Docent bardzo lubi czytać książki, rzeźbić w drewnie, make upować też się próbował kiedyś, chciał mieszkanie sianem i ściółką dla królików wyłożyć, obcas skrócić, podłogę zerwać :roll:
Na razie znacznie mniej bieżących szkód już :evil_lol:

Bugi to stworzenie wszystkożerne, idzie wszystko - a więc buty też.

Wisełka, a masz foty demolki Docenta ? :) Oj poka .... :) Niech Bugi nie będzie taki najgorszy :)

Posted

E-S napisał(a):
Bugi to stworzenie wszystkożerne, idzie wszystko - a więc buty też.

Wisełka, a masz foty demolki Docenta ? :) Oj poka .... :) Niech Bugi nie będzie taki najgorszy :)

Kurcze nie mam! Jak wchodziłam do domu i widziałam ten pier...... to mnie krew zalewała!!!!!!! Teraz nie niszczy bo wszystko pochowane jest! Ale miałam uuuuuuuuuuu trociny wszędzie, a najbardziej mnie wkurzył jak ściągnął moje pudełeczko z kosmetykami i moje firmienne nówki sztuki tusze zniszczył - pamiętam próbowałam część taśma zaklejać żeby nie wyschły...
Chociaż zaraz, robiłam foty ale gdzie one są - to było 2 lata temu gdzieś...