ata Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wisełka napisał(a):Ooo Bugi ma dom, to się obudziłam :mdleje: Ja mam to samo :lol: Quote
Malwi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wisełka napisał(a):Ooo Bugi ma dom, to się obudziłam :mdleje: ata napisał(a):Ja mam to samo :lol: no co wy :D ja to już wiem od kiedy Bugi trafił do E-S :D :diabloti: a raczej od kiedy E-S go zobaczyła razem z Amorką :D Quote
Wisełka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Malwi napisał(a):no co wy :D ja to już wiem od kiedy Bugi trafił do E-S :D :diabloti: a raczej od kiedy E-S go zobaczyła razem z Amorką :D Tak to jest jak się z dala od dogo jakiś czas przebywało... :roll: Quote
ata Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czy to znaczy, że u E-S zwolniło się miejsce na nowego tymczasowicza:cool3:, teoretycznie tak, ale jak to jest w praktyce;) Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='ata']Czy to znaczy, że u E-S zwolniło się miejsce na nowego tymczasowicza:cool3:, teoretycznie tak, ale jak to jest w praktyce;) E-S ma teraz na tymczasie piękną Negrę :) http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-szuka-kochaj%C4%85cego-domku! Quote
ata Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Andzike']E-S ma teraz na tymczasie piękną Negrę :) http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-szuka-kochaj%C4%85cego-domku! Fajnie mieć takie gumowe mieszkanie;) Sunia śliczna:loveu: Quote
E-S Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Gumowe mieszkanie ... ech ... Bugi narozrabiał ... nie musiał prosić o buty TZ-a - sam se wziął.... TZ zrobił zdjęcia, żeby udowodnić mi, że Bugi to bandyta ... bo tak nabałaganił, że nie mógł się mąż dostać do domu - drzwi się do wewnątrz nie chciały otworzyć. Przegryzł mu buta całkiem na pół ... Mam przesrane. Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 wykrakałam ! już nie będę :roll: Bugi! Ty łobuzie!!! chcesz mieszkać u mnie? No to się zastanów przed tym jak dorwiesz się do buta Pańcia!!! Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cholera... Bugi, no... ogarnij się chłopie... Ewa, tak nieśmiało zapytam, czy Twój TZ to zorientował się, że w statusie Bugiego zaszly jakieś zmiany? Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bugi! Kiedy u mnie byłeś??????? Uploaded with ImageShack.us (to mój balkon...) Quote
E-S Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nie mógł być u Ciebie, gdyż u siebie był bardzo zajęty ... jak już wczesniej opisałam :( Zdjęcia TZ-a (z tkanym ręcznie chodnikiem spod samych drzwi także "coś" się stało, pożegnaliśmy go ...): Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Komentarz TZ-a do poniższego zdjęcia: "i jeszcze drań bezczelny pozował !!!" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A wiecie, że Bugi lubi truskawki ? Bo że małpa kradnie banany i pożera to już chyba pisałam - jak przywiozłam go od Madalleny to ukradł i zżarł kilogram bananów. Bez skórki, jakoś sobie obrał spryciarz :) Uploaded with ImageShack.us Quote
leni356 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 leni356 napisał(a):Padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się pozbierać nie mogę :D:D:D:D Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Madallena napisał(a):ja się pozbierać nie mogę :D:D:D:D Ja też nie... :D żywiołowość Bugiego... ;) Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No Bugiiiiiiiii chłopie!!! No rozumiem truskawki - na zdrowie, ale buty!! Jak możesz tak dewastować dom!! Ty mały potworze ty... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Swoją drogą moje psy siedzą zamknięte w przedpokoju i kuchni jak wychodzę do pracy. Docent bardzo lubi czytać książki, rzeźbić w drewnie, make upować też się próbował kiedyś, chciał mieszkanie sianem i ściółką dla królików wyłożyć, obcas skrócić, podłogę zerwać :roll: Na razie znacznie mniej bieżących szkód już :evil_lol: Quote
E-S Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wisełka napisał(a):No Bugiiiiiiiii chłopie!!! No rozumiem truskawki - na zdrowie, ale buty!! Jak możesz tak dewastować dom!! Ty mały potworze ty... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Swoją drogą moje psy siedzą zamknięte w przedpokoju i kuchni jak wychodzę do pracy. Docent bardzo lubi czytać książki, rzeźbić w drewnie, make upować też się próbował kiedyś, chciał mieszkanie sianem i ściółką dla królików wyłożyć, obcas skrócić, podłogę zerwać :roll: Na razie znacznie mniej bieżących szkód już :evil_lol: Bugi to stworzenie wszystkożerne, idzie wszystko - a więc buty też. Wisełka, a masz foty demolki Docenta ? :) Oj poka .... :) Niech Bugi nie będzie taki najgorszy :) Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 E-S napisał(a):Bugi to stworzenie wszystkożerne, idzie wszystko - a więc buty też. Wisełka, a masz foty demolki Docenta ? :) Oj poka .... :) Niech Bugi nie będzie taki najgorszy :) Kurcze nie mam! Jak wchodziłam do domu i widziałam ten pier...... to mnie krew zalewała!!!!!!! Teraz nie niszczy bo wszystko pochowane jest! Ale miałam uuuuuuuuuuu trociny wszędzie, a najbardziej mnie wkurzył jak ściągnął moje pudełeczko z kosmetykami i moje firmienne nówki sztuki tusze zniszczył - pamiętam próbowałam część taśma zaklejać żeby nie wyschły... Chociaż zaraz, robiłam foty ale gdzie one są - to było 2 lata temu gdzieś... Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mam coś :) znalazłam :) ale to nie akcja trocinowa ani kosmetyczna. Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A jeszcze dodam że listewek przypodłogowych już dawno nie mam, oraz kawałka podłogi w sensie korka........ :razz: Quote
leni356 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Mój jamnik robił to samo.. No urwisy z nich, ale kochane Quote
Recommended Posts