Malwi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 najlepiej zeby byl bez innych zwierzaków ... a jak już to sunia... chociaz z łagodnym psem tez by sie pewnie zgodził. Quote
Malwi Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 niestety nie jeszcze .. dzisiaj mieli przyjechać po niego ludzie spod olsztyna ale ni widu ni słychu ... Quote
coronaaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Malwi']ufff ... czyli ze mną wszystko ok ..... bo już myślałam że jakieś zwidy mam ;p ..... Bugi do góry psiaku !!!! do domku a sio !!!![/quote] Ja za Leni tutaj przywedrowalam....zaznaczam..i podnosze....gdzie jest Bugi? czy ten z licytacji to nie chce adoptowac....sporo ludzi nie zdaje sobie sprawy jak dziala Allegro za Zl poprostu nie czytaja....ze trzeba dzwonic w sprawie adopcji...usunac aukcje i zadzwonic do pana...nigdy nie wiadomo.. Quote
Malwi Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Bugi cały czas bidul w schronisku siedzi :( co jakiś czas niby ktoś dzwoni , ale a to nóżki za długie , a to nie rasowy, a to do myśliwego, a to kotów nie lubi .... Quote
coronaaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Malwi']Bugi cały czas bidul w schronisku siedzi :( co jakiś czas niby ktoś dzwoni , ale a to nóżki za długie , a to nie rasowy, a to do myśliwego, a to kotów nie lubi ....[/quote] :lol::lol:To czas zaczac zbierac deklaracje i szukac DT...kochane cioteczki:loveu: deklaruje [B]30zl na Bugiego miesiecznie[/B] ...cioteczki do dziela...:-o:-o Mamy rowniez Amisia..tez jamniczek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/jamniorek-w-dt-szuka-wciaz-domu-potrzebna-na-leczenie-jedzonko-146569/[/URL] Quote
leni356 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 I nowe ogłoszenia zrobić Bugiemu, z opisem jamniczek na dłuższych nogach. Na pewno ktoś się zakocha, on jest przecież taki cudny :lol: No i zbieramy na dt, bo biedak siedzi prawie rok, a on młody - biegać powinien w domku :Dog_run::Dog_run: Quote
coronaaj Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='leni356']I nowe ogłoszenia zrobić Bugiemu, z opisem jamniczek na dłuższych nogach. Na pewno ktoś się zakocha, on jest przecież taki cudny :lol: No i zbieramy na dt, bo biedak siedzi prawie rok, a on młody - biegać powinien w domku :Dog_run::Dog_run:[/quote] Leni356, gdzie wplacic deklaracje na Bugiego?:lol::lol: Quote
Malwi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 dziewczyny ...tak przemyślałam sprawę tymczasu dla Bugiego .... i myślę że inne psiny bardziej go potrzebują niż Bugi... ile jest Psiaków które nie mają gdzie się podziać, mieszkają na ulicy ( może to nawet i lepiej jakby miały trafić do niektórych schronisk)... Proszę was , szukajcie Bugiemu DS a nie DT ... DT przyda sie komu innemu , a Bugi wytrzyma - szczególnie że bardzo źle w schronisku nie ma ... nie jest głodny , jest mu ciepło, a i na spacery chodzi bardzo często. BUGI SZUKA KOCHAJĄCEGO DOMU STAŁEGO! Quote
RUTA93 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Co u Bugiego? Zajrzałam z nadzieją, że chociaż tu jakieś dobre informacje (jakoś nienajlepiej u jamników i jmnikopodobnych ostatnio..), ale ŻADNYCH nie widzę. Czy on dalej w schronie? Quote
Malwi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 nadal siedzi w schronisku niestety ... żadnych zmian, żadnego zainteresowania :( Quote
danka1234 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 trzeba by zrobic mu nowe ogłoszenia,moze dałoby rade jakies nowe fotki, Sliczny jest powiniem domek dawno miec a on nadal czeka.:shake: Dobrze ze choc w cieple siedzi,inne nie maja tego szcześcia. tak jak ta bidula; http://www.dogomania.pl/forum/f28/fil-po-prostu-fil-jamnik-z-tomaszowa-mazowieckiego-172872/#post13432561 Quote
Malwi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 powiedzmy że w cieple jeśli ciepłem można nazwać ocieploną budę wyłożoną słomą ... jak tylko bęę w schronisku z aparatem zrobię mu sesję... chyba żeby Paulina mogła mu zrobić kilka fotek.. Paulino, nie wiem czy jesteś na wątku, ale jeśli tak , mogłabyś ? Ja prawdopodobnie najszybciej w schronisku z aparatem będę jakoś w styczniu może ;/ wcześniej niestety nie dam rady ( inżynierka do napisania... został mi miesiąc ... ) Quote
danka1234 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Malwi napisał(a):Bugi wytrzyma - szczególnie że bardzo źle w schronisku nie ma ... nie jest głodny , jest mu ciepło, a i na spacery chodzi bardzo często no tak,czytajac twój post ,ze jest mu ciepło pomyslałam ze Bugi przebywa w ogrzewanych boksach a nie budzie ze słomą.:-( Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Potrzeba nowych zdjęć do nowych ogłoszeń, komuś by się udało pstryknąć nowe fotki? Quote
danka1234 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dopie dojrzałam w poscie 67 fotke,piszecie ze to Bugi ,to bardzo wysoki jest,na pierwszych fotkacj nie było tego widać,no chyba ze fotka nie oddaje rzeczywistosci. Quote
Malwi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 pierwsze fotki nie oddają rzeczywistości - bugi na nich ma obcięte łapki przez co nie widać ich pełnej długości ... a on naprawę ma długie łapki ;) jak tylko będę w schronisku zrobię mu fotki nowe, takie gdzie bedzie widać jego wielkość. Quote
leni356 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Cudowny jest. Czemu jeszcze nie ma domu? :( Quote
E-S Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 leni356 napisał(a):Cudowny jest. Czemu jeszcze nie ma domu? :( No nie? Bugi jest przepiękny piesek i przedziwna historia z tym jego domem, a właściwie brakiem domu. Ja przez swoje wypadki drogowe (4 w tym roku, ostatnio w październiku) nawaliłam z wycieczką do niego i "upojnie" czas spędziłam głównie w szpitalu, auta teraz nie mam, psa mi strasznie szkoda, bo ukradł mi serce i nie mam pojęcia jak mu pomóc. Gdyby ktoś mu zrobił ten ... no, jak to się nazywa, to coś, taka miniaturka zdjęcia, która się automatycznie potem wkleja jak podpis w maile, tfu, posty, wiecie o co chodzi. Zapomniałam ze zmęczenia nazwy. Ewa Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 w sensie banerek ? zrobię zrobię ;) że też nie pomyślałam ;p Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 leni ... niepotrzebnie ;) przecież ja robi banerki ;p ale zawsze będą inne ;) Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a może w weekend uda mi się zrobić jakieś ładne zdjęcia Bugiego ... poza kratami .. Quote
leni356 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Malwi']leni ... niepotrzebnie ;) przecież ja robi banerki ;p ale zawsze będą inne ;) To będą dwa :) Ja zamówiłam na bazarku banerkowym, dochód idzie na skarpetę kudłaczy http://www.dogomania.pl/threads/173422-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-30-XI-ZakoA-czony A Bugiego wstawiłam na Szorstkowłose http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA***** Quote
Recommended Posts