Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Malwi']ufff ... czyli ze mną wszystko ok ..... bo już myślałam że jakieś zwidy mam ;p .....

Bugi do góry psiaku !!!! do domku a sio !!!![/quote]

Ja za Leni tutaj przywedrowalam....zaznaczam..i podnosze....gdzie jest Bugi? czy ten z licytacji to nie chce adoptowac....sporo ludzi nie zdaje sobie sprawy jak dziala Allegro za Zl poprostu nie czytaja....ze trzeba dzwonic w sprawie adopcji...usunac aukcje i zadzwonic do pana...nigdy nie wiadomo..

Posted

Bugi cały czas bidul w schronisku siedzi :(

co jakiś czas niby ktoś dzwoni , ale a to nóżki za długie , a to nie rasowy, a to do myśliwego, a to kotów nie lubi ....

Posted

[quote name='Malwi']Bugi cały czas bidul w schronisku siedzi :(

co jakiś czas niby ktoś dzwoni , ale a to nóżki za długie , a to nie rasowy, a to do myśliwego, a to kotów nie lubi ....[/quote]

:lol::lol:To czas zaczac zbierac deklaracje i szukac DT...kochane cioteczki:loveu:
deklaruje [B]30zl na Bugiego miesiecznie[/B] ...cioteczki do dziela...:-o:-o

Mamy rowniez Amisia..tez jamniczek

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/jamniorek-w-dt-szuka-wciaz-domu-potrzebna-na-leczenie-jedzonko-146569/[/URL]

Posted

I nowe ogłoszenia zrobić Bugiemu, z opisem jamniczek na dłuższych nogach. Na pewno ktoś się zakocha, on jest przecież taki cudny :lol:
No i zbieramy na dt, bo biedak siedzi prawie rok, a on młody - biegać powinien w domku :Dog_run::Dog_run:

Posted

[quote name='leni356']I nowe ogłoszenia zrobić Bugiemu, z opisem jamniczek na dłuższych nogach. Na pewno ktoś się zakocha, on jest przecież taki cudny :lol:
No i zbieramy na dt, bo biedak siedzi prawie rok, a on młody - biegać powinien w domku :Dog_run::Dog_run:[/quote]

Leni356, gdzie wplacic deklaracje na Bugiego?:lol::lol:

Posted

dziewczyny ...tak przemyślałam sprawę tymczasu dla Bugiego .... i myślę że inne psiny bardziej go potrzebują niż Bugi... ile jest Psiaków które nie mają gdzie się podziać, mieszkają na ulicy ( może to nawet i lepiej jakby miały trafić do niektórych schronisk)...

Proszę was , szukajcie Bugiemu DS a nie DT ... DT przyda sie komu innemu , a Bugi wytrzyma - szczególnie że bardzo źle w schronisku nie ma ... nie jest głodny , jest mu ciepło, a i na spacery chodzi bardzo często.

BUGI SZUKA KOCHAJĄCEGO DOMU STAŁEGO!

• 1 month later...
Posted

Co u Bugiego? Zajrzałam z nadzieją, że chociaż tu jakieś dobre informacje (jakoś nienajlepiej u jamników i jmnikopodobnych ostatnio..), ale ŻADNYCH nie widzę. Czy on dalej w schronie?

Posted

powiedzmy że w cieple jeśli ciepłem można nazwać ocieploną budę wyłożoną słomą ... jak tylko bęę w schronisku z aparatem zrobię mu sesję... chyba żeby Paulina mogła mu zrobić kilka fotek..

Paulino, nie wiem czy jesteś na wątku, ale jeśli tak , mogłabyś ?

Ja prawdopodobnie najszybciej w schronisku z aparatem będę jakoś w styczniu może ;/ wcześniej niestety nie dam rady ( inżynierka do napisania... został mi miesiąc ... )

Posted

Malwi napisał(a):
Bugi wytrzyma - szczególnie że bardzo źle w schronisku nie ma ... nie jest głodny , jest mu ciepło, a i na spacery chodzi bardzo często

no tak,czytajac twój post ,ze jest mu ciepło pomyslałam ze Bugi przebywa w ogrzewanych boksach a nie budzie ze słomą.:-(

Posted

pierwsze fotki nie oddają rzeczywistości - bugi na nich ma obcięte łapki przez co nie widać ich pełnej długości ... a on naprawę ma długie łapki ;) jak tylko będę w schronisku zrobię mu fotki nowe, takie gdzie bedzie widać jego wielkość.

• 2 weeks later...
Posted

leni356 napisał(a):
Cudowny jest. Czemu jeszcze nie ma domu? :(

No nie? Bugi jest przepiękny piesek i przedziwna historia z tym jego domem, a właściwie brakiem domu. Ja przez swoje wypadki drogowe (4 w tym roku, ostatnio w październiku) nawaliłam z wycieczką do niego i "upojnie" czas spędziłam głównie w szpitalu, auta teraz nie mam, psa mi strasznie szkoda, bo ukradł mi serce i nie mam pojęcia jak mu pomóc. Gdyby ktoś mu zrobił ten ... no, jak to się nazywa, to coś, taka miniaturka zdjęcia, która się automatycznie potem wkleja jak podpis w maile, tfu, posty, wiecie o co chodzi. Zapomniałam ze zmęczenia nazwy. Ewa

Posted

[quote name='Malwi']leni ... niepotrzebnie ;) przecież ja robi banerki ;p ale zawsze będą inne ;)

To będą dwa :) Ja zamówiłam na bazarku banerkowym, dochód idzie na skarpetę kudłaczy

http://www.dogomania.pl/threads/173422-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-30-XI-ZakoA-czony

A Bugiego wstawiłam na Szorstkowłose

http://www.dogomania.pl/threads/173902-SzorstkowA-ose-w-potrzebie-WAE-tek-ogA-lny-moA-na-dodawaA*****