Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Majro już na powrót jedynak ... Hania na gliwickim pisała ...a myślę ze Piotr nam opisze jakie mieli przygody

a to nie doczytałam. kiepski pomysł adoptować drugiego samca ttb ;)
a co z tym drugim się stało jesli mozna spytać? on tez był ze schroniska?

Posted

agaga21 napisał(a):
a to nie doczytałam. kiepski pomysł adoptować drugiego samca ttb ;)
a co z tym drugim się stało jesli mozna spytać? on tez był ze schroniska?

nowy domek Majro przyjał pod dach psiaka którego właściciel koniecznie chciał oddać ... na początku psiaki sie dogadały ..ale potem Bandzir pokazał rożki ...ot i tyle
Myślę że Piotr napisze dokładnie jak to było .
Co do 2 samców w domu , to nie zawsze jest tak źle , czasem gorzej ustawić hierarchie u 2 suk aniżeli u psów ....charaktery nade wszystko ...Majro jest spolegliwy a Bandzior ma dość mocny chyba charakter , poza tym psiak przeżył jakby nie było stres , zmiana domu , ludzi , inny pies ...
wiem , że to była spontaniczna decyzja Piotra i jego dziewczyny , bo nie planowali 2 psa ... może teraz pomyśla o Herze;)

• 3 months later...
Posted

rozmawiałam z Piotrem wprawdzie przez maila, bo czeka na duplikat karty, zapodział telefon. Obecnie nasi Panowie przebywaja w Biesczadach, u Taty Piotra sa w trakcie zmiany mieszkania, ,, Mailo jest zdrowy, zadbany i szczęśliwy mam nadzieję , biega po bieszczadzkich łąkach, bawi sie patykami i szuka myszy w trawie :lol:" - tak mowi Piotr, myślę że patrząc na te zdjęcia kazdy z nas przyzna mu rację :lol:
a oto fotki które dostałam

Posted

fioneczka napisał(a):
fajnie oglądać szczęśliwego psa :multi:

szkoda że Herci nie chcieli ... dalej niczyja

no nie, ale ja trzymam kciuki za nia, cały czas!!!! Jak za wszystkie biedaki zresztą!!!!

i ostatnie fotki...

• 2 weeks later...
Posted

Kobitki foty aktualne były 16 tego miesiąca ... nie rozpuściłyście się przypadkiem ;)

Choć może haniasanok mogła by coś wykombinować... Tylko ,że Mailo nie chce z Bellą na spacery chodzić bo.... się jej boi... Raz go dziewczyna nastraszyła i teraz jak ją widzi to ucieka.

Posted

J_ulia napisał(a):
Kobitki foty aktualne były 16 tego miesiąca ... nie rozpuściłyście się przypadkiem ;)

Choć może haniasanok mogła by coś wykombinować... Tylko ,że Mailo nie chce z Bellą na spacery chodzić bo.... się jej boi... Raz go dziewczyna nastraszyła i teraz jak ją widzi to ucieka.

dokładnie tak, spacery wygladały w ten sposób ze Belluchna w kagancu i na smyczy musiała być!!! Oj wstyd Bellusia , wstyd, swojego ziomala chciała kąsnąć!!!! :shake: a co do zdjeć to napisze do Piotra, może maja jakieś zimowe foty!!! na razie są w Bieszczadach z tego co wiem, tam jest teraz pięknie!!!! :p

Posted

hankasanok napisał(a):
dokładnie tak, spacery wygladały w ten sposób ze Belluchna w kagancu i na smyczy musiała być!!! Oj wstyd Bellusia , wstyd, swojego ziomala chciała kąsnąć!!!! :shake: a co do zdjeć to napisze do Piotra, może maja jakieś zimowe foty!!! na razie są w Bieszczadach z tego co wiem, tam jest teraz pięknie!!!! :p

no taaaa, Bella herszt baba ;) .....ja myślałam ze już wrócili z wypadu w Bieszczady i będą górskie foty :)