Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cieszę się ogromnie, że się udało :multi:
Od początku Pan mi się bardzo podobał, sensownie mówił, OBY okazało się, że to ten człowiek!!!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alicja przestan z ta wyobraznia, nie ma nic gorszego, :shake: ale wiem tez cos o tym. Niemniej kilka slow nowych wiadomosci by sie przydalo :-o

myślę , że Julia dziś napisze ;)

Jak napisze wszystko to zrozumiesz stan mojej wyobraźni ;)...dla psa wsio ok ;)

Posted

Z Majrem jak najbardziej ok ;) A w sobotę nawet będzie miał odwiedziny mojej dobrej znajomej....

Muszę Wam powiedzieć ,że Majro to bardzo drogi pies... Ile jego nowy Pan musiał przejść , żeby go adoptować...
Powiem tylko ,że dojechaj nie na Śląsk po niego to była droga przez mękę... objazdy , wypadki , korki... zamiast 3 godziny podróż trwała 6 h , a w Katowicach na dodatek rozpadła się w aucie skrzynia biegów...( pożyczonym specjalnie , bo dzień wcześniej w aucie pana pękł chyba pasek klinowy). Nowy Pan Majro spędził przymusowo dwa dni w hotelu... W tym na jedną noc razem z Majro , któremu wykupił nocleg ;) bo nie wyobrażał sobie ,żeby miał o jeden dzień nawet dłużej w schronie siedzieć... Majro to bardzo ... bardzo drogi pies... koszt naprawy, dojazdu i hotelu.... ponad 7 tysięcy ...ale Pan powiedział ,że piesio jest tego wart ;)

Ps: najprawdopodobniej na początku sierpnia sam zobaczę co u Łosia... jak z wakacji będziemy wracać...

Posted

J_ulia napisał(a):
Z Majrem jak najbardziej ok ;) A w sobotę nawet będzie miał odwiedziny mojej dobrej znajomej....

Muszę Wam powiedzieć ,że Majro to bardzo drogi pies... Ile jego nowy Pan musiał przejść , żeby go adoptować...
Powiem tylko ,że dojechaj nie na Śląsk po niego to była droga przez mękę... objazdy , wypadki , korki... zamiast 3 godziny podróż trwała 6 h , a w Katowicach na dodatek rozpadła się w aucie skrzynia biegów...( pożyczonym specjalnie , bo dzień wcześniej w aucie pana pękł chyba pasek klinowy). Nowy Pan Majro spędził przymusowo dwa dni w hotelu... W tym na jedną noc razem z Majro , któremu wykupił nocleg ;) bo nie wyobrażał sobie ,żeby miał o jeden dzień nawet dłużej w schronie siedzieć... Majro to bardzo ... bardzo drogi pies... koszt naprawy, dojazdu i hotelu.... ponad 7 tysięcy ...ale Pan powiedział ,że piesio jest tego wart ;)

Ps: najprawdopodobniej na początku sierpnia sam zobaczę co u Łosia... jak z wakacji będziemy wracać...

:mdleje::mdleje::mdleje:

dobrze, że Majro już bez jajec, nie będzie musiał się produkować na spłatę długu ;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Czy Twoja wyobraznia dziala w kierunku pozytywnym, czy negatywnym?

[FONT=Arial]po tych wszystkich przygodach z samochodem nowego pana Majro , zaczynałam sobie wyobrażać , co jeszcze może się wymodzić , ale wszystko szło w kierunku pozytywnym ;)

Łośku ...i Panie P. powodzenia :kciuki:
[/FONT]

Posted

Zapomniałam powiedzieć ... Majro pozostał Majrem , ale zyskał przydomek Misiek ... tak go nowy Pan nazywa i co ciekawe chłopak na to reaguje ;) Pan dzwonił dziś do mnie , żeby powiedzieć jako to piesio jest kochany :) W sobotę będą zdjęcia ... ;)

Posted

J_ulia napisał(a):
Zapomniałam powiedzieć ... Majro pozostał Majrem , ale zyskał przydomek Misiek ... tak go nowy Pan nazywa i co ciekawe chłopak na to reaguje ;) Pan dzwonił dziś do mnie , żeby powiedzieć jako to piesio jest kochany :) W sobotę będą zdjęcia ... ;)

:multi: :multi: dla Mnie to i tak zostanie Łośkiem ;)...oczywiście ze Majro ;)

Posted

Wczoraj Majro alias Łosiek alias Misiek miał niezapowiedziane odwiedziny ...

U chłopaka wszytko dobrze. Pan P. jest nim zachwycony, nie mógł go się nachwalić, z dumą opowiadał o swoim kochany psie :) Misek oczywiście jest amstaffem łóżkowo- kanapowym ;) Majro nie miał szczepień na wirusówki i dostanie je dopiero za 2-3 tygodnie , ponieważ był koszmarnie zarobaczony... biedny, brzuszek jak balon i trzeba go powtórnie odrobaczać , bo pierwsze nie dało efektu... Do tego pojawiły mu się zmiany różowe na pysiu, raczej nie jest to nużyce , ale będzie dla pewności to zbadane. Pan się bardzo martwi o zdrowie Miśka.