Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Agata , z całym szacunkiem , ale Majro ani grosza psom nie zabrał ....Majro jest w schronisku w Gliwicach[/QUOTE]
ada-jeje napisała, ze mają teraz o 9 ttb więcej pod opieką przez tą sprawę. szczeniaków zdaje się było 7 + hera =8. z tego wywnioskowałam, że majro tez jest pod opieką ady-jeje.
no chyba że szczeniaków było 8...albo ja nie potrafie liczyć do 10.

Posted

[quote name='agaga21']ada-jeje napisała, ze mają teraz o 9 ttb więcej pod opieką przez tą sprawę. szczeniaków zdaje się było 7 + hera =8. z tego wywnioskowałam, że majro tez jest pod opieką ady-jeje.
no chyba że szczeniaków było 8...albo ja nie potrafie liczyć do 10.[/QUOTE]

Agata jak Hera urodziła dostałam informację że szczyli jest 6 ... podobno jednak było 9 ale tu na wątku nikt kto tam był nie napisał

[url]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Obraz.jpg[/url] to zdjęcie wstawiłam na forum 2 stycznia

myślę że Ada miała na myśli ogólnie 9 psów które są pod jej opieką

Posted

[quote name='fioneczka']Agata jak Hera urodziła dostałam informację że szczyli jest 6 ... podobno jednak było 9 ale tu na wątku nikt kto tam był nie napisał

[URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Obraz.jpg[/URL] to zdjęcie wstawiłam na forum 2 stycznia

myślę że Ada miała na myśli ogólnie 9 psów które są pod jej opieką[/QUOTE]

to ja już nic z tego nie rozumiem...
i chyba nie chcę nic więcej wiedzieć

Posted

I dobrze ze nie chcecie nic wiecej wiedziec. Ja bylam u Daniela w grudniu, Hera byla jeszcze wtedy szczena. Przez Bonzai88 podeslalam karme dla szczyli. Wiedzialam ze szczyli jest 9 ale trzy mial uspic. Ja juz wiecej w kontakcie z Danielem nie bylam bo miala sie tym zajac SOS z Katowic, jednak i im nie wyszlo. Kuba 123 juz wpominala o tym na watku, ze zostali tylko wykorzystani i zaplacili za pierwsze szczepienia i odrobaczenie. Pozniej kontakt im sie urwal. Kuba byla tam kilka razy ale nikt jej nie otwieral drzwi, telefonow tez nie odbierali. W tej chwili Majlo jest spowrotem w gliwickim schronie zabrala go i zawiozla ab-agnieszka a ja zabralam Here do hotelu. Razem z Fundacja SOS czli z Kuba 123 poszukujemy 9 szczyli zeby spisac umowy i nie dopuscic do dalszego rozmnazania. Na chwile obecna pewna jest Luna, wyadoptowana za pomoca Alicji. Fado ktory mieszka w tym samam bloku co Daniel na parterze. Dodzwonilam sie tez do jednej z osob z Katowic ktora ma sunie. Adres juz przekazalam Kubie. Na watku Hery napewno bedziemy informowac co juz zostalo ustalone.

Posted

cholera, ale się narobiło z tymi maluchami! gdzie ab-agnieszka miała rozum żeby dać tym kompletnie nieodpowiedzialnym małolatom 2 niewykastrowane psy:angryy::angryy:
widzę, że bedzie naprawde trudno naprawić teraz wszystko:angryy:

Posted

Przy przewożeniu karmy niestety nie wchodziłam na górę i maluchów nie widziałam, ale coś mi się kojarzy, że chyba jednak nie zostały uśpione... Niestety nie jestem do końca pewna, więc na 100% nie powiem :(.

Posted

Ale my juz jestesmy na 100 % pewne ze nie uspili ani jednego, a co najgorsze nie pamietam ile bylo suczek bo na tych nam zalezy na juz. Trzeba pilnie je odszukac i przypilnowac jeszcze przed pierwsza cieczka. :angryy:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ale my juz jestesmy na 100 % pewne ze nie uspili ani jednego, a co najgorsze nie pamietam ile bylo suczek bo na tych nam zalezy na juz. Trzeba pilnie je odszukac i przypilnowac jeszcze przed pierwsza cieczka. :angryy:[/QUOTE]
rozumiem, że ani daniel ani agnieszka współpracować w ogóle nie chcą...

Posted

Dala mi Agnieszka 7 adrsow ale nie kompletnych, na reszte czekam pod telefonem, ale chyba sie nie doczekam, ja juz probowalam sie dodzwonic ale klapa. Poniewaz Kuba ma blizej wiec ona jeszcze sprubuje tam podjechac. Jak sie nie uda pozostaje zdobycie adresow przez Policje ale to jak zwykle bedzie trwalo i oby nie bylo za pozno.

Posted

[quote name='Asior']ktoś jest w stanie podjechać do gościa na wizytę przedadopcyjną , bo facet zdecydował się na mailo.....[/QUOTE]

[B]Asiorku , dostałaś PW JUlii ?? Potrzebny adresik faceta , wizyta załatwiona .[/B]

Posted

[quote name='Asior']tak w nocy wysłałam[/QUOTE]

ja wczoraj byłam w innej czasoprzestrzeni i nawet SMSy od Julii przychodziły z opóźnieniem , więc wolałam zapytać ;)

Posted

Wizyta właśnie się dobywa!
Jak wszytko wypadnie ok :) to nawet jutro Pan powiedziała ,że chciałby po Majro przyjechać :) ... Hania miałaby Majro na oku :)

Posted

[quote name='Asior']:cool3: i jak tam :eviltong:[/QUOTE]

siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu ostatecznych wiadomości ...

Asiorku , edytowałaś posty z nazwą miejscowości ??