Alicja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Agucha']Ja jestem przekonana, że brał kasę... Tak samo te jego opowiastki i pogróżki do mnie na priv, że on - psycholog mający lada moment się bronić - mnie udupi jak rusze palcem w kierunku odebrania mu JEGO psów... Dlaczego Polak zawsze mądry po szkodzie... nie tylko swojej w tym przypadku...?[/QUOTE] brał kase , zaliczkę na szczepienia , których potem nie było , wiem dokładnie od domku który znalazłam dla Lunki widzisz ze mną rozmawiał i on i ona nad wyraz grzecznie i spokojnie , a jechać tam wcześniej nie miałam możliwości więc nie znałam TYCH ludzi , dopiero w niedzielę pojechałam z ab-agnieszką całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił Quote
Asior Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Alicja'] całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił[/QUOTE] Ala, nie rozumiem po te fochy... Chyba nie zrozumiałaś o co mi chodziło.... :roll: Quote
kuba123 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Alicjo może od nich wziął tylko ''na szczepienia'' pani od Demona vel Fado nie chciała nam powiedzieć ile za niego zapłaciła Quote
Alicja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kuba123']Alicjo może od nich wziął tylko ''na szczepienia'' pani od Demona vel Fado nie chciała nam powiedzieć ile za niego zapłaciła[/QUOTE] domek Lunki zapłacił 150zł Quote
gameta Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kuba123']Alicjo może od nich wziął tylko ''na szczepienia'' pani od Demona vel Fado nie chciała nam powiedzieć ile za niego zapłaciła[/QUOTE] świetnie, a jak zapłaciła stawkę z targowiska, to na 100% można się cmoknąć w nos z jakąkolwiek umową adopcyjną. I dotyczy się to niestety pewnie większości szczyli :-/ Quote
Alicja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gameta']świetnie, a jak zapłaciła stawkę z targowiska, to na 100% można się cmoknąć w nos z jakąkolwiek umową adopcyjną. I dotyczy się to niestety pewnie większości szczyli :-/[/QUOTE] Ada z tą panią spisała umowę z tego co kojarzę Quote
kuba123 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Gameto z tego co mi wiadomo to pani od Demona podpisała umowę adopcyjną z Adą( o ile dobre zrozumiałam Adę pre telefon) Quote
Asior Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 kurde szlag mnie trafia, jak pomyśle, ze ten gnojek zarabiał na tych psiakach ... Quote
gameta Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Byłoby nieźle, gdyby się udało z tymi umowami. Oby to nie był chlubny wyjątek :( Quote
J_ulia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzwoniłam do schroniska w sprawie Majlo. Chłopak jest spokojny , nie jest szczególnie zestresowany, poznaje pracowników . Jest w dobrym stanie tylko troszkę smutny. Postaram się go osobiście odwiedzić i poznać. Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Smutny to byl i tam skad go zabralismy, moze teskni za Hera? bo napewno w jej towarzystwie bylo mu razniej. Quote
Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='J_ulia']Dzwoniłam do schroniska w sprawie Majlo. Chłopak jest spokojny , nie jest szczególnie zestresowany, poznaje pracowników . Jest w dobrym stanie tylko troszkę smutny. Postaram się go osobiście odwiedzić i poznać.[/QUOTE] Julia , on już w domu był smutny , to nie był,, ten pies ,, którego poznałam rok temu ...podczas wizyty leżał obok mnie z głową na moich kolanach a jak wychodziłyśmy z Agnieszką to psy smutno za Nami patrzały ...myśle ze on tęskni za zainteresowaniem człowieka Quote
J_ulia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja']Julia , on już w domu był smutny , to nie był,, ten pies ,, którego poznałam rok temu ...podczas wizyty leżał obok mnie z głową na moich kolanach a jak wychodziłyśmy z Agnieszką to psy smutno za Nami patrzały ...myśle ze on tęskni za zainteresowaniem człowieka[/QUOTE] Z tym smutkiem to mi chodziło o to ,że on chyba za Herą tęskni. Do opiekunów ze schroniska łasi się i przytula, rozdaje buziaki- poznaje ich i się cieszy. Nie ma jakiejś wielkiej rozpacz... I na pewno jest teraz porządnie najedzony... Quote
Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='J_ulia']Z tym smutkiem to mi chodziło o to ,że on chyba za Herą tęskni. Do opiekunów ze schroniska łasi się i przytula, rozdaje buziaki- poznaje ich i się cieszy. Nie ma jakiejś wielkiej rozpacz... I na pewno jest teraz porządnie najedzony...[/QUOTE] mnie nie widział rok , a buziaka dostałam na wejściu ...on jest bardzo proludzki Quote
Agucha Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja']brał kase , zaliczkę na szczepienia , których potem nie było , wiem dokładnie od domku który znalazłam dla Lunki widzisz ze mną rozmawiał i on i ona nad wyraz grzecznie i spokojnie , a jechać tam wcześniej nie miałam możliwości więc nie znałam TYCH ludzi , dopiero w niedzielę pojechałam z ab-agnieszką całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił Brał, brał bo sam mi pisał na n-k, że przyszłe domki wpłącają mu pieniądze za które on kupuje karmę, odrobacza i szczepi szczeniaki... ---------------------------------------------------------------------- Rozmowa z komunikatora na n-k. Daniel konto usunął... Agucha aa ;-) (21.01.2010 21:09) Hejo! ;) Jak tam glutki? Konto usunięte (21.01.2010 21:40) a no wszystko gitara oczka otwarte zaczely nawet zabkowac Konto usunięte (21.01.2010 21:41) wlasciciele pieskow juz zaczeli wplaty na pieski Konto usunięte (21.01.2010 21:41) zeby mialy szczepienia oraz odrobaczanie Agucha aa ;-) (21.01.2010 22:05) ciesze się, że wszystko gra i że osoby chętne faktycznie się wywiązują ;) Agucha aa ;-) (21.01.2010 22:05) a gdzie te wpłaty sa uiszczane? Na konto fundacji? Konto usunięte (22.01.2010 14:42) hmmm kasa na psy sa u mnie czekam na ostatnie 2 wplaty ktore nastapia jutro w poniedzalek wpalata na konto fundacji i juz wet z glowy jezeli chodzi o oplaty Quote
Asior Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 napiszcie coś więcej o charakterze Mam gościa który szuka łagodnego amstafa dla siebie.. Quote
J_ulia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Z tego co wiem , to Majlo jest jednym z najmilszych amstaffów jakie trafiły do schronu. Quote
Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Z mojej obserwacji mogę powiedzieć że to zrównoważony psiak , posłuszny , garnie sie bardzo do człowieka ... Quote
Asior Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 okey w takim razie czy mogę dostać więcej zdjęć Majlo na maila?? Wyśle facetowi, no i ktoś musiał by go sprawdzić.. Facet wygląda normalnie ( w sensie że nie łysy kark :) ) Przez tel facet brzmi sensownie, ale wiadomo, przez tel można powiedzieć wszystko... na pw wyśle link do jego stronki ;) ktoś się podejmie przeprowadzenia tej wizyty??? Quote
J_ulia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asior']okey w takim razie czy mogę dostać więcej zdjęć Majlo na maila?? Wyśle facetowi, no i ktoś musiał by go sprawdzić.. Facet ma studio tatoo, ale wygląda normalnie ( w sensie że nie łysy kark :) ) Przez tel facet brzmi sensownie, ale wiadomo, przez tel można powiedzieć wszystko... na pw wyśle link do jego stronki ;) ktoś się podejmie przeprowadzenia tej wizyty???[/QUOTE] Ja zdjęc nie mam jeszcze żadnych :( bo jeszcze w schronie nie była i nie miałam okazji. Na początku wątku są jego zdjęcia z przed roku z tego co widziałam. Wizytę na pewno się zorganizuje ;) już przetarłam w tym kierunku szlaki... Quote
Asior Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 OK wysyłam panu w takim razie te dwa z początku wątku ;) Quote
agaga21 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 ciotki, zapraszam na wątek ttb z klembowa. była obiecana pomoc finansowa, pies został wyciągniety ze schroniska do hoteliku a przez sprawę majro i hery prawdopodobnie będzie musiał wrócić!!! pomóżcie dziewczynom wykaraskać się z kłopotu, proszę. może choć kilka drobnych deklaracji sie uda zebrać i psiak nie bedzie musiał wrócić do klembowa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!?p=14967567&viewfull=1#post14967567[/url] Quote
Alicja Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='agaga21']ciotki, zapraszam na wątek ttb z klembowa. była obiecana pomoc finansowa, pies został wyciągniety ze schroniska do hoteliku a przez sprawę majro i hery prawdopodobnie będzie musiał wrócić!!! pomóżcie dziewczynom wykaraskać się z kłopotu, proszę. może choć kilka drobnych deklaracji sie uda zebrać i psiak nie bedzie musiał wrócić do klembowa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!?p=14967567&viewfull=1#post14967567[/url][/QUOTE] Agata , z całym szacunkiem , ale Majro ani grosza psom nie zabrał ....Majro jest w schronisku w Gliwicach Quote
Recommended Posts