Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agucha']Ja jestem przekonana, że brał kasę...
Tak samo te jego opowiastki i pogróżki do mnie na priv, że on - psycholog mający lada moment się bronić - mnie udupi jak rusze palcem w kierunku odebrania mu JEGO psów... Dlaczego Polak zawsze mądry po szkodzie... nie tylko swojej w tym przypadku...?[/QUOTE]

brał kase , zaliczkę na szczepienia , których potem nie było , wiem dokładnie od domku który znalazłam dla Lunki
widzisz ze mną rozmawiał i on i ona nad wyraz grzecznie i spokojnie , a jechać tam wcześniej nie miałam możliwości więc nie znałam TYCH ludzi , dopiero w niedzielę pojechałam z ab-agnieszką

całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił[/QUOTE]

Ala, nie rozumiem po te fochy...
Chyba nie zrozumiałaś o co mi chodziło.... :roll:

Posted

[quote name='kuba123']Alicjo
może od nich wziął tylko ''na szczepienia''
pani od Demona vel Fado nie chciała nam powiedzieć ile za niego zapłaciła[/QUOTE]

domek Lunki zapłacił 150zł

Posted

[quote name='kuba123']Alicjo
może od nich wziął tylko ''na szczepienia''
pani od Demona vel Fado nie chciała nam powiedzieć ile za niego zapłaciła[/QUOTE]

świetnie, a jak zapłaciła stawkę z targowiska, to na 100% można się cmoknąć w nos z jakąkolwiek umową adopcyjną. I dotyczy się to niestety pewnie większości szczyli :-/

Posted

[quote name='gameta']świetnie, a jak zapłaciła stawkę z targowiska, to na 100% można się cmoknąć w nos z jakąkolwiek umową adopcyjną. I dotyczy się to niestety pewnie większości szczyli :-/[/QUOTE]

Ada z tą panią spisała umowę z tego co kojarzę

Posted

Dzwoniłam do schroniska w sprawie Majlo.

Chłopak jest spokojny , nie jest szczególnie zestresowany, poznaje pracowników .
Jest w dobrym stanie tylko troszkę smutny. Postaram się go osobiście odwiedzić i poznać.

Posted

[quote name='J_ulia']Dzwoniłam do schroniska w sprawie Majlo.

Chłopak jest spokojny , nie jest szczególnie zestresowany, poznaje pracowników .
Jest w dobrym stanie tylko troszkę smutny. Postaram się go osobiście odwiedzić i poznać.[/QUOTE]

Julia , on już w domu był smutny , to nie był,, ten pies ,, którego poznałam rok temu ...podczas wizyty leżał obok mnie z głową na moich kolanach a jak wychodziłyśmy z Agnieszką to psy smutno za Nami patrzały ...myśle ze on tęskni za zainteresowaniem człowieka

Posted

[quote name='Alicja']Julia , on już w domu był smutny , to nie był,, ten pies ,, którego poznałam rok temu ...podczas wizyty leżał obok mnie z głową na moich kolanach a jak wychodziłyśmy z Agnieszką to psy smutno za Nami patrzały ...myśle ze on tęskni za zainteresowaniem człowieka[/QUOTE]

Z tym smutkiem to mi chodziło o to ,że on chyba za Herą tęskni. Do opiekunów ze schroniska łasi się i przytula, rozdaje buziaki- poznaje ich i się cieszy. Nie ma jakiejś wielkiej rozpacz...
I na pewno jest teraz porządnie najedzony...

Posted

[quote name='J_ulia']Z tym smutkiem to mi chodziło o to ,że on chyba za Herą tęskni. Do opiekunów ze schroniska łasi się i przytula, rozdaje buziaki- poznaje ich i się cieszy. Nie ma jakiejś wielkiej rozpacz...
I na pewno jest teraz porządnie najedzony...[/QUOTE]

mnie nie widział rok , a buziaka dostałam na wejściu ...on jest bardzo proludzki

Posted

[quote name='Alicja']brał kase , zaliczkę na szczepienia , których potem nie było , wiem dokładnie od domku który znalazłam dla Lunki
widzisz ze mną rozmawiał i on i ona nad wyraz grzecznie i spokojnie , a jechać tam wcześniej nie miałam możliwości więc nie znałam TYCH ludzi , dopiero w niedzielę pojechałam z ab-agnieszką

całe szczęście ze poza tymi 2 psami wszystkie na dogo zawsze trafiają dobrze i nikt inny nie sie nigdy nie pomylił
Brał, brał bo sam mi pisał na n-k, że przyszłe domki wpłącają mu pieniądze za które on kupuje karmę, odrobacza i szczepi szczeniaki...
----------------------------------------------------------------------
Rozmowa z komunikatora na n-k. Daniel konto usunął...
Agucha aa ;-) (21.01.2010 21:09)
Hejo! ;) Jak tam glutki?
Konto usunięte (21.01.2010 21:40)
a no wszystko gitara oczka otwarte zaczely nawet zabkowac

Konto usunięte (21.01.2010 21:41)
wlasciciele pieskow juz zaczeli wplaty na pieski

Konto usunięte (21.01.2010 21:41)
zeby mialy szczepienia oraz odrobaczanie

Agucha aa ;-) (21.01.2010 22:05)
ciesze się, że wszystko gra i że osoby chętne faktycznie się wywiązują ;)

Agucha aa ;-) (21.01.2010 22:05)
a gdzie te wpłaty sa uiszczane? Na konto fundacji?
Konto usunięte (22.01.2010 14:42)
hmmm kasa na psy sa u mnie czekam na ostatnie 2 wplaty ktore nastapia jutro w poniedzalek wpalata na konto fundacji i juz wet z glowy jezeli chodzi o oplaty

Posted

okey
w takim razie czy mogę dostać więcej zdjęć Majlo na maila?? Wyśle facetowi, no i ktoś musiał by go sprawdzić.. Facet wygląda normalnie ( w sensie że nie łysy kark :) )
Przez tel facet brzmi sensownie, ale wiadomo, przez tel można powiedzieć wszystko...

na pw wyśle link do jego stronki ;)

ktoś się podejmie przeprowadzenia tej wizyty???

Posted

[quote name='Asior']okey
w takim razie czy mogę dostać więcej zdjęć Majlo na maila?? Wyśle facetowi, no i ktoś musiał by go sprawdzić.. Facet ma studio tatoo, ale wygląda normalnie ( w sensie że nie łysy kark :) )
Przez tel facet brzmi sensownie, ale wiadomo, przez tel można powiedzieć wszystko...

na pw wyśle link do jego stronki ;)

ktoś się podejmie przeprowadzenia tej wizyty???[/QUOTE]

Ja zdjęc nie mam jeszcze żadnych :( bo jeszcze w schronie nie była i nie miałam okazji.
Na początku wątku są jego zdjęcia z przed roku z tego co widziałam.
Wizytę na pewno się zorganizuje ;) już przetarłam w tym kierunku szlaki...

Posted

ciotki, zapraszam na wątek ttb z klembowa. była obiecana pomoc finansowa, pies został wyciągniety ze schroniska do hoteliku a przez sprawę majro i hery prawdopodobnie będzie musiał wrócić!!! pomóżcie dziewczynom wykaraskać się z kłopotu, proszę. może choć kilka drobnych deklaracji sie uda zebrać i psiak nie bedzie musiał wrócić do klembowa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!?p=14967567&viewfull=1#post14967567[/url]

Posted

[quote name='agaga21']ciotki, zapraszam na wątek ttb z klembowa. była obiecana pomoc finansowa, pies został wyciągniety ze schroniska do hoteliku a przez sprawę majro i hery prawdopodobnie będzie musiał wrócić!!! pomóżcie dziewczynom wykaraskać się z kłopotu, proszę. może choć kilka drobnych deklaracji sie uda zebrać i psiak nie bedzie musiał wrócić do klembowa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179607-Nie-dla-mi%C4%99sniak%C3%B3w!-Bullowate-wszelakie-przytulisko-w-Klembowie!?p=14967567&viewfull=1#post14967567[/url][/QUOTE]

Agata , z całym szacunkiem , ale Majro ani grosza psom nie zabrał ....Majro jest w schronisku w Gliwicach