Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Daniel skasował konto na n-k... chciałam się z nim skontaktować, ale niestety...

Ale przecież macie nr telefonu do niego, to w czym problem?

Posted

Iv_ napisał(a):
Ale przecież macie nr telefonu do niego, to w czym problem?

Ja nie mam i nigdy nie miałam... Rozmawialismy tylko przez privy na n-k, a nr GG który mi podał był do jego dziewczyny...
Nikt nic nie pisze na temat Herusi, zaczynam się niepokoić...
Nie chcę się wybijać przed szereg, bo już raz joby za to dostałam.... W sumie psów osobiście nie poznałam więc może i jest w tym trochę racji... Jednak osoby odpowiedzialne mogły by wyjasnić sytuację.

Ada-jeje, chyba jest w bezpośrednim kontakcie z nim, bo miała dostarczać szczeniorkom karmę?

Posted

Czytałam ten wątek na bieżąco i wiem jak wyglądała cała sytuacja.
Było wiele nieporozumień i sprzecznych zdań.
I wygląda na to, że jednak jest nieciekawie.

Posted

Ehhh, kolejny raz utwierdzam się w tym żeby nie ufać komuś kto raz - a w tym przypadku nawet nie raz - skłamał i kręcił... Oby psy przez to nie ucierpiały...

• 2 months later...
Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana.[/QUOTE]

myśle , że z mieszanymi uczuciami , bo ja po wczorajszej wizycie cały czas czuję niesmak ...

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana.[/QUOTE]

O ku....a! :angryy:
A jakieś szczegóły?

Posted

Jest już ciachnięta? Co ze szczeniakami? Zdradzisz szczegóły ?

Posted

a miało być tak pięknie..... :roll:
od początku widać było, że młodzian był mało odpowiedzialny, ale cóż..... :roll: nie komentowałam wtedy, powstrzymam się i teraz mimo, że swojego zdania nie zmieniłam :roll:
Szkoda tylko psów, bo jak zwykle one dostały w dupę i tyle komentu.

Posted

czemu nie jest opisane ze szczegółami co sie stało.. Odebrano Here, a co z Majlo, jak udało się go odebrać, przecież gość sie stawiał, ze nie odda... :roll:
Czy wiadomo czy gość przypadkiem nie brał kasy za te szczeniaki???

Posted

[quote name='Asior']czemu nie jest opisane ze szczegółami co sie stało.. Odebrano Here, a co z Majlo, jak udało się go odebrać, przecież gość sie stawiał, ze nie odda... :roll:
Czy wiadomo czy gość przypadkiem nie brał kasy za te szczeniaki???[/QUOTE]
Ja jestem przekonana, że brał kasę...
Tak samo te jego opowiastki i pogróżki do mnie na priv, że on - psycholog mający lada moment się bronić - mnie udupi jak rusze palcem w kierunku odebrania mu JEGO psów... Dlaczego Polak zawsze mądry po szkodzie... nie tylko swojej w tym przypadku...?

Posted

do ab-Agnieszki tez wczoraj wieczorem dzwonil, najpierw prosil zeby przywiozla psy bo on chcialby sie z nimi pozegnac a pozniej ze ma 47 paragrafow i ze nas zalatwi.

Posted

Niezrównoważony podlotek, który sobie nie radzi sam ze sobą a co dopiero z kimś innym... Po raz enty to powtarzam...
Nie ma co się przejmować! On jeden, noo może dwoje, licząc jego dziewczynę - przeciw całej batalii osób w to zaangażowanych ... wynik rachunku nasuwa się sam...

Zostały zlamane wszystkie ważniejsze punkty Umowy Adopcyjnej, której nota bene - nie było.
Tak więc "pan" Daniel może się w zad pocalować :mad: