Ada-jeje Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Bo faltycznie to sprawa niepokojaca, i trudna do naprawienia. Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Daniel skasował konto na n-k... chciałam się z nim skontaktować, ale niestety... Quote
Iv_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Agucha napisał(a):Daniel skasował konto na n-k... chciałam się z nim skontaktować, ale niestety... Ale przecież macie nr telefonu do niego, to w czym problem? Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Iv_ napisał(a):Ale przecież macie nr telefonu do niego, to w czym problem? Ja nie mam i nigdy nie miałam... Rozmawialismy tylko przez privy na n-k, a nr GG który mi podał był do jego dziewczyny... Nikt nic nie pisze na temat Herusi, zaczynam się niepokoić... Nie chcę się wybijać przed szereg, bo już raz joby za to dostałam.... W sumie psów osobiście nie poznałam więc może i jest w tym trochę racji... Jednak osoby odpowiedzialne mogły by wyjasnić sytuację. Ada-jeje, chyba jest w bezpośrednim kontakcie z nim, bo miała dostarczać szczeniorkom karmę? Quote
Iv_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Czytałam ten wątek na bieżąco i wiem jak wyglądała cała sytuacja. Było wiele nieporozumień i sprzecznych zdań. I wygląda na to, że jednak jest nieciekawie. Quote
Agucha Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ehhh, kolejny raz utwierdzam się w tym żeby nie ufać komuś kto raz - a w tym przypadku nawet nie raz - skłamał i kręcił... Oby psy przez to nie ucierpiały... Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 numer telefonu tez nie odpowiada, ale to nie o numer telefonu chodzi tylko o ewntualne DT i kase, wiecej nie moge pisac na forum. Quote
Asior Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 szkoda, Aduś, bo raczej wszyscy powinni wiedzieć z kim mają do czynienia.... Quote
Ada-jeje Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Przyjdzie czas na pisanie na forum ale nie w tej chwili. Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana. Quote
Alicja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Ada-jeje']Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana.[/QUOTE] myśle , że z mieszanymi uczuciami , bo ja po wczorajszej wizycie cały czas czuję niesmak ... Quote
agnieszka32 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Ada-jeje']Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana.[/QUOTE] O ku....a! :angryy: A jakieś szczegóły? Quote
agaga21 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 no tak...chyba tak to sie musiało skończyć...boże, biedne psiska! Quote
gameta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Ada-jeje']Nie wiem czy z radoscia czy z przykroscia napisze ze Majro dzis wrocil do schroniska w Gliwicach, Hera tez zostala odebrana.[/QUOTE] Jest już ciachnięta? Co ze szczeniakami? Zdradzisz szczegóły ? Quote
Alicja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='gameta']Jest już ciachnięta? Co ze szczeniakami? Zdradzisz szczegóły ? http://www.dogomania.pl/threads/144249-Cudem-unikn%C4%99%C5%82%C4%85-%C5%9Bmierci-kto-da-dom-astce?p=14951428#post14951428 Quote
Iv_ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 a miało być tak pięknie..... :roll: od początku widać było, że młodzian był mało odpowiedzialny, ale cóż..... :roll: nie komentowałam wtedy, powstrzymam się i teraz mimo, że swojego zdania nie zmieniłam :roll: Szkoda tylko psów, bo jak zwykle one dostały w dupę i tyle komentu. Quote
gameta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Alicja']http://www.dogomania.pl/threads/144249-Cudem-unikn%C4%99%C5%82%C4%85-%C5%9Bmierci-kto-da-dom-astce?p=14951428#post14951428 Czytałam już, ale czemu Majro wylądował w schronie a Hera ma DT ? Możecie powiedzieć coś więcej ? Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gameta bo nie stac nas na utrzymanie dwoch psow w hotelu. Hera nie ma DT jutro wioze ja na hotel. Quote
gameta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O matko :( Co będzie teraz z tym biedakiem? Tytuł by trzeba zmienić no i własność wątku chyba też... Quote
Asior Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 czemu nie jest opisane ze szczegółami co sie stało.. Odebrano Here, a co z Majlo, jak udało się go odebrać, przecież gość sie stawiał, ze nie odda... :roll: Czy wiadomo czy gość przypadkiem nie brał kasy za te szczeniaki??? Quote
J_ulia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 W tym tygodniu pojadę do schroniska poznać Majlo. Zrobię zdjęcia. Jutro też zadzwonię i zapytam w jakim jest stanie i jak się czuje. Quote
Alicja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Julia poproś moda aby na ciebie przerzucił wątek jeśli się da , jeśli nie to na mnie można bo kolejny post po ab-agnieszce jest mój Quote
Agucha Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Asior']czemu nie jest opisane ze szczegółami co sie stało.. Odebrano Here, a co z Majlo, jak udało się go odebrać, przecież gość sie stawiał, ze nie odda... :roll: Czy wiadomo czy gość przypadkiem nie brał kasy za te szczeniaki???[/QUOTE] Ja jestem przekonana, że brał kasę... Tak samo te jego opowiastki i pogróżki do mnie na priv, że on - psycholog mający lada moment się bronić - mnie udupi jak rusze palcem w kierunku odebrania mu JEGO psów... Dlaczego Polak zawsze mądry po szkodzie... nie tylko swojej w tym przypadku...? Quote
Ada-jeje Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 do ab-Agnieszki tez wczoraj wieczorem dzwonil, najpierw prosil zeby przywiozla psy bo on chcialby sie z nimi pozegnac a pozniej ze ma 47 paragrafow i ze nas zalatwi. Quote
Agucha Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Niezrównoważony podlotek, który sobie nie radzi sam ze sobą a co dopiero z kimś innym... Po raz enty to powtarzam... Nie ma co się przejmować! On jeden, noo może dwoje, licząc jego dziewczynę - przeciw całej batalii osób w to zaangażowanych ... wynik rachunku nasuwa się sam... Zostały zlamane wszystkie ważniejsze punkty Umowy Adopcyjnej, której nota bene - nie było. Tak więc "pan" Daniel może się w zad pocalować :mad: Quote
Recommended Posts