Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']beda fotaski. Za tydzien jade na odwiedziny i mam nadzieje ze do tego czasu zakupie juz nowy aparat a rodzinka ma mi na dniach przeslac zdjecia

bo jak dzwoniłaś to wtryniałam pizzę :oops::evil_lol: i zapomniałam sie zapytać :razz:

Posted

Nasze malenstwo nie jest juz w domu w Swiemianowicach poniewaz nie zaakceptowal jednego dziecka i podobno na niego warczal. Dzisiaj go odebralam i zawiozlam do Katowic do fantastycznych mlodych ludzi mysle ze bedzie mial tam naprawde jak w Raju.Bylismy na spacerku porozmawialismy i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolona ze maly jest u nich. Zdjecia beda oczywiscie.

Posted

agaga21 napisał(a):
no to już chyba ostatnia przeprowadzka MARGO (powiedzcie ciotki, czy imię MARGO nie jest bardziej "babskie"?:cool3::evil_lol: )

Nie tylko bardziej "babskie", ale w ogóle "babskie" :evil_lol:
A kto tego biednego nieszczęśnika :evil_lol: tak ochrzcił?
Wszystkie psy będą się z niego śmiały, ma chłopak przechlapane :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz: a może ON ma MARKO na imię :eviltong:

nie, nie! margo!
no chyba że ja źle usłyszałam....ab-agnieszka musi nam powiedzieć ale ja jestem pewna że dostał babskie imię:evil_lol:.

Posted

[quote name='agaga21']nie, nie! margo!
no chyba że ja źle usłyszałam....ab-agnieszka musi nam powiedzieć ale ja jestem pewna że dostał babskie imię:evil_lol:.

jak mu wytną jojki to będzie omało co Baba :eviltong:

Posted

agaga21 napisał(a):
no dokładnie!:evil_lol:
to tak jakby suczkę nazwać BUREK:evil_lol::eviltong::eviltong:

za to do imienia Maria wszyscy roszczą sobie prawo;) zarówno Anna Maria Jopek, jak i Jan Maria Rokita:eviltong:

Posted

czyli miał chłopak duuużo szczęścia ze nie trafił do schronu po tych swoich warczeniach tylko do nowego domciu ... Aga skad Ty bierzesz te domki :roll: normalnie jakoś masz ich na pęczki :eviltong: