Mawe Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Jeszcze raz wszystkim dziękujemy. Sama jestem w szoku, że tak dobrze nam poszło. Za to dzisiejszy dzień jest do bani. Wisła wygląda tak mój gabinet tak Nie wiem czy jutro dajadą uczniowie na matury. Niech ktoś zakręci ten kran na górze, bo ja już wysiadam. :( Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Uuu ciekawa jestem czy u nas Wisła podobnie wygląda... Quote
*Agnieszka* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Straszne te zdjęcia....a u mnie też już sufit przecieka-masakra! Quote
tigrunia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 U mnie w domu przeciekał dzień przed Wigilią ale chyba szpara się "zasyfiła" bo już nie leci. Co nie oznacza, że nie czeka mnie remont dachu.. :-( Quote
Mawe Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Dzisiaj jeszcze gorzej, cześć Ustronia zalana. Mój gabinet wygląda okropnie a mój nastrój to lepeij nie wspominać. Chcę słońca!!!! Quote
Marzena* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wstyd się przyznać, ale nie pamietam już czy u Was byłam ;) Jeśli nie to witam i gratuluję sukcesu na wystawie :) Ja też już pragne słońca, ten deszcz jest dołujący :( agamewa napisał(a):Straszne te zdjęcia....a u mnie też już sufit przecieka-masakra! My przez 3 miesiące walczyliśmy z przeciekajacym sufitem :( Na szczęście już jest ok :) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Viky i Ja napisał(a):Wstyd się przyznać, ale nie pamietam już czy u Was byłam ;) Jeśli nie to witam i gratuluję sukcesu na wystawie :) Ja też już pragne słońca, ten deszcz jest dołujący :( My przez 3 miesiące walczyliśmy z przeciekajacym sufitem :( Na szczęście już jest ok :) U nas jak dużo deszczu spadnie to i z sufitu cieknie,pewnie remont mnie czeka........:(bo zostawić tego też tak nie można:(a wiadomo remonty do tanich nie należą:(ech Quote
Mawe Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dzisiaj odrobinę mniej pada czasami nawet jest bezdeszczowo i mój gabinet zaczyna podsychać. bez remontu dachu szkoły jego remont mija się z celem, ale czy dostanę pieniądze na remont nie wiem. :-( Quote
Mawe Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Jutro znowu wielki dzień - 2 wystawa i już mam cykora. Jeszcze musimy się wykąpać :), a tak wyglądam obrażona na panią - rozwiązane warkoczyki, ale takie coś tłuste na mnie dali, więc nawet na kolanka nie przyjdę tylko w kącie łóżka się chowam Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 O to jutra kolejna wystawa?to trzymamy mocno kciuki!!! Quote
Mawe Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 nie dziękujemy :) Oby tylko nie lało. Jutro dodatkowy stresik to pierwsza wystawa Figa psiaka mojego syna i przyszłej synowej. Quote
karkakarka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 W Bytomiu będziecie?? Bo ja tam jako widz jadę :) Quote
Mawe Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Będziemy i właśnie w innym wątku wyczytałam, że będziesz jako widz, więc może się zobaczymy :) My startujemy w klasie pośredniej. Quote
karkakarka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 :) Będe będę :) (Jeśli nie będzie padać). Zrobię też zdjęcia dla Auruni jej dzieciaczka - Bruna :)No i pooglądam konkurencję:cool3:, bo jak dobrze pójdzie to na jesień wystartuję z Cleosią :D Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Witamy powystawowo i niestety smutno :-( - wystawa dla nas do bani. Pani sędzinie nie podobało sie u Elizy nic - krótka szyja, mała głowa, duże uszy i włos bez kondycji wystawowej. Ocena bardzo dobra, ale niesmak pozostał tym bardziej, że nie wiem o co chodziło z włosem :shake: - nie był tłusty, był wyczesany, prosty i lejący - więc już sama nie wiem. Widziała ją jej poprzednia właścicielka i doświadczona hodowczyni i nie znalazła nic złego no może tylko tyle, że można go było nawilżyć nieco przed wejściem na ring (zaopatrzyłam się w inną odżywkę mam nadzieję, że ta będzie lepsza). Zdjęcia wstawię za chwilkę. Quote
Gucci13 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 takiej ślicznotce bdb?:-onieładnie:mad:ale my za to bijemy wszystkich, bo na 1 wystawie dostaliśmy db:diabloti: Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Gucci pocieszono mnie, żeby brać poprawkę na sędziego. Nam przy naszych ON'kach też raz zdarzyła się ocena db i to wtedy, gdy zależało mi na bdb żeby zakończyć hodowlankę. Pojechaliśmy na międzynarodówkę i choć sunia robiła wszystko by się nie pokazać dostaliśmy i tak bdb - więc co sędzia to inne preferencje :) Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Obiecane zdjęcia - tylko 2, bo fotograf się nie spisał :mad: jesteśmy jako trzecie a tu ? Quote
Gucci13 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 no nie:mad:tak ładnie wyglądała...:angryy:ale opisem też się nie przejmujcie mój miał gorszy:diabloti: Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Gucci najbardziej wkurza mnie, że nie wiem co mam poprawić z włosem!. Poprzednia wystawa (nasza pierwsza) tydzień wcześniej i wszystko ok. a teraz do bani i już zgłupiałam. Quote
*kleo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Na zdjęciu wygląda ok ten włos. Ja kiedyś też miałam akcję z kudłami Gracji, mało miejsca przy ringu, nie było można psa na podłogę postawić, cały czas w rękach zanim weszłyśmy i... włos się wygniótł, co obniżyło jej ocenę. Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Tylko, że Elik był ładnie wyczesany i wszystko było ok., aż do momentu gdy sędzina wzięła szczotkę i go lekko przeczesała - jedynie lekko się zelektryzował ale tak tyci tyci, więc chyba o to chodziło. Tak na marginesie to wygrywały przede wszystkim czeskie psy. Quote
Gucci13 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 u mojego włosów się nie czepiali tylko że nie wybarwiony:roll:i że potrzebuje więcej treningu:lol: Quote
Recommended Posts