Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze mnie się śmieją, że od dziecka miałam 2 pasje - psy i dzieci. Pewnie dlatego mamy 4 synów i jak na razie 3 suczki :). Piszę jak na razie, bo mam ochotę na jeszcze jedną yoreczkę. Dodatkowo mam dylemat - Irisa ma cieczkę i chciałam ją pokryć a termin porodu byłby 26 grudnia - i sama nie wiem czy czekać na wiosnę czy nie.

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za pochwały. Iri faktycznie daje mi wiele radości podczas ćwiczeń - mam ponadto 2 x 1,5 godz. oderwania od wszelkich problemów gdy jedziemy na szkolenie.
Dziewczyny dzisiaj byłam z Elikiem na wystawie w Zabrzu i mamy srebro.:multi: Było strasznie zimno i pannica nie chciała się pokazać a szkoda, bo złoto było dzisiaj w zasięgu naszym. Zdjęcia jutro, bo szukuję się do jutrzejszej kontroli z kuratorium. :roll:

Posted

Dziękujemy wszystkim.
Na szczęście już po kontroli.
Wczorajsza wystawa nauczyła mnie jednego - nigdy więcej w takiej temperaturze nie wystawię Elizy. Do tej pory gdy wystawiałam moje ON'ki taka pogoda nie przeszkadzała nam - gdy się goni kilka kilkanaście okrążen w ringu zawsze jest ciepło :). Wczoraj Elik i ja trzęsłyśmy się z zimna jak osiki i żałowałam, że nie mam czegoś na rozgrzanie :evil_lol:

Posted

Obiecane fotki z wystawy
czekamy na wejście i marzniemy okropnie (Figulek już po występie i siedz w kocyku)

już w ringu

w ruchu - tu były problemy zbyt dużo ciekawych zapachów

Mam nadzieję, że Wam się podobają zdjęcia ;)

Posted

Mawe napisał(a):
Dziękujemy za pochwały. Iri faktycznie daje mi wiele radości podczas ćwiczeń - mam ponadto 2 x 1,5 godz. oderwania od wszelkich problemów gdy jedziemy na szkolenie.
Dziewczyny dzisiaj byłam z Elikiem na wystawie w Zabrzu i mamy srebro.:multi: Było strasznie zimno i pannica nie chciała się pokazać a szkoda, bo złoto było dzisiaj w zasięgu naszym. Zdjęcia jutro, bo szukuję się do jutrzejszej kontroli z kuratorium. :roll:

Gratulacje!! Ja chciałam zglosić Cleo, ale zaczęły się zjazdy i niestety szkoła na pierwszym miejscu :roll:

A nie wiesz może jak plasowały się miejsca w klasie młodzieży u suczek??

Posted

A nie wiesz może jak plasowały się miejsca w klasie młodzieży u suczek??

Niestety nie. Było tak zimno, że większość czasu siedziałyśmy w namiocie. Zresztą sędzina pierwsze grupy sędziowała strasznie wolno, a przy yorkach tak przyspieszyła, że było trochę zamieszania szczególnie przy porównaniach.

Posted

karkakarka napisał(a):
szkoda... to moze dobrze, że mnie było, jak patrzę na te liście na trawie to nie wiem czy Cleoś by przeszła choćby metrów, do tego chłod... pewnie byśmy sie nie zaprezentowały....

Takie zimno chyba dziewczyny może popsuć całą zabawę co????ale jak się psiaka z miesiąc jak nie więcej zapisuje na wystawę to przecież nie można wiedzieć jaką zastaniemy pogodę na wystawę....w hali też nie jest fajnie..olbrzymi hałas .