Mawe Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Ze mnie się śmieją, że od dziecka miałam 2 pasje - psy i dzieci. Pewnie dlatego mamy 4 synów i jak na razie 3 suczki :). Piszę jak na razie, bo mam ochotę na jeszcze jedną yoreczkę. Dodatkowo mam dylemat - Irisa ma cieczkę i chciałam ją pokryć a termin porodu byłby 26 grudnia - i sama nie wiem czy czekać na wiosnę czy nie. Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Prześliczna Irysa kocham onki zawsze były one moim oczkiem w głowie Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witam :) fajna ta Twoja Iryska onkowa :) Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Świetne fotki, Iryska mądra psina :p Chciałabym kiedyś mieć psa, z którym przeszłabym szkolenie, ale cóż, na razie brak czasu i możliwości... Quote
Mawe Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dziękujemy za pochwały. Iri faktycznie daje mi wiele radości podczas ćwiczeń - mam ponadto 2 x 1,5 godz. oderwania od wszelkich problemów gdy jedziemy na szkolenie. Dziewczyny dzisiaj byłam z Elikiem na wystawie w Zabrzu i mamy srebro.:multi: Było strasznie zimno i pannica nie chciała się pokazać a szkoda, bo złoto było dzisiaj w zasięgu naszym. Zdjęcia jutro, bo szukuję się do jutrzejszej kontroli z kuratorium. :roll: Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Gratuluję :) Świetnie Wam poszło :) Srebro też jest super choć wiadomo co złoto to złoto i chyba każdy ma zawsze ochotę na więcej ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja też gratuluję!!!srebro też jest fajne;) Quote
slawi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 gratulacje za sreberko powodzenia na kontroli :) Quote
Mawe Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Dziękujemy wszystkim. Na szczęście już po kontroli. Wczorajsza wystawa nauczyła mnie jednego - nigdy więcej w takiej temperaturze nie wystawię Elizy. Do tej pory gdy wystawiałam moje ON'ki taka pogoda nie przeszkadzała nam - gdy się goni kilka kilkanaście okrążen w ringu zawsze jest ciepło :). Wczoraj Elik i ja trzęsłyśmy się z zimna jak osiki i żałowałam, że nie mam czegoś na rozgrzanie :evil_lol: Quote
Mawe Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Obiecane fotki z wystawy czekamy na wejście i marzniemy okropnie (Figulek już po występie i siedz w kocyku) już w ringu w ruchu - tu były problemy zbyt dużo ciekawych zapachów Mam nadzieję, że Wam się podobają zdjęcia ;) Quote
kiniaaa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gratulacje :) http://c9.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/058/921/58921688_640.jpg piękne zdjęcie ;) wycałuj sreberko :) Quote
*Jot* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gratulacje !! :multi: http://c5.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/058/922/58922224_640.jpg śliczna jest :loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jeszcze raz gratulujemy:)śliczne ona jest:loveu: Quote
karkakarka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mawe napisał(a):Dziękujemy za pochwały. Iri faktycznie daje mi wiele radości podczas ćwiczeń - mam ponadto 2 x 1,5 godz. oderwania od wszelkich problemów gdy jedziemy na szkolenie. Dziewczyny dzisiaj byłam z Elikiem na wystawie w Zabrzu i mamy srebro.:multi: Było strasznie zimno i pannica nie chciała się pokazać a szkoda, bo złoto było dzisiaj w zasięgu naszym. Zdjęcia jutro, bo szukuję się do jutrzejszej kontroli z kuratorium. :roll: Gratulacje!! Ja chciałam zglosić Cleo, ale zaczęły się zjazdy i niestety szkoła na pierwszym miejscu :roll: A nie wiesz może jak plasowały się miejsca w klasie młodzieży u suczek?? Quote
Mawe Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 A nie wiesz może jak plasowały się miejsca w klasie młodzieży u suczek?? Niestety nie. Było tak zimno, że większość czasu siedziałyśmy w namiocie. Zresztą sędzina pierwsze grupy sędziowała strasznie wolno, a przy yorkach tak przyspieszyła, że było trochę zamieszania szczególnie przy porównaniach. Quote
karkakarka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 szkoda... to moze dobrze, że mnie było, jak patrzę na te liście na trawie to nie wiem czy Cleoś by przeszła choćby metrów, do tego chłod... pewnie byśmy sie nie zaprezentowały.... Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 karkakarka napisał(a):szkoda... to moze dobrze, że mnie było, jak patrzę na te liście na trawie to nie wiem czy Cleoś by przeszła choćby metrów, do tego chłod... pewnie byśmy sie nie zaprezentowały.... Takie zimno chyba dziewczyny może popsuć całą zabawę co????ale jak się psiaka z miesiąc jak nie więcej zapisuje na wystawę to przecież nie można wiedzieć jaką zastaniemy pogodę na wystawę....w hali też nie jest fajnie..olbrzymi hałas . Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 http://c5.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl....922224_640.jpg śliczna jest :loveu: Jeszcze raz ogromne gratulacje :klacz::klacz::klacz: Quote
*kleo* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Fotki śliczne :p Dobrze wyczytałam, że też będziecie w Poznaniu? :p Quote
*kleo* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mawe napisał(a):Eak jesteśmy w sobotę :) Szkoda, bo my tylko na niedzielę się zgłosiłyśmy... Quote
Recommended Posts