Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wieczorkiem. Kilka zdjęć z popołudniowego leniuchowania :)
Gdzie się najlepiej leży?

Znikam na dwa dni. Ciekawe jak Elik się będzie sprawować pod opieką dzieci i ich cioci :)

Posted

Czeesc ;)
ja rowniez zaczelam robic warkocze francuskie i tez mnie denerwowalo, ze z przodu sie 'psuje' szybko i zaczelam robic tak jak ty i jest super ;)

Eli oczywiscie sliczna :loveu:

• 1 month later...
Posted

Dawno nas nie było. Dzisiaj tylko krótka i nformacja - byłam z moimi 2 pannami (Elizą i Irisą) na wystawie w Ustroniu i mamy dwa srebrne medale. Elik zaprezentowała się wspaniale, udało się opanować włos - jedyna uwaga, że mogłoby być go więcej. jutro wkleję jakieś zdjęcia (chyba, że z pracy wrócę po 12 godzinach i padnę).
Miłych snów.

Posted

Obiecane zdjęcia. Wystawiałam dwie sunie i trichę bałam się jak wyjdziemy z czasem ale na szczęście było ok.
Irisa

Moja najmłodsza pociecha padła ze zmęczenia i gorąca

Elik czeka na wejście na ring

Figaro też się wystawiał i zajął 3 lokatę

Już w ringu

Posted

Bardzo ładnie się Elizka prezentowała :p A włos to ona ma jak moja Gracja, dobry w gatunku, tylko trochę mało ;)
ON'ka też śliczna :) Ja ostatnio zostałam "matką chrzestną" jednego pięknego szczeniaka, namówiłam znajomego na ON'ka z rodowodem ;)
A maltanek jaki wyprany ;)

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje. Dla mnie oczywiście moje pannice (wszystkie) są najładniejsze. Na wystawie wyjątkowo byłam spokojna i moje panny zaprezentowały się wspaniale. Obie dostały oceny doskonałe, do tego fajne opisy, więc byłam cała w skowronkach choć zmęczona upałem.

• 3 weeks later...
Posted

dawno nie pisałam, więc pora nadrobic nieco zaległości.
Sobota i niedziela była dla Elika i Figa (weekendy jest pod naszą opieką) dniami pełnej socjalizacji - było węgierskie gotowanie na Czantorii, a w sobotę dodatkowo koncert dziecięcego zespołu "Równica" (występuje tam mój syn).
Wyjazd kolejką z dwoma urwisami okazał się możliwy i bez większych komplikacji. Na szczycie pełen luz i zainteresowanie osób obcych w niczym nie przeszkadzało. na koncercie figo luz i spanie a Elik do momentu gdy chłopcy zaczęli tupać ok. a potem bieg do Matiego i problemy by ją utrzymać, ale jakoś dotrwalismy do konca.
Trochę zdjęć:
na koncercie

na Czantorii w niedzielę było chłodno, więc